sunt indragostita!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

BAi da' rele mai sunteti... voi ori mintiti ca nu ati mai simtit absolut nimic pt nimeni de cand v'ati maritat, ori INCA nu s'a intamplat. Asa ca nu ridicati piatra... Luati peste picior pe oricine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

hai, bine, de data asta nu zic nimic despre sotia inselatoare...;-)).

Ruxita, daca tot primesti felicitari fiindca te-ai indragostit , m-am induiosat si eu si iti dau cel mai bun sfat de care sunt capabila.

E clar ca tu esti deschisa spre indragosteala. Daca nu era asta, cat de curand venea cu siguranta altul.
Asteapta-l pe ala, pe altul!!!! Te rog eu frumos! Poate nu va va fi unul implicat in alta relatie, poate nu va fi tot un prieten al sotului tau.
Asta nu-i bun de nimic. Nu merita nici sa-i raspunzi la salut!!!
1. isi inseala iubita
2. isi inseala prietenul cu care imparte o afacere si care are incredere in el.

Desigur, pe lista asta murdara vei aparea si tu la un moment dat: X-ulica o inseala si pe Ruxita.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

BAi da' rele mai sunteti... voi ori mintiti ca nu ati mai simtit absolut nimic pt nimeni de cand v'ati maritat, ori INCA nu s'a intamplat. Asa ca nu ridicati piatra... Luati peste picior pe oricine...

-----------------------------------------------------------------------
#8222;timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui#8221; (Francois Fayolle)

Atunci explica-ne tu cum e cu indragosteala de altul dupa ce atarna shaiba pe deget!Si INCA sper sa nu tampesc (di tat,di tat ) dupa 40 ani si sa ma apuce "'dragosteala" de-un coleg al sotului

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Habar nu am, o sa vin sa va povestesc cand mi se intampla. Dar parerea mea este ca omul nu este facut sa fie monogam, el isi impune asta. Deci, la un moment dat, probabil, fiecare o sa trecem prin asta. Depinde de noi de cat de "lucide" ramanem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Ripley, da, corect...si eu zic ca nu e bine sa fii dependenta financiar si cu copii...e chiar groaznic...insa in cazul de fata Ruxita nu se plange de sot ca de un om rau. Mai degraba este victima unui smecher care profita de situatie. Ma gandesc numai la faza cu "Ai grija ce dorinta iti pui, caci s-ar putea sa ti se implineasca"...si cred ca exemplele ar putea continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

#8222;timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui#8221; (Francois Fayolle)

Atunci explica-ne tu cum e cu indragosteala de altul dupa ce atarna shaiba pe deget!Ca io-s mai de la tara si nu pricep.

Gabriela

Parere personala.
Gabriela
Asa ceva nu se poate explica...uite, Ruxita incerca sa explice, dar saraca s-a speriat si a fugit, nu a mai stat sa vada ca sunt persoane de acord cu ea.
Cat despre saiba de pe deget si certificatul de casatorie...astea doua sunt ultimele doua lucruri care ma tin, cel putin pe mine, legata de sot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ancuta, ultimele 3 pagini le-ai citit? Desi in primele 5 mai sunt postari similare. Ca niciodata la un topic controversat cum se vede acesta, nu au raspuns atat de multe persoane care gasesc o scuza autoarei referitor la fluturi. Problema nu sunt fluturii, ci ca zboara prea aproape de casa si job.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teodraghici

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

Atunci explica-ne tu cum e cu indragosteala de altul dupa ce atarna shaiba pe deget!Ca io-s mai de la tara si nu pricep.

Gabriela

Parere personala.
Gabriela
Asa ceva nu se poate explica...uite, Ruxita incerca sa explice, dar saraca s-a speriat si a fugit, nu a mai stat sa vada ca sunt persoane de acord cu ea.
Cat despre saiba de pe deget si certificatul de casatorie...astea doua sunt ultimele doua lucruri care ma tin, cel putin pe mine, legata de sot....

Teo

Da' mai mama,ai dreptate vis-a vis de shaiba si patalama,dar Ruxita nu se plange ca e casatorita cu un dus cu capul ,care o maltrateaza si ii face numai mojicii, din contra.
Da' unele de prea mult bine.....

Gabriela

Mergi la inceput

Ripley, ca fluturii zboara chiar sub nasul sotului, asta nu pot sa o neg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ca tot se facu atata vorbire de fluturii mei - fluturi eufemistic spus, a fot un orgasm in toata regula ... la servici pe scaun in timp ce faceam niste calcule si ascultam o bucata muzicala trimisa de el si evident gandindu-ma la el... i-am scris sa nu-mi mai trimita mesaje si ca nu mai am chef de jocuri... acum e toata lumea fericita?

Mergi la inceput