Buna,
eu incerc de vreo doua luni sa fac rost de o programare la dr. Marinescu, in zadar insa.
Am auzit ca daca reusesti sa vorbesti direct cu el se gaseste solutie.
Poate cineva sa ma ajute cu un numar de telefon al lui sau eventual al doamnei doctor Cocei Diana.
Multumesc anticipat.
Pentru ca tot e asa de laudat sa spun din experienta mea limitata legata de dr. Marinescu:
- lunar cozi imense in fata cabinetului; nu poti fi super doctor la 100 de paciente pe zi, hai sa fim seriaose
- sarcina urmarita de respectivul doctor, femeie de 40 de ani nora unui prieten de-a doctorului: nu i-a dat nici o analiza de facut, nici un 3D, nimic absolut. Noroc ca nu a avut probleme.
- si cazul stiut de mine: o pacienta de-a lui la chiuretaj, eu am vazut-o in ziua a 2-a statuse nemancata si nebauta toata ziua anterioara ii facuse chiuretatjul la 11 NOAPTEA - profesionalism, nu?- si mai statea in spital ca-i era rau. Eu am rezolvat totul intr-o ora! A, si tipa avea Rh - si-i trebuia nu-s ce injectie pe care nu i-a facut-o!
Asa ca eu m-as duce la un doctor mai putin vestit dar care sa aiba timp de mine, sa ma cunoasca si sa aiba rabdare sa ma investigheze, sa schimbe tratamente, sa nu trebuiasca de FIECARE data sa-i spun ce problema am! Dr. Cocei e un bun exemplu.
Cristiama,dr.Cocei cu cine lucreaza pt. fiv? ce sti despre dinsa are la activ fivuri reusite sau nu
un raspuns daca se poate
buna 03yub sa stii ca mai sunt si alti doctori la giulesti si daca vrei iti pot da nr dna dr anca moisa e mai libera si e foarte buna