Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86
Raspunsuri - Pagina 8
sarrah spune:
adriana-
ti-am zis de la inceput ca OVULEZI !!!
era normal sa ti se sparga...bafta multa...a inceput numaratoarea inversa ! mai ai 13 zile !
simona - tu mai ai 12...
jasmine, ce faci? la tine a avut loc nidarea? ai simtit ceva? la mine cred ca a avut loc sambata...acum deja e implantat !!!![]()
adrianaady spune:
sarah
asa este, mi-ai zis ca voi ovula, si am si simtit aseara la ovarul drept aceea durere, si acum mai simt ceva, sper sa fie diseara momentul cel mai bun si sa ramain .
bafta la eco azi, sa fii pe drumul cel bun.
elly_me spune:
help me please cu un sfat
Sunt in Z6 si totusi as vrea sa ma duc la monitorizare
Ce sa fac? E prea tarziu sa sun pt programare?
Cand trebuie sa sun?![]()
![]()
Oare ma va certa dr. T pt ca nu am luat clomifen-ul si nu am facut analizele??![]()
![]()
Ce sa fac?

Elly
Astept, astept si iar astept .....
rocsy2007 spune:
sarah ar fi super. sper sa te auda Doamne Doamne.
elly poti suna si spui ca esti z 6 si vrei sa faci monitorizare. si gata.nu cred ca te refuza.
iliraluca spune:
Neata,
Bafta tuturor, sa fie cu doua liniute multe ca sa ne bucuram pentru voi.
Eu mai am putin si fac a doua injectie de Diphereline si e taaaare greu si mult
.
Felix,
Tot placinta cu dovleac vreau, e placinta mea preferata.
sarrah spune:
roxy- eu sunt in Z 20, deci suntem la 2 zile diferenta !!! avem sanse sa nastem inpreuna si cu Jasmine 
elly- suna-l...sigur te primeste!!! vrei sa faci monitorizare sau si IA? face inseminari si fara stimulare. suna-l pe la 12.00. daca nu rasp da-i sms. daca nu rasp...insista
pupici...si multa bafta !!!
iliraluca- 
simona2 spune:
Pai..cred ca mai am 13 zile fara ziua de azi, Sarrah..cel putin eu asa calculez.
Luna asta cred ca incep sa testez din z7
, macar sa vad cum iese pregnylul din mine...sunt f nerabdatoare, mai ales ca s-au spart doi foliculi, unul inainte si unul foarte aproape dupa IA...si probabil inca 2 ieri dupa masa (nu bag mana in foc pt astia 2 de dupa masa...nici n-am intrebat ce dimensiuni aveau, iar T a zis doar ca e posibil sa se sparga).
Ce-o fi o fi...numai sa nu fie mai mult de 2 bebei, ca am auzit ca se mai poarta..de la gonal![]()