Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu plec la masa , face o colega cinste e ziua ei azi si apoi fug la aeroport sa-mi recuperez sotul , va doresc o zi buna in continuare

pupicei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

e recesiune, nu dau astia banii pe un storcator la birou, de unde sa iau un fresh de orice-o fi el?

Andries

o comanda pe net , depinde in ce zona esti.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

bre la politica nu te-as fi votat, ca nu vreau sa-ti fac un rau... acolo trebe' sa fii la fel de nemernic ca si ceilati ca sa rezisti si am asa o impresie canu esti

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

poze aici...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/lectie%20deschisa%20toamna/

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

iote ca m-am ales si cu un avertisment... se pare ca studentii de pe forum s-au simtit lezati ca i-am trimis sa-si asume responsabilitatea...lol... ce sa-i faci e mai usor sa te vaiti ca nu-ti da statu\ bani decat sa mergi la munca...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

m-am intors. a fost super.mi-a placut cum s-au descurcat copiii.
rox - ideea, in mare, a fost asa: au avut fiecare o floare in piept.pe jos erau asezate alte flori.fiecare copil trebuia sa ia o floare de pe jos care sa aiba aceeasi culare cu floarea din piept si sa indeplineasca o cerinta.unii au avut intrebari despre flori(din ce este alcatuita o planta; ce rol are radacina; cum sunt frunzele si florile crizantemei; cum se mai numeste frunza....); altii au avut de pictat flori; altii au avut de facut exercitii fizice.
apoi trebuiau sa aseze florile pe grupe dupa culoare si marime(crescator sau descrescator); apoi au trebuit sa le puna in vaze, dupa marime.
o sa pun si cateva poze...

lol.. ce frumos suna.. asta e gradinita de stat sau privata?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

iote ca m-am ales si cu un avertisment... se pare ca studentii de pe forum s-au simtit lezati ca i-am trimis sa-si asume responsabilitatea...lol... ce sa-i faci e mai usor sa te vaiti ca nu-ti da statu\ bani decat sa mergi la munca...

Andries

Cred ca-i mai degraba legat de tinutul panatlonilor... la ce subiect activai ca Don Quijote.. ca sa inteleg si io ce treaba aveau pantalonii cu asumarea responsabilitatii..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

m-am intors. a fost super.mi-a placut cum s-au descurcat copiii.
rox - ideea, in mare, a fost asa: au avut fiecare o floare in piept.pe jos erau asezate alte flori.fiecare copil trebuia sa ia o floare de pe jos care sa aiba aceeasi culare cu floarea din piept si sa indeplineasca o cerinta.unii au avut intrebari despre flori(din ce este alcatuita o planta; ce rol are radacina; cum sunt frunzele si florile crizantemei; cum se mai numeste frunza....); altii au avut de pictat flori; altii au avut de facut exercitii fizice.
apoi trebuiau sa aseze florile pe grupe dupa culoare si marime(crescator sau descrescator); apoi au trebuit sa le puna in vaze, dupa marime.
o sa pun si cateva poze...

lol.. ce frumos suna.. asta e gradinita de stat sau privata?

=====================

e particulara.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

la "mamici fara indemnizatie" la generale..

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna mamici!
Ma speriati cu cantitatile alea de lapte mancate de copii vostrii....Ce lapte le dat?

Tudor abia ajunge la un 350 ml pe zi si mananca doar dimineata si seara cand e aproape adormit....in timpul zilei nu pune gura pe lapte ba chiar se stramba.....
Chiar vroiam sa va spun ca am descoperit cauza agitatiei lui nocturne CERALELE DIN LAPTE. De trei zile nu-i mai dau seara lapte cu cereale si doarme f f linistit dar lapte simplu nu mananca si sunt putin disperata recunosc. Seara ii dau masa pe la ora 20 gris cu lapte si cu banana sau mar copt sau iaut sau almette cu smantana si se trezeste abia la 4 pt un biberon de lapte cu cereale....
In timpul zilei mananca bine (nici el nu vrea ciorbita sub nici o forma)dar nu vrea lapte simplu...
CE SA FAC?
Gabitz stai linistita ca nu esti singura mamica de bebe nepapacios!

Mergi la inceput