Dr. Catalin Haiduc
Raspunsuri - Pagina 2
MaraAnisia spune:
Mersi de sfat.sincer sper sa devin pacienta lui si inainte si sigur si dupa, in masura in care se ocupa si de sarcini "deosebite".
pb mea este uterul didelf (uter dublu, col dublu) si mi s-a spus ca voi avea ceva pb in mentinerea unei sarcinii dar vad ca si in obtinerea ei.
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png
Eseea spune:
Mara, discuta cu dr, e cel mai bine. Sunt absolut sigura, la cum il cunosc, ca daca nu se pricepe ( sa zicem- desi nu cred, e f scolit si merge pe la congrese pe afara) iti va spune deschis in fata, nu te va incurca.
Arina, , noi nu am aflat o cauza nici pana acum, desi am schimbat mai multi dr. Pur si simplu totul era f bine, si la mine si la sot. Am pierdut o sarcina in 2001, apoi 5 ani nu am mai ramas deloc, am ramas apoi si am pierdut iar, dupa 2 cicluri am ramas iar ( !!!) si asa a aparut prima minune. Apoi...........am vrut bb 2,desi alaptam la greu, am ramas cand avea fetita un an dar a fost avort menstrual ( confirmat cu bhcg) iar la ciclul imediat urmator am ramas iar si acum am burtica. La fetita am ovulat in ziua douazeci si ceva iar acum prin ziua 33 , plus alaptat, de altfel am alaptat pana la 16 saptamani de sarcina. asta e povestea, pe ff scurt. Cred ca, pur si simplu, asa a fost sa fie........Asa ca stiu ff bine prin ce treceti, din pacate.
Mami de fetita
si de baietel
21+
Arina21 spune:
Eseea, si eu am ramas acum multi ani cu sotul, dar am renuntat la sarcina. Si am avut un avort menstrual acum cativa an, confirmat de test de sarcina. Si de atunci, nada, nothing, rien, nimica, nimicuta. Unde mai pui ca mai am si 2 FIV-uri nereusite. Dar eu cred ca tot natural voi ramane...Mi-a intrat mie in cap ideea asta! ![]()
Inca o data te felicit pentru bebici si-ti doresc o sarcina frumoasa in continuare!
Arina 
Fragutza spune:
Hello,
Tot la dr Haiduc am ajuns si eu tot incercand sa vad de ce nu raman insarcinata. A fost singurul medic care a analizat problema in ansamblu, nu s-a grabit cu diagnostice sau pareri categorice. Pana la urma am ajuns sa fac HSG si a vazut ca trompa pe care o ma aveam era infundata. Mi-a spus ca fivul e singura sansa si mi-a si recomandat ceva clinici. Cand o sa reusesc sa raman gravida, cu siguranta la el o sa merg pentru monitorizare. Este foarte, foarte ok.
Raluca
Eseea spune:
Arina, iti tin pumnii din tot sufletul!! si multumesc pt urari.![]()
Rodica, ma bucur ca simti ca ai facut o buna alegere. Numai bine.![]()
Mami de fetita
si de baietel
21+
MaraAnisia spune:
Buna dimineata,
Am fost la Dr. Haiduc si sunt foarte multumita. A studiat dosarul cu atentie, m-a ascultat, mi-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare, mi-a explicat.
In concluzie voi reveni cu drag si cu incredere la el. Pt pb mea mi-a propus sa facem Inseminare artificiala la Filantropia - a mai facut cineva?
Mersi,
M
Cu Dumnezeu in gand
Eseea spune:
ohooo, ma bucur ca ti-a placut de el.
Si ca ti s-a parut competent, bineinteles! Nu stiu pe nimeni sa fi facut inseminare artificiala la Filantropia...ti-o face el sau altcineva? Dar de uter ce ti-a zis ( in sarcina, ma refer..)?
Mami de fetita
si de baietel
21+
MaraAnisia spune:
El face inseminarea, a zis ca are o bioloaga buna la Filantropia si metoda e una interesanta.de uter a zis ca el recomanda inseminarea si intre timp mai investigam daca ar mai fi si alta cauza a nereusitei.
te pup si meeeeeeeeeeersi de sfaturi 

| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea ohooo, ma bucur ca ti-a placut de el. Mami de fetita si de baietel 21+ |
Cu Dumnezeu in gand