Cum curat urmele de pix?
Fetita mea trece prin perioada in care, cum prinde ceva de scris, mazgaleste frenetic tot ce-i iese in cale. Dintre toate obiectele mazgalite, cel mai mult as vrea sa recuperez canapeaua si husa de la scaunelul de masa.
Deci am nevoie de un sfat pentru curatarea pastei de pix de pe materialele textile si de pe musama. (am incercat cu apa, spirt si acetona, dar degeaba. Acetona chiar a decolorat materialul, dar pixul nu l-a scos).
Va multumesc mult de tot!
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
Raspunsuri
madaluta spune:
cu spirt...
noi suntem exact in aceeasi etapa
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
kriss79 spune:
am si eu aceeasi problema..niste urme de pix pe un cojocel roz de piele intoarsa..oare merge cu spirt sau fixativ?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
EllaX spune:
In Cora si Carrefour exista niste produse de curatare de la Dr. Beckmann (la raionul de menaj). Eu am o solutie pentru tot felul de pete si in general merge - mai bine decat Vanish sau altele des intalnite. Am vazut ca exista o solutie de curatat petele de pix. Cred ca ne va folosi!
Ce am eu se aplica pe pata cu un fel de perie aflata la capatul tubului in care e solutia, se lasa vreo 30 minute si se spala (frecand), inainte de spalarea obisnuita (manuala sau cu masina). Important este sa freci pata cu solutia pe ea (si cu un pic de apa), altfel nu toate petele ies complet.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
mcm spune:
Eu trebuie sa scot mazgalelile cu pixul de pe un bebelus de jucarie care este imprumutat deci nu-i al nostru. As fi incercat cu spirt dar mi-e frica sa nu se lateasca si mai tare.
april spune:
fetelor, v-am spus...fixativul de par scoate pixul. Asa am curatat eu canapelele de mazgalituri.