Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonab spune:
Louiza tocmai am vazut filmuletu cum rade mica ta la catel care e un hot si ia fetii jucaria.Da si mai tare m-am distrat cum dadea ture mica cu rotobili roata roata.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
danybv spune:
Esti o draguta ramonab saru`mana
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
miri_mik spune:
salutare salutare, dau pupic si fug mai tare, ca de stat n-am nici bani si nici paza la golani:)
viu sa zic, dintr-o suflare, ca de-o puneti de serbare, mare si clontopeneasca, mirikutsa si bulgaru vor spune prezent in al vostru regiment.
num'o ruga tare am, de e sa fie cu bairam, sa stim si noi din timp cu caru, sa punem in priza otocaru'... si de-i pe 21 cum umbla vorba, pun patalama, fac crima la pingea si venim in val vartej din bruxel pan' la bucale.
in traducere, fetelor, muuuuuuuuuuuuuuah! si va rog sa-mi confirmati (azi ar fi ideal) daca ziua pentru adunare ramane 21feb. ca daca-i asa, imi iau bilete pana mai gasesc s-apoi cu restul... va mai povestesc:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta alina da, dar mary are pile acolo si cred ca ne-ar lasa si mai mult, nu? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Nu am zis ca nu ne-ar lasa m mult, e mai bine daca am putea sta mai mult.
Petrecerea as vrea sa aibe loc, la un loc de joaca pt copii ori Ritzi Pitzi ori in alta parte..in sala de conferinta nu as vedea cum s-ar distra copii (parerea mea)... Deci, ne primiti si pe noi (eu, Ioana si sotul)?ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Nu am zis ca nu ne-ar lasa m mult, e mai bine daca am putea sta mai mult. Petrecerea as vrea sa aibe loc, la un loc de joaca pt copii ori Ritzi Pitzi ori in alta parte..in sala de conferinta nu as vedea cum s-ar distra copii (parerea mea)... Deci, ne primiti si pe noi (eu, Ioana si sotul)?ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
21 februarie .. loc de joaca, da??? sa te trec in lista, da?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
Ioanact spune:
Si acum sa va salut si eu.
ALEXANDRA MARIA, EVA MARIA, ISABELLA ANDREEA, ALEXANDRU LUCA, MIHENA ADRIAN
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
danybv foarte frumoase pozele si filmuletul (mie mi l-ai trimis si pe mess).![]()
creata2008 ce scumpa e Mariuca
, am vazut toate pozele si filmuletele.
Ellenuta DA, 21 februarie. Sa stabiliti si ora.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
that's it .. i'm outta here ... 
plec acasa!
papa
weekend frumos si placut!
fetele, va rog sa va treceti pe lista de pe pagina 1!!!!din 30 de zuze care au completat chestionarul ereenei, doar 9 zuze s-au trecut la catastif!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ginnette spune:

EVA MARIA,
ALEXANDRA MARIA
ISABELLA ANDREEA,
ALEXANDRU LUCA,
MIHNEA ADRIAN

Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anca.b spune:
Tu fetelor, Stefan a facut kk la olita, pentru prima data. azi n-a facut nimic in pampers pina la prinz, asa ca l-am pus pe olita si in 5 minute a golit burtica!
mic si curajos!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Gataaaaaaaaa...
Benji s-a trezit (1h somn) nu prea a avut pofta de mancare si l-am trimis cu buni la aer sa i se faca foame:e soare afara si nu se stie cat va mai fi in noiembrie asa! Noi am avut insa pofta si am terminat fiecare cate o pulpa de curcan, plesnim. Ne mai asteapta si niste clatite cu branza de vaci la cuptor, CREATA sa iti trimit si din alea????
Louisa,
ce dulce e Yasmin in filmulet!!!! Si catelu e f haios, sa vezi ce prieten bun o sa ii fie cand o sa inceapa sa mearga ea singurica.
Danybv,
ce fratiori frumosi am vazut!!!!! Se joaca si acasa asa cuminti impreuna ca la locul de joaca?
Miri,
poeta noastra!
sa treci mai des pe aici?!?!?! Poze noi cu echipa ta de soc???? Ce frumos ca poti sa ajungi la sarbatoarea clopoteilor.... Noi o sa privim de departe pozele....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra