oale minune?
Dragelor, am un bebe si evident vreau sa ii gatesc cat mai gustos, mai sanatos si rapid. Oare ar ajuta oalele minune, zepter, sau alte firme?O colega de-a mea ma incurajeaza sa-mi cumpar, chiar daca pretul e cam piperat.
Ce parerea aveti?
Multumesc pentru sfaturi.
Raspunsuri
catutza spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112538&SearchTerms=oala,minune
uite aici sau discutat mai multe despre oala minune, eu am cumparat una dar apoi am facut-o cadou pentru ca nu am avut curaj sa o folosesc ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
madau spune:
Eu am o cratita mai maricica de la Zepter si sunt foarte multumita de ea. A fost un efort dpdv financiar pt ca nu-s deloc ieftine, dar am luat-o in special pt a-i pregati mancarica celei mici. Si nu regret nici o clipa, mancarica are un gust foarte bun, nu lipesc si fac niste gratare excelente in ea, fara pic de ulei.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
peanut spune:
Eu am niste tavi de la Tefal, dar le-am cumparat in strainatate si nu stiu daca la noi se gasesc, si sunt super multumita de ele. Nu se lipeste nimic de ele, deci gatesc o gramada la cuptor si mancam mai sanatos. si nici nu are nonstick coating, nu stiu din ce e facuta, dar e cea mai folosita "oala".
anna32 spune:
Nu stiu daca "oalele astea minune" sunt oalele firmei Zepter. Nu prea stiu ce oale minune o fi in Romania... oricum daca e vorba de oale Zepter eu am aproapte setul complet de oale inca de acum 9 ani. Mi le-a cumparat sotul cadou de nunta ( a noastra nunta) si nici pana in ziua de ani nu stiu cat au costat dar banuiesc ca au fost o avere. Oricum oalele sunt de o calitate exceptionala,nu s-au uzat, nu am reusit sa le ard niciodata si au fost multe ocazi cand alte oale s-ar fi ars. Mancarea e foarte gustoasa si eu le folosesc zilnic pentu pregatirea tutoror mancarilor si sunt foarte multumita de ele si le recomand la toata lumea. ![]()
anne16 spune:
uite www.ezidri.ro/kukta.php?p=2" target="_blank">aici una ![]()
Este si kukuta si crockpot( slowcooker). Este urmatoarea pe lista, la achizitii.
Am si eu oalele Zepter, dar sincer pe mine nu m-au impresionat, chiar daca gatesc in ele, de 12 ani. Sunt destul de scumpe![]()
puisorul spune:
Pentru fetita mea gatesc doar la steamer. O varianta mai ieftina decat Zepter. De cand avem steamer-ul pitica mea mananca si ce le mai ciudate combinatii de legume si carne.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
mihaela_s spune:
Eu am oala minune de la ezdiri, cea la care a facut trimitere anne16. Vreau sa va spun ca e extraodinara. Pe langa ca gateste repede, gateste la aburi si mancarea iese foarte gustoasa. Sunt si retete pe site, la sectiunea retete dar si la forum.
Eu v-o recomand cu caldura!
vorbe de copil...
Hobby
geanina-nica spune:
EU am oala aceasta,e super nu stiu daca ati auzit de ea,dar eu sunt super incantata cu ea fac de toate si pentru toti
,eu nici nu mai folosesc alte oale,.Am facut si sarmale,si checuri
http://es.youtube.com/watch?v=oL7JUjk3N0g
E super tare,se poate programa si pui toate ingredientele in oala o programezi si pe cand vi de la serviciu e gata mancarea si te asteapta numai buna de mancat
.
Are si o carte de bucate,se poate gati si la aburi.cum i-ti doreste inimioara.
Si gustuturile si aroma ce sa va mai zic ![]()
numeioana spune:
Nu stiu de ce eu m-am gandit instantaneu la oala sub presiune... Am si o folosesc cu succes. Ii fac copilului supa in ea, se fierbe carnea f repede. La fel de bine folosesc si steamerul pt legume si carnita.
Mama are oalele Zepter si e f multumita de ele.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
emiliss spune:
reclama pentru produsele promovate sau vandute de o persoana/firma nu este permisa pe acest forum fara acordul administratiei.
multumesc pentru intelegere.
Roxana