America (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anuta a avut azi evaluare la gimnastica. E asa figura cind merge pe birna mica, aproape ca alearga!
Au adus recent niste antrenori romani, i-am cunoscut astazi si el e din acelasi oras cu noi. Ce mica e lumea! Cu ocazia asta mi i-a prezentat si pe sotii Liukin. Le-am prezentat-o si eu pe Ana, iar ea a zis ca-i cel mai frumos nume din lume (tot asa o cheama).

Mergi la inceput

Pumba sa nu fii trista.
Sinzi, ce mare tenisman e David!
Corinadana, spor lui Ralu cu vioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona, multam de oferta dar deja am programare undeva prin Rego Park...si nu pot fi sigura ca respectivul pe care il cunosti ia asigurarea mea.

Eu am o frica teribila de dentist...pina si dental cleaning cere multa munca de convingere la bibilica eu sint caz patologic...pina am gasit un dentist care sa ma suporte am incercat multi

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Stiu ce zici, la noi in familie numai eu si cu Alexandru sintem curajosi. Restul.... niste chickens toti!
Bafta. La mine a decurs foarte bine totul, singurul inconvenient a fost ca am stat gura-casca destul de mult, ca dureaza un pic interventia. Dar m-am bucurat ca mi-a salvat dintele, eu il vedeam ca si pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cami Ramona !sper sa fie OK.

Cami s a facut !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Anuta a avut azi evaluare la gimnastica. E asa figura cind merge pe birna mica, aproape ca alearga!
Au adus recent niste antrenori romani, i-am cunoscut astazi si el e din acelasi oras cu noi. Ce mica e lumea! Cu ocazia asta mi i-a prezentat si pe sotii Liukin. Le-am prezentat-o si eu pe Ana, iar ea a zis ca-i cel mai frumos nume din lume (tot asa o cheama).

Lume multa, oameni putini

RAMONA,ce fain ca aveti acolo asa baza mare si buna de gimnastica.... si bafta multa Anutei,sa ajunga cat mai sus!!...interesant ca i-ai cunoscut pe sotii Liukin!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Anamaria, eu am fost l denstis cu sedation!!! Si eu sunt terorizata, nu deschid gura nici sa se uite denstistu!!!
A fost tare bine cu sedare...am dormit pe tot parcursul lucrarii, ma trezeam din cand in cand, dar aveam impresia ca ii lucreaza altcuiva...nu mie!!!

Ramona, mare lucru sa nimeresti la antrenori buni...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Apropo de sedare, ati vazut episodul din Seinfeld in care il sedaserasa si pe el?
Apoi avea tot felul de viziuni cu ce se intamplase acolo intre doct si asistenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

E super Seinfeld, azi mi-am adus aminte de episodul ala in care se duc toti pe rand sa vada un bebe nou nascut si se sperie de cat de urat e. Zic asa ca azi noapte am visat ca am nascut( in romania, si de unde mi-am dat seama ca e romania e ca aveam un teanc de bancnote sub perne si tot imparteam pe la asistente ca sa ma ajute sa ma ridic din pat..si bineinteles ca m-au lasat acolo, in timp ce le amenintam ca imi iau banii inapoi).Si nu mi-am vazut bebele la fata, ca nu m-au lasat asistentele, dar imi era teama sa nu fie urat....

Crisss 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sfaturile cu TV-ul. Eu speram sa ies mai ieftin acu' om vedea. Chiar uitasem de vinerea de dupa Thxgiving, bine ca v-am intrebat la timp

Mi-am ales un primary care physician pana la urma, azi am fost la el, am stat vreo trei ore pe acolo, m-a cautat de toate cele. Io l-am luat ca fiind internist si in speranta ca-mi da trimitere pentru reproductive endocrinologist. Acu' it turns out ca si asta are specializare si in endocrinologie (dar nu reproductive) si pare ca ar cam vrea sa ma trateze el.. hm... deocamdata a ramas ca ne mai vedem dupa ce ies rezultatele la analize sa stabilim ce facem in continuare..

Lai

Mergi la inceput