Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
Buna dimineata.
Ayumi, la multi ani fericiti si sanatosi, multi pupici de la noi!
pentru cei 2 muschetari
iti urez sa ai rabdare, trece si febra .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Fetele care aveti dvd cu baby einstein.. nu au toate imagini? Sunt si unele doar audio? Daca da, care sunt alea cu imagini? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Sunt filme cu baby einstein, dar si muzica din filmuletele astea
aici sau www.9954444.ru/forum/viewtopic.php?t=1228" target="_blank">aici mai multe informatii
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Intrebarea mea era daca adoarme singura.. Adica daca o pui in pat, spui noapte buna si pleci.. asa cum am mai auzit pe l;a alte case Cafea si pentru mine te rog ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
asa doarme doar la pranz , o pun la ea in patut cu 2-3 jucarii , se joaca putin si se culca singura, seara ii dau bibe si stau langa ea la noi in pat , cand termina laptele , imi da sticla se intoarce pe o parte si se culca
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Cecilia 3 mese consistente??? Adik??? Cris mananca lapte cu cereale dimineata 210 , apoi uneori un fruct, ciorbita/piure/mancarica la pranz, iaurt/ fruct cu biscuiti/ cascaval la 18 si seara 260 lapte cu cereale. Eu zic ca are 1 singura masa consistenta pranzul, sa le consider si pe celelalte???? Sau mananca f putin????? Si mai vreau sa te intreb ceva - Cand ii faci ROR, adik cat lasi intre ultima zi de muci si vaccin??? Il faci pe cel gratuit- priorix??? Merci. Poate n vdm si noi in IOR. Chiar am fost azi. Lucreaza aia din greu, e santier mare si l-am vazut si pe Negoita in inspectie Noapte buna la toti!!! AAAAA, am uitat sa anunt ca Cris e mai binisor, nu prea mai tuseste si muci fff putin ![]() andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
-la 8 lapte cu cereala 180-210ml + lapte cu cereale de la mine din castron, sau cereale goale (le papa ca pe bomboane)
-prima masa o consider la 11 cand papa doua felii de paine prajita cu unt si cascaval
- adoua masa la 13 cand papa ciorbita cu multe legume, carnita si paine + un bibe de 150ml
- a treia masa la 5-6 cand papa felul doi, piure de legume+carnita/ou/branza sau spaghete/spanac.....ce mancam si noi
mai papa la 7.30 un iaurtel
-intre mese mai papa fructe, biscuiti(mai rar), cozonac( e innebunit dupa el) sau din tot ce papam noi papa si el.
Vaccinul nu l-am facut inca, cred ca maine o sa mergem, a trecut mai mult de o saptamana....il fac pe ala gratuit, am inteles ca este acelasi.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui prisi poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Ce dragalasa e in pozele cu basca si cu palton(as).. zici ca e Lizuca..

Si Maria m-a dat pe spate cu paltonul ei alb si palaria asortata... ce mai .. adevarate domnisoare
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Andries spune:
papanoaso in concurs esti "simona gabriela" cu poza cu baietel cu palarie albastra?
Andries
papanash spune:
| citat din mesajul lui Andries papanoaso in concurs esti "simona gabriela" cu poza cu baietel cu palarie albastra? Andries |
da . e Ghighi cu sapca de blugi.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
papanash spune:
Cecilia,ce bine mananca si Cristi....ce vaccin ii faci ? vad ca Ghighi se comporta excelent, n-a facut febra deloc.
filme Ghighi
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Ce dragalasa e in pozele cu basca si cu palton(as).. zici ca e Lizuca.. ![]() Si Maria m-a dat pe spate cu paltonul ei alb si palaria asortata... ce mai .. adevarate domnisoare ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
multumim

poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
am si eu o intrebare , sambata ma duc la un botez catolic , este vreo diferenta fata de cel ortodox, in privinta invitatilor, adica este vreo chestie pe care treb sa o fac in plus? merci
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)

vreti? eu beau una cu lapte acum ...