America (132)
Raspunsuri - Pagina 18
corinadana spune:
Sanziana Doamne fereste de asemenea nebuni!
Miere poate se rezolva, incearca si nu te necaji tare.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Vad ca n-a mai scris Gabriella pe aici. Am vrut sa zic ca lui Anuta ii place sa "scrie". Cu creionul e mai greu, dar traseaza literele cu degetul. Bun si asa!
lai spune:
Miere, proful tau (adviserul actual) ce zice?
Ai putea sa ai un full draft al tezei pana la sfarsitul semestrului astuia - scris acolo, cum o fi, first draft - si, daca nu se rezolva nimic pentru primavara, sa-l predai pe ala (chiar daca nu e 'teza ideala')?
M-am gandit si eu azi in drum spre scoala la 'degree only' - la noi ii zice 'filing fee', platesti doua-trei sute de dolari, n-ai nici un drept semestrul ala (nu asigurare, nu gym, nu luat cursuri), dar ai dreptul sa predai teza si sa termini.
Tinem pumnii!
Lai
arminad spune:
| Citat: |
| Am vrut sa zic ca lui Anuta ii place sa "scrie". Cu creionul e mai greu, dar traseaza literele cu degetul. Bun si asa! |
Cind Dan era in preschool si tot imi raportau de la scoala ca nu ii place sa deseneze/coloreze/scrie etc ,eu l-am lasat sa scrie pe pereti .E ,acuma nu in toata casa,doar intr-o camera dar i s-a parut mai cool decit pe foi .Nici acum nu se omoara el cu scrisul ,adica scrie urit dar se vaita mai putin decit inainte.
Corinadana,uitai sa zic n'capitole in urma (ce spor au fetele astea la scris!)ca eu am terminat in 1989 deci daca tu trebuia sa termini in 90 (varianta de 4 ani ),precis ca ne-om cunoaste.Ce mica e lumea!
Unde o fi bre Ruxij ,ca mie imi lipseste.
miereamara spune:
Mey, teza mea o sa fie gata in forma ei finala in cateva saptamani, dar din pacate nu indeajuns de repede sa ma incadrez in deadline-ul pt "clear status" care cred ca e echivalentul lui degree only de care spuneti voi, cu diferenta ca aici nu se plateste nimic.
Singura iesire este sa ma inregistrez pt 3 credite (minimum) pt spring, care o sa ma coste in jur de 1000 de dolari (ca am in state tuition) si sa reusesc sa gasesc un opt care sa imi permita sa corectez lucrari si examene de acasa, fara sa ma deplasez la scoala (deja am vb cu proful, sa vedem dc are ceva disponibil pt mine). Cam asta ar fi. Dar cu astea 3 credite nu mai am health insurance, probabil ca va tb sa-mi cumpar una individuala pe short term.
Multumesc mult pt sfaturi si idei, ati fost foarte constructive
!
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
iulianm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Mey, teza mea o sa fie gata in forma ei finala in cateva saptamani, dar din pacate nu indeajuns de repede sa ma incadrez in deadline-ul pt "clear status" care cred ca e echivalentul lui degree only de care spuneti voi, cu diferenta ca aici nu se plateste nimic. Singura iesire este sa ma inregistrez pt 3 credite (minimum) pt spring, care o sa ma coste in jur de 1000 de dolari (ca am in state tuition) si sa reusesc sa gasesc un opt care sa imi permita sa corectez lucrari si examene de acasa, fara sa ma deplasez la scoala (deja am vb cu proful, sa vedem dc are ceva disponibil pt mine). Cam asta ar fi. Dar cu astea 3 credite nu mai am health insurance, probabil ca va tb sa-mi cumpar una individuala pe short term. Multumesc mult pt sfaturi si idei, ati fost foarte constructive ! |
Miere, daca au deferred payment nu mai trebe sa platesti cei $1000 buluc.
Uita-te si aici, poate gasesti o solutie:
http://studentaid.ed.gov/PORTALSWebApp/students/english/gradstudent.jsp
Nu m-am referit la greencard ca sa muncesti, ci la avantajul de a te califica pt programe statale sau federale pt students in (financial) need/personal hardship.Cei pe F1 nu se califica.
Ramona J spune:
Arminad, am avut un scriitor de-asta pe pereti, la Ana mai insist cu foile.![]()
Scrie si cu creion, dar prefera sa traseze literele cu degetul. N-am zis sa ma vait, ma bucur ca e totusi interesata de "scris". La virsta ei habar n-aveam de litere, ma uimesc copiii astia!
corinadana spune:
Arminad inseamna ca ai fost cu un an in fata mea. La ce sectie? De la voi din an (eram atat de putini pe vremea aceea...) cunosteam cateva fete, doar numele Mihaelei Mihai mi l amintesc acum - era la industrie.
La Recas eram impreuna la cules de struguri cu proful ala de drept, mai tii minte??? ce vremuri!!!!i am uitat numele, dar tare al naibii era.
Uita te la pozele mele sa vezi ma cunosti? ai stat in 12 in complex?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
Ramona,nici eu nu stiam ce-s literele la 6 ani si cred ca m-am prins tirziu ,asa print-a 3a ,ca la scoala te duci sa inveti.![]()
Copiii nostrii nu sunt dferiti ,zic eu ,ci doar sunt expusi prea devreme ,dupa mine ,la litere,cifre ,scris.Ar trebui sa mai copilareasca inca si pe la 7 ani chiar insa competitia ii impinge si pe ei si pe parinti sa se alinieze .Mie mi-ar place ,de ex sa petreaca din cele 6 ore cit stau acolo,jum jucindu-se .
Ramona J spune:
Ana merge doua ore jumate, de trei ori pe saptamina. Sincer nu stiu cind a apucat sa invete atitea, ca vine si cu "artwork" si am vazut ca ii scoate mereu si afara, la joaca.
Incep devreme, dar nu stiu de ce progreaseaza asa greu (vad la Alexandru).
By the way, eu am stat in Caminul 10.![]()