Revelion cu apa calda

Revelion cu apa calda | Autor: puisorul

Link direct la acest mesaj

Va fi primul revelion pe care il vom petrece in trei. Prima data ne-am gandit la Viena, dar va fi prea frig pentru o mamaruta de 11 luni.

Apoi am gasit o varianta in Romania, la un hotel cu spa, piscina cu apa calda dar preturi usturatoare. Oare gasim asa ceva si afara? Imi puteti recomanda ceva de genul?

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

puisor....in brasov este un centru ff frumos si stiu ca au si hotel in aceasi curte...au bazine cu apa calda,masaj,sauna de mai multe felurieste foarte curat...paradisul acvatic asa se numeste,noua ne a placut tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975

puisor....in brasov este un centru ff frumos si stiu ca au si hotel in aceasi curte...au bazine cu apa calda,masaj,sauna de mai multe felurieste foarte curat...paradisul acvatic asa se numeste,noua ne a placut tare mult

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

Multumesc . Am intrat pe site-ul lor si arata foarte bine. Am cerut deja o oferta de pret la cazare.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Din pacate numai sunt camere libere

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Uite un hotel dragut cu saune, piscina, jacuzzi www.hotel-valea-mariei.ro/localizare-hotel-valea-mariei.html. E cam departe de tine - in Negresti Oas, dar intr-o locatie superba, in mijlocul padurii.

tzontzo manager

Mergi la inceput