Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Nerantula spune:
Fetelor, sunt disperata cu manutele astea, e numai in gura cu ele, chiar prin manusi! ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
babytza spune:
Nerantula se numeste centru de joaca Loveste si canta. Dar au scumpit-o de ieri pana azi.... Eu am dat cu 45 ron mai putin.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, sunt disperata cu manutele astea, e numai in gura cu ele, chiar prin manusi! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
eu zic sa-l lasi daca nu vrei sa se nasca frustrari mai incolo. io pe-a mea o las si rad de mama focului cand vad ca vrea sa bage tot pumnul. eu am supt degetul pana la 5 ani. ea suge degetul ca sa adoarma chit ca-i satula. nici la suzeta nu vreau sa recurg si oricum o da afara si se stramba de parca i-as fi dat nu stiu ce acritura
poze
povestea nasterii
cocutica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, sunt disperata cu manutele astea, e numai in gura cu ele, chiar prin manusi! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
Si Maria isi baga manutele in gura nonstop...adica pumnisorii pana se ineaca cu saliva...dar sunt convinsa ca e doar o etapa care va trece asa cum a venit. Imi amintesc ca si Elena a avut obiceiuri din astea, dar n-a ramas cu ele. Cred ca o chinui cu manusile ...mai bine distrge-i atentia zambind si vorbind cu ea...asa isi scoate manutele din gurita
cocutica spune:
Fetelor am si eu o intrebare: voi va dati cu vreo crema sau unguent pe cicatricea de la cezariana? Si daca da, cu ce?
babytza spune:
Felicic e tare scump Falkone 

Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
Am revenit..nu doarme ,da macar sta in patut
Vreau sa yrez si eu multe lunite sarbatoritilor de azi

.
Anca
..sunt mai bine,macarpot vorbi si nu ma mai doare asa tare gatul...acuma sa o vad pe Alexia ca nu aluat dela mine si suntk.Voi tot pe la plimbarici??
felicic e taaaaare scump falkone
[b]cocutica[/b ]eu nu ma dau cu nici o cream,poate cand ma cremalesc cu crema de corp ajunge pe acolo![]()
DAA si eu disper cu manutele,toaoat ziua si dupa ce mananca cu bluza cu to..azi statea pe burta si nu stie sa-si duca manuta la guritza ,se trage cu capul spre manuta
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
musettepink spune:
M-am trezit si eu la spartul targului dar acu am realizat ca nu am felicitat sarbatoritii!
sa cresteti mari boboceilor!!!!!!!!!
Andy
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
anis spune:
buna fetele
eu sunt foarte suparata.
MA plangeam ca Iris brusc nu mai face kaka si chiar nu mai face.De 2 zile , azi e a 3-a nu a facut,pana la urma i-am pus supozitor.Mor, am trecut prin asta cu Iarina, 6 luni, .Nu stiu de ce nu mai face, atata timp cat 1 luna a facut.In rest mananca f bine, tot lapte numai d ela mine.
babytza spune:
Anis cand ii pui supozitor dupa cat timp face ? Si eu sunt in ziua 3....Si el facea de cateva ori pe zi. M-am gandit ca poate si din cauza de formula, dar azi a papat numai san....
Soricelul meu iubit
poze
poze David