Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 12
luy spune:
Buna seara !
In sfarsit apuc si eu sa postez, s-a incheiat sezonul de vizite
si am intrat in program normal. Maria doarme in carucior de mai bine de-o ora ( a adormit afara, am adus-o in apartament fara s-o trezesc si am profitat de somnul ei si-am mancat si eu ceva pe ziua de azi ), sa vedem cat mai dureaza, ca dupa ce se trezeste nu garantez ca mai apuc sa scriu vreun rand.
Hmmm, cu ce sa incep... Au fost ceva evenimente de cand n-am mai dat eu pe-aici...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Mai intai vrem sa multumim din suflet pt urarile de sf. Mihai pe care le-a primit tati de Maria de la mamicile de pe forum ![]()
Sunteti grozave ca v-ati amintit 
Eu mai pot sa mai felicit acum pt ziua aceea ? E f.tarziu, dar o s-o fac oricum
si
pentru toate mamicile, taticii, papanashii, dulcetzurile si bunicii care poarta numele sfintilor Mihai si Gavriil. Sanatate si bucurie tuturor !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bikmaria spune:
papanasham votat si noi pe Ghighi ,trei voturi ,dar vor mai veni cateva ,mult succes
LUY si eu sunt in urma cu urarile ,sper ca primesc fetele si urari intarziate ,asa ca LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele MIHAI ,MIHAELA,GABRIEL ,GABRIELA
Am vazut si o multime de copii tare frumosi
si mamici la fel de frumoase 
cecilia L spune:
yupiiiiiiii a aparut Maria.
Sa sti ca era cam pustiu aici fara tine si bineinteles fara Luy.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
luy spune:
Asa cum v-au povestit deja fetele, joi dupa-amiaza am reusit sa ajung la intalnirea cu japonicile
noastre. Tocmai venisera socrii in vizita, dar nu am rezistat dorintei de a le cunoaste si am "fugit" de acasa la intalnire
, chiar de stiam de la Teo ca oricum urma sa ne vedem la petrecerea lui Mihnea.
A fost o mare placere sa le cunosc "in carne si oase" ( asta cu oasele se potriveste tare la SabinaY
, ca e taaare slaba si frumoasa - da' ce va mai zic eu aici, ca deja ati vazut-o in poze ). Erika e o mare vorbareatza, e si foarte sociabila si stie sa bata tare bine din picior
. E adorabila !
Ma bucur ca am iesit si in parc cu ele si Cecilia cu Cristi si am facut o mica sedinta foto. O sa incerc sa incarc si poze, desi deja ati vazut.
La restaurant erau si Teo si Sim, cam scurta intalnirea cu ele, noroc ca am mai recuperat un pic sambata. Deh, Sim era fugita de la serviciu, iar Teo era in drum spre casa, unde o astepta (inca)motzatul Mihnea. Care ce credeti ca facuse ? Cand noi ne indreptam catre intalnire, a trecut pe langa noi prin parc si se uita luuung dupa Maria !
( era cu bona, a nu se intelege ca-si conducea caruciorul singur
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
La multi ani!
Ayumi

sa fi sanatoasa, iubita si sa ai parte numai de bucurii de la cei trei baieti ai sufletului tau.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
diwana spune:
Ayumi, sanatate multa tuturor. Ai grija de tine in primul rand ca sa poti avea grija de baietii tai. 
Ce de copii mancaciosi 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
luy spune:
Ce sa mai zic, a fost o intalnire reusita, chiar daca pana la urma nu am mai mancat papanashi
. Dar poate pana pleaca fetele mai mergem o data acolo si-i atacam, ca prea am ramas cu gandul la ei 
Poate mergem la Baby Expo, e pe 20siceva noiembrie si dupa aceea ne "odihnim" un pic la restaurantul cu pricina, ne refacem fortele cu o portie de papanashi.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Alooooo.. Tragovisteaaaa... v-a picat Internetul maica? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Da maica ,asa este ne picara internetu,mama ei de treaba ,le-a trebuit la astia trei zile sa-l ridice de unde era picat ,deh traim in Romanica
,oricum si mie imi era dor de voi

bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L yupiiiiiiii a aparut Maria. Sa sti ca era cam pustiu aici fara tine si bineinteles fara Luy. ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |
,deci te faci fata cuminte si nu mai faci greva
ce baiat mancacios ai..