LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
La multi ani Eva, Ilana, Joshua si Andrei! Sa cresteti mari si sanatosi!
Mihuta, voi ce mai faceti?
Cami, si eu i-am luat o hainuta de iarna fara pantaloni din aceleasi considerente. Am gasit insa una care-i acopera si funduletul si are elastic la mijloc si jos. Arata ca un bulgaras, adica se putea si ceva mai drept... Ma intreb daca nu-i din colectia veche, pentru ca am vazut intr-un singur magazin Z. Culorile din colectii vad ca s-au pastrat de la un an la altul.
Eu dupa ce i-am dat aseara sa pape "bine" Mariei, parca a fost mai agitata si a papat si mai mult noaptea.
Adina, ce mai faceti? Cum se simte Jasmina?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
anacami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Cami, si eu i-am luat o hainuta de iarna fara pantaloni din aceleasi considerente. Am gasit insa una care-i acopera si funduletul si are elastic la mijloc si jos. Arata ca un bulgaras, adica se putea si ceva mai drept... |
cam asa este si a noastra, mai lunguta spre genunchi (erau si unele scurte, cu marginea elastica in talie-f. frumoase dar mai de toamna, din asta avem destule), cu putin elastic in talie
.Eu am cumparat-o de la Coccodrillo (mag. Belli B. de pe langa Circ,desi astia mnai au un adaos fata de reprezentanta; mi-e cam greu sa ma duc la mag. Unirii...).A fost f. greu sa ma decid, avea multe culori si modele (maro,gri,roz,rosu,mov,etc; simple,cu buline,floricele si alte asemenea..).Nu am mai asteptat BabyExpo, mi se pare ca acolo aduc 3 lulele-3 surcele si cele mai urate
La fiecare culoare+model aveau cam cate 3 varoiante: salopeta cosmonaut pt. bebei,geaca+pantalon si inca o combinatie pe care nu mi-o amintesc...
aaa...partea de sus ca la cosmonaut, iar partea de jos gen sac de dormit- model pt. bebelasi care stau mai inactivi
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
a noastra este roz cu putin verde (interior gluga+ scrisul parca si niste floricele..).
_
La Z am vazut un paltonas frumusel, pentru domnisoare cochete; pentru noi nu este prea practic, mai ale ca vom merge mult si la tara..
Mai avem si doua salopete cosmonaut de la Sebastian- pentru tavaleala; sa vedem cum ne vin,ca inca nu le-am probat..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Amy26 spune:
| amy, si noi suntem iritati la fundulet, rau de tot, cum n-a fost niciodata..si vad ca nu-i trece cu nimic din ce i-am pus... cu ce sa-l mai dau????? |
Andreea,am fol. Bephanten,,ung.galbenele,ung. special preparat in farmacie pentru eritem fesier,Reviken,pudra...etc.Eram disperata,facuse basicute deja si nu mai stiam ce sa fac...acum e mai bine
ce-a dat la noi rezultate cat de cat a fost Reviken-ul(Cutaden)si spalatul cat mai des la poponet cu apa si sapun.
Am primit acum 2 zile de la socrela un spray pe baza de Aloe Vera...acesta http://aloe-vera.way2web.ro/produse-aloe/aloe-first.html... nu am apucat inca sa-i dau,dar dc da rezultate iti zic.
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
Andreea,am fol. Bephanten,,ung.galbenele,ung. special preparat in farmacie pentru eritem fesier,Reviken,pudra...etc.Eram disperata,facuse basicute deja si nu mai stiam ce sa fac...acum e mai bine ce-a dat la noi rezultate cat de cat a fost Reviken-ul(Cutaden)si spalatul cat mai des la poponet cu apa si sapun. Am primit acum 2 zile de la socrela un spray pe baza de Aloe Vera...acesta http://aloe-vera.way2web.ro/produse-aloe/aloe-first.html... nu am apucat inca sa-i dau,dar dc da rezultate iti zic. AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
amy, mersi... de sprayul ala stiu ca e bun...si nu doar pt. bebei...
si eu l-am dat cu diverse creme...sa vedem...
sanatate!Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Roxxy80 spune:
Neata.
Eu ii dau lui Matei ciorbita cu bors de o luna de zile. Ii place la nebunie ciorba acra.
| citat din mesajul lui ellis Neata! Merci, ANK, pai eu am luat acum pampers dupa ce vreo 4 luni n-am mai folosit tot din cauza de iritatii, dar am fost ieri in matro si toate celelalte erau cate trei pachete mari lipite...asa ca am luat astea ca am putut lua doar unul, sper sa nu se irite iar; comand si eu momi sa vad cum sunt; mai, si lasa luna plina in treaba ei! ALINA - nu ai gresit ca le-ai combinat, sunt mari copiii nostri acum Cine mai da ciorbita cu bors la bebei? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
Vasari spune:
Cami, am vazut hainutele Coccodrillo la Happy Baby, ma rog, o parte doar... nu am niciun magazin aproape si mi-e greu si mie sa merg la Unirii.:) Modelele sunt foarte frumoase, dar nu am vazut pe cineva. Sa o purtati cu placere.
Si noi trebuie sa ne echipam cu ceva de tavaleala, ne intoarcem din parc murdari din cap pana-n picioare.
Cand ajungem la nisip ii place sa-si bage mainile in el pana ajuge pe burtica si apoi da din maini prin el. Ma intreb ce o sa fie cand ploua sau e zapada.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 ank, tare fain thomasu ala.. e al vostru? este de cumparat undeva??? ![]() |
e la un centru de joaca thomasul ala...Mai ala mi-ar trebui in casa
...ca si asa sunt obsedata de spatiuAnk
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
Amy26 spune:
| Amy,incearca sa ii dai totusi ziua mai mult lapte..Sau poate lapte cu cereale seara.. |
in fiecare bibe ii pun o cantitate considerabila de cereale(sa fie mai satios) si degeaba

Voi persevera cu ceaiul si cu suzi caci aveti dreptate ``stomacelul lui trebuie sa aiba o pauza de minim 6 ore in care sa nu lucreze .. ``
plus ca sunt zombi,dc ma trezesc peste noapte de atatea ori adorm la loc f. greu.....iar dim tb sa fiu fresh la job

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ancadragoman spune:
Anco chiar ma gandeam unde ai bagat hardughia aia ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA