sunt indragostita!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

qsar exista si varianta in romana cantata de alexandru jula. superba melodia, pacat ca in realitatea zilei de azi... e doar muzica.
oricum mie imi place foarte mult ca in momentul in care cineva vine si pune ca sotul se maturbeaza toata lumea indeamna la divort ca e inselaciune, daca o sotie vine si spune ca are orgasme mentale si nu gandindu-se la sot, atunci e ok sunt doar fluturasi care nu trebuiesc ucisi. ce bine ca sunt femeie ..., ma duc sa imi pun un cantecel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

irina,normal ca fluturasii nu trebuiesc ucisi...ar fi pacat
in ziua de zi,cu poluare asta, greu se mai gasesc fluturasi....iar stresul omoara din fase orgasmele mentale
probleme e alta, "mediul"...
ori e artificial,ori e "denaturat",ori un dezastru ecologic
nu stim sa protejam mediul

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Toate ca toate, lasati fluturasii in pace! Nu-i mai fugariti atata, ca si asa au devenit "specie rara"!

Cantecul cu pricina o fost sigur www.youtube.com/watch?v=LV5j_85FJ5s" target="_blank">aista

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Sunteti insensibile si Ruxita a fugit!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

eram sigura ca vei deveni trista pt ca inca nu ti s-a terminat punga de seminte iar autoarea "a disparut";
cum era cu diplomele tale? rusinica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana1177

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

eram sigura ca vei deveni trista pt ca inca nu ti s-a terminat punga de seminte iar autoarea "a disparut";
cum era cu diplomele tale? rusinica...

a "vorbit " si "Ion" ca si el e om

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Ruxita ,draga eu te am avertizat.NU asta e locul unde sa ti strigi iubirea.PROBABIL a ai invenat povestea cu efuzul jocurilor,pentru ca mule dintre cele careau postat asta auvrut a auda.Eu nu spun ca e bine ce faci,si nici nu te po incuraja,insa am senzatia ca te inteleg mai bine,decat multe.Spre deosebire de sotul tau,sotul meu a facut tot posibilul,sa ma determine sa mi caut iubirea in alta parte.De la alcool in exces,indiferenta totala si neimplicarea in nimic ce tinea de copil sau de casa.Si cu toate astea am tras speranta ca va fii bine.Am un copil si am vrut sa aiba si mama si tata.In toti acesti ani am fost curtata defoartemulti barbatii,iar eu nici macar nu i am vazut.Pana intr o zii,cand paharul a dat pe afara.Am ridicat ochii din pamant si am avut norocul sa ntalnesc un om minunat.Iubesc si sunt iubita,de alt barbat.Sotul meu in clipa cand a simtit ca ma pierde,a incercat sa repare greselile facute.Insa din inima mea nu le poate sterge.Si cu toate astea,incerc sa ma multumesc cu franturi de fericire.Exista un om care i mi poarta de grija,care mi este alaturi in dificilele momente prin care trec,care ma sustine in meseria mea si mai important decat toate,ma iubeste.Fiecare dintre noi avem copii.Este o intelegere tacita intre noi,sa nu schimbam lucrurile,de dragul copiilor care sunt fericiti asa cum sunt acum.Nu putem sa le stricam lor viata,ca sa fim noi fericiti.Daca vom reusii sau nu sa ne multumim doar cu atat nu stiu.Stiu ca mi am intalnit sufletul pereche.indiferent ce se va intampla,sunt fericita pentru ca am avut sansa sa traiesc o poveste de iubire,adevarata.Acum stiu cum trebuie sa fie si pot sa le spun si altora,daca vor sa afle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ernestine,de fapt tu voiai sa ne spui ce mai faci?
ma bucur ca esti bine,sincer...
numai vezi ca toata astea nu pot fi tinute ascunse o vesnicie!
apoi cred ca nu are legatura una cu alta...pt.ca "eroina" de aici inca nu a trecut de faza de fluturasi....

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Subiect deviat.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput