Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
Mercedes spune:
Vai ce pot face copiii astia...
Bia tot asa a tacut cand si a prins degetul intr o usa cand am fost la munte. De fapt mi a spus ,, mami bubu,, eu m am uitat atunci si i am spus ca nu vad nimic. Peste cateva zile i s a inegrit unghia dar ca noroc nu i a cazut, inca si acum se mai vede.
In schimb se da cu ruj toata ziua si ma apostrofeaza ,,mami tu nu ruj? bia da,,. Sotu cand o vede ii vine sa i zboare ruju din mana dar ce sa faca o fata are...
loreen spune:
A mea fatuca daca se loveste din vina ei mucles nu zice nimic doar ca a facut buba, dar ferita al de sus sa fie cumva vina altuia , mai ales a sora-sii ...se jeleste 3 zile ...
"mami copii n-are voie sa se machileste?!"
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Am facut si eu un update in albumul cu poze de noiembrie si in albumul cu Andrei si Raducu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Aseara se uita Teodora la mine, ea lungita in patut eu in picioare, dupa juma de minut:
- mami o sa mai ai un bebe in burtica- nu stiu mamai, de ce?
- ca vreau eu sa am grja de el, sa ii dau lapte.......
m-a luat cu lesin
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
gabitzam spune:
Mai, poate simte ea ceva acoloshea ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Olga, condoleante familiei prietenului vostru si tarie multa celor ramasi sa-l plinga, familie si prieteni! Imi pare rau, am citit si stirile... toata lumea stie tot, dar nimeni nu face nimic. Si mai mor citiva oameni nevinovati, si mai face inca o vilva, apoi iar se uita tot pina la urmatoarea tragedie...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Si Agata mea mai vrea un baietel, facea calcule intr-o seara ca daca tati pune acum semintele, se va naste exact in august, cind ne-am intoarce din vacanta (de unde ea stie, ca noi nu avem nimic planuit si nici nu cred ca vom pleca undeva). Si am intrebat-o de ce mai vrea un baietel si a spus ca sa fie doua fetite si doi baietei, ca e mai cool asa! I-am explicat de ce nu va mai veni in familia noastra nici un bebelus (ca mami trebuie sa mearga si ea la munca, ca e destul de greu de crescut un copil si ca eu si tati am dorit trei, ii avem, sanatosi sa fim), a dat din cap aprobator si a spus: da-da, dar sa te mai gindesti si tu la ce am spus, poate ca iti dai seama ca am dreptate ca ne cam lipseste un baietel, da?![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Tdi spune:
Mey, ce au fetele noastre cu bebelusii?!
Si Alyssa a inceput sa miorlaie de cateva zile "fratellino" in sus si-n jos, ba ia cate o jucarie si o alinta si-i zice fratior, ea care era complet impotriva pana acuma. Din pacate n-o sa mai aiba nici un fratior ca eu nu mai am curaj si energie pentru asa ceva, destul sa-mi amintesc de cezariana horror ca mi se face rau instant, noroc ca am nascut aici si nu in RO ca m-as fi ales in cel mai fericit caz fara uter, daca nu si mult mai rau. Partea buna e ca are deja un fratior, chiar daca nu sunt rude "de sange" si el are deja 20 de ani se inteleg bine si Aly s-a atasat de el, se bucura tare mult cand il vede, e un baiat tare de treaba si trag speranta ca o sa fie un frate de nadejde si cand vor fi mari.
Mercedes, pe aici habar n-au astia de polipi, cica nu se scot!
Gabitza, pupam degetel "ascutit".
Loreen, si a mea e mucles cand se loveste, se ascunde daca are unde iar daca nu strange din dintzi si se face ca ploua.
Gata, fug sa ma imbrac ca plecam la pediatru.
ioanailincam spune:
Seara buna! Iaca ma pregatesc si eu de plecare si am aflat cu stupoare ca nu e suficient ca a venit frigul peste noi, dar mai baga si o torentiala de vis
. Bine macar ca la noi in birou e cald, prea cald, evident, ca e si enervant sa vii cu suba si apoi sa incepi sa dai jos straturi pana la tricou.
Noi am avut un week-end tare incarcat: am ajuns si la cosmetica, si la o aniversare, pana la tara si la Ikea; si sa nu uitam tura de shopping de mancare negresit.
OlgaT - sincere condoleante; nu credeam ca cineva pe care cunosc (macar virtual) a fost afectata de tragedie, dar inca o data mi se dovedeste ce mica e lumea. Multa putere sa treceti peste aceasta grea incercare !
Cloreta/Nelia/Teddy - ce tari sunt fetele cu dorinta de a avea frati. Si Ana cred ca si-ar dori, dar inca nu si-a exprimat opinia atat de puternic. Fie vorba intre noi, daca o mai tine asa cu criza (si precis o va tine, caci acesta e doar inceputul) nu cred ca va mai avea un frate; eu consider ca mai am asa, vreo 2 ani in care sa decid sa procreez, iar daca trec, nu cred ca ma mai incumet.
Hait ca-mi iau si eu talpasita, multa sanatate la bolnaviori si somn dulce la mamicile epuizate! Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
vesti bunicele...nu avem bronsita ci doar laringita virala si rosu in gat, nu e cazul de antibiotic deocamdata...bagam cortizoni pe toate gaurile si mergem inainte!
intre timp am mai cumparat un umidificator, mi-am dat seama ca la tusea asta i-ar prinde bine unul cu vapori calzi asa ca azi tati s-a executat si s-a prezentat cu el...pana acum vad ca merge, a adormit pitik si respira fara sa tuseasca tot la 3 secunde ca inainte. cel cu vapori reci (ultrasunete) merge sa bag medicamente in el si face aerosoli de voie de nevoie.
ma doare capul, ma duc sa-i fac companie consortului ca ne intalnim ca mutu cu tutu in ultima vreme, acusha nu ne mai recunoastem daca ne vedem intamplator pe strada!