Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
Petrecerea de motz a lui Mihnea a fost o reusita totala, ne-am simtit minunat, Maria a fost in forma ( era dupa un somnic
) si asa am putut respira si noi, parintii. Si mai ales am putut socializa, mi-a facut mare placere sa descopar ca invitatii "majoritari" erau din gashca de papanashi si am mai schimbat si eu impresii cu mamicile lor. Multumim inca o data pt invitatie 
O sa incarc poze, de data asta am avut grija sa am bateriile incarcate la aparat, sa pot face poze dupa placul inimii ![]()
Tortul delicios, sa stiti ca ne-am gandit la voi cand l-am mancat ( "ce bine ca nu sunt si ele aici !"
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Stiu ca ati vazut deja poze, asa ca vrem sa va multumim mult pt complimente ![]()
Am vazut si noi poze cu puiuti care mai de care mai frumosi, dar daca nominalizez acum sunt sigura ca o sa sar pe cineva, si n-as vrea 
Salutam revenirea piticului cu ochi albaaaaasti Rares si cu bretonel
, ne-a fost dor de voi si am crezut ca ne-ati abandonat 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Mai vreau sa va multumesc celor care ati intrebat de noi zilele acestea, din cauza de musafiri nu am mai avut acces la net ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
diwana spune:
Luy, o dulce ca intotdeauna
Nu v-am abandonat, doar am lipsit. Se pare ca si daca as vrea sa va abandonez, n-as putea 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
gabitz78 spune:
erina - noi am folosit adrenalina, flixotide si ser fiziologic...depinde de afectiune...
luy - ne bucuram ca mai ai timp sa ne mai scrii.
yaia - nu am udat batiste, pentru ca n-am!
dar mi-a crescut pipota in mine cand am auzit numai laude la adresa lui.![]()
va pup dulce.ma retrag in vastele mele apartamente.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
luy spune:
Erina, de ce intrebi de aerosoli ? Sper ca nu aveti iar probleme... Noi am pus adrenalina si dexametazona ( + ser fiziologic ), daca vrei iti zic si concentratiile exacte
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Luy,te cred
...La cum arata tortul...
Papanash, multumim.Intradevar Daria merge corect. Mai cadeea din cind in cind sau selenevestela mers de-a busilea dar e OK.
Bafta mare, make us proud mom!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Mamicile care ati facut aerosoli la puiuti. Ce ati folosit? ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Fluimucil sau acc200 fiole cu ser fiziologic si inca ceva...nu mai stiu proportiile
melaniatud spune:
si dexametazona...a ti-a scris Urmy
la noi a fost ceva soft pe fond alergic nu viroza deci fluimucil 2 ml, ser fiziologic 2 ml si dexa 1,5