Pepenasi de iulie - august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

VIO - daca smecheria asta curata si cuptorul, o declar scula anului!!! Acuma s anu iti imaginezi ca aragazul meu era prea jegos,... ca nu era.... dar avea niste chestii care ar fi necesitat niste CIF ceva, adica nu mergea sa dau cu laveta cu apa asa,....
Mai am de testat la butoanele de la aragaz... ca si alea au niste depuneri pe ele...
Hai ca ma dai pe spate daca merge si la cuptor.Chiar ca scula anului, bine ai zis

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Rapid ca tre sa pun pe Ami la nani si sa ma pun pe facut papa.
Link-ul cu look-ul aici. Am sa pun si achizitiile da cand apuc sa mai stau la calc oleaca mai pe seara.
Legat de curata cu abur eu v-am zis ca si cuptorul si aragazul si gresia/faianta am curata cu ala de dat jos tapetul ca are un set de accesorii sa il folosetsi in toata casa si la geamuri si la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ielou

didi alexandra inainte de bbotez a facut o iritatie urata de la scutec si nu prea trecea cu nimic...cu albastru de metilen a trecut insa...da' era toata...albastra radeam cu tati ca am facut-o baitel...s-a dus intr-o saptamana pana la botez.

a.cicel vedetei

vreau si eu pinguin

am fost cu alexandra la bilantul lunar si are 6550 g si 68 cm . cu greutatea e fix pe mediana si cu inaltimea e in treimea superioara. lungana lu' mama!

de maine incepem si noi cu supica si in wk cica ma pot duce sa ii pun cercei imi pun si mie ca sa tin minte momentul nu ca nu as avea deja cate 2 gauri de fiecare ureche

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Azi am fost cu Raluca la vaccin si nu o sa va vina sa credeti:Raluca a ras cand i-a facut dr vaccinul.Nu mi-a venit sa cred.
Anaxena multumesc mult pt sfaturi.O sa ma duc la coafeza mea cu indicatiile de la tine.Maria ce face?
Didi of ce ti-e si cu doctorii astia.Sper sa se rezolve totul cu bine.
Serenity poate nu ai pus capacul cum tb la biberon.Imi pare rau daca chiar este defect.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Rapid ca tre sa pun pe Ami la nani si sa ma pun pe facut papa.
Link-ul cu look-ul aici. Am sa pun si achizitiile da cand apuc sa mai stau la calc oleaca mai pe seara.
Legat de curata cu abur eu v-am zis ca si cuptorul si aragazul si gresia/faianta am curata cu ala de dat jos tapetul ca are un set de accesorii sa il folosetsi in toata casa si la geamuri si la toate.

MADAAAA, ce fain iti sta cu noul look, Sa-ti fie de bine,esti o mamica tanara si sexy.
Deci si tu zici ca-i bun mopul ala,Nu ca trebuie neaparat sa iau si eu unul

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am mai pus cateva poze cu Ralu pe picasa.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Ieri am fost la cina la Consulatul Romaniei de aici si fix acolo s-a gasit Bumpi sa faca o criza de colici... mai da' plangea asa isteric de ne-a speriat pe toti, am sunat si doctorul ... a plans aseara cat nu a plans in 4 luni. Deh ... era in cadru oficial si a vrut sa faca cunostinta cu toata lumea Si inainte de asta, io le incurajam pe fetele de aici, ca nu o sa planga copiii ... al meu era exemplu cica

Detol: se foloseste si aici, si eu spal cadita cu el ... si cu apa calduta cu un strop de detol il curat si pe bebe

Boti, tu retete cu dovleac vrei pentru tine sau pentru bebe? Aici dovleacul se foloseste foarte mult, dar nu stiu cum il dau la copii altfel decat copt si pasat ... pentru tine daca vrei:
- curati si tai feliute ca pentru cartofi prajiti cativa cartofi, dovleac taiat cubulete mai marisoare cam o treime din cantitatea cartofilor, 1-2 cepe si: calesti putin ceapa (ei aici folosesc ulei de orez si/sau de mustar), adaugi cartofii si dovleacul, si mesteci continuu pana sunt facuti cartofii ... nu adaugi deloc apa ca iese mult suc din dovleac, dar trebuie mestecat mereu .. la urma adaugi condimente dupa gust (ei aici pun ghimbir, seminte de mustar si piper) dar eu am facut si cu marar si a iesit bun.
- dovleac ras pe razatoare amestecat cu ceapa taiata marunt, 1 ou si condimente ... faci ca un fel de piftelute mai plate, le dai prin faina de orez si le prajesti in ulei ... ies foarte crocante la exterior si moi la mijloc

Ladymina, ne inscriem si noi in clubul codasilor la diversificare

Biri, nu stiu cum e cu necesarul de fier, dar din auzite si observatii multi copii sunt anemici aici ... dar si multe femei. O sa intreb doc ce si cum, oricum eu am de gand sa-i dau si ou si carne cand va fi vremea.

Kimmy, imi pare tare rau ca aveti asa probleme, indiferent de rezolvare, iti doresc multa liniste sufleteasca, ca asta e cea mai importanta. Nu te limita la citit doar, iti va face bine sa mai schimbi o vorba cu noi, sunt sigura

Mada, e grozav noul look si te prinde tare bine, bravo tie Ai inceput cu dreptul planul de schimbare personala. Bine ca ai fost la dentist. Cu raceala cum mai sunteti?

Intrebare: sunt pepenasi care au deja program clar de masa de somn? Al meu si-a conturat un program in linii mari, dar nu e foarte strict. Ar trebui sa incep sa ii dau mancare la ore fixe sau e inca prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

laremi: noi avem un orar aproximativ de masa si somn adik mananca o data la 4 ore ziua si doarme o data la 3 ore ziua. Tot ziua intre mese ii mai dau ceai sau suc de mar/moroc/para. Noaptea doarme si nu se trezeste sa manance.

Noi am trecut la Nan1 de la NanHA1 si avem o mica problema. Inainte facea pufu regulat o data pe zi insa acum de cand am trecut la Nan simplu face aiurea: o data la 2 zile sau de 2 ori intr-o zi... ce parere aveti? e din cauza schimbarii laptelui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Mada: wow ce nebunie de culori in parul tau!! Imi place!! Si cizmele albe sunt cool!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

FLO are gust de marar, nu e chiar placut, dar ce nu fac eu pt pitica mea. Oricum la mine se pare ca are efect.

DIDI m-ai cere parerea la un medic macar.

A.CICEL felicitari pt micuta vedeta!

Maine mergem si noi la vaccin, as vrea sa rada si Xenia cum a facut azi Raluca.

Vazut poze cu Denisa, Raluca,

MADA sa-ti fe de bine cu noul look.

LAREMI, LADYMINA si noi codase cu diversificarea. Sincera sa fiu nici nu ma grabesc. O sa aibe o viata intreaga sa tot manance altceva in afara de laptic.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput