LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
adinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim adinag ce scumpi sunt ![]() fetelor ma duc la ca is tare obosita, alex nu o dormit dupa amsa si se simte si la mine![]() chiar copii vostrii cate somnuri au pe zi, ca alex doarme pana la 8-8.15 apoi de la 10-12 si dupa amsa de la 15.30-17 dar nu itotdeauna, si nus tiu ce sa fac cu el ca la 20 pica lat de oboseala, dar acuma cu cursul meu doarme numai pe la 21.15. ![]() stau si ma mir cum rezista atata i se inchid ochiid e somn dar nu vrea ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex pai al tau doarme inca mult, Olimpia. Floris doarme noaptea de la 21-21 si ceva pana la 7 - 7 si ceva dimineata. Ziua, daca am noroc, doarme o data 30-40 minute si a doua oara 1h-1.30. Cand am maaare noroc! De obicei are doua somnuri de 30-40 minute... |
pussi spune:
salutiii
n-am citit din spate, dar vad ca vb de PREVENAR.. as vrea sa-l fac avand in vedere ca mergem la cresa. Cine il mai face si din ce motive? Are efecte secundare(febra, convulsi)? Fiecare doza costa 280 RON?
la multi fericiti Silviutei!!! cu scuzele de rigoare...
Ankule ce mare e Cecilia! cand apare? ce se intampla la Noni? Mergeti sa va jucati?
ramo la ce ora a fost petrecerea pt. Bea? nu includea cumva si timpul ei de somn?
bb imi pare rau pt. Iasmi. Sa se faca bine repede!
roxxy asa sunt eu cu Ana acum, umbla in bucatarie neincaltata, afara in distante mici si la ele in camera nu vrea si gata.....Macar tu ai descifrat enigma!
Jasmin, roxxy si noi papam bucatele... dar carnea de vita n-o vreau bucatele...

avem o problema noua... somnul

Se trezesc la 8, dorm de la 11:30-13:30, o singura repriza in timpul zilei, seara la 8 Ana adoarme, si Elena abia la 11.. si asta de 3 seri ... nu stiu care e motivul, cum o pun in pat cum urla. Nu doarme prea putin 11 ore la 24???
va pupic
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
Pussi ...mergem si sa ne jucam acolo
...dar si la discutie interesanta cu mamicile de Timi.
Hai si tu.... 
Mai are putin Ceci pana vine... nu vrei sa ma mai vezi odata cu burtoaca???
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
popbianca spune:
buna seara!
dupa lungi tratative...intr-un final...fericit...Ana a adormit...la 12...
a mancat de 2 ori azi, are diaree...in rest e super activa si vesela...
nu stiu ce se intampla cu copila mea! sa o trec pe 4 mese pe zi ?sa ii dau mancarica si apoi sa o culc ?...

anacami...pai nu sta asa bine, ca totusi nu mi se pare normal programul e...fata mea are ceva , sunt sigura , numai ca nu i-am dat de cap inca
eladea2005, ce faze cunoscute cu ora de somn...
asa e si la noi mai nou....nu am nici o sugestie...eu iau in brate, o calmez, o asez inapoi...asta de 20 ori pana adoarme...daca pana acum nu a avut nevoie de mine sa adoarme , pai sa nu aibe de acum incolo...dar sunt tare smecheri pici astia!!...felicitari pt. pasii facuti...succes !
bbyasmi... multa sanatate micutei rozzzz !
abramburika,
micutei tale...fff fain tortul...si ce par frumos are!posetuta e mortala
anca-a, eu mai blenduiesc...dar este cand ii dau doar sfarmat cu furculita...depinde...am inceput cu banana bucatele..
uberbax, felicitari si micutei tale pt. primi pasi(internationali)...eu cand aud de asemenea cantitati
...ff bine ca bea...a mea din contra bea prea putin(130ml)...;cea-ti vizitat frumos?
sufletDinger, felicitari si lui Alexiss
andrabell, salivam si eu in timp ce ma uitam la ea!
...f ff dragute pozele voastre...si carlionti sunt carlionti , nu gluma 
ellis, tot asa sper si eu...sa apara minunea"pofta de mancare"
i-or placea micutei tale sporturile extreme!?
Ank83, pai daca il intrece pe Raul...vai vai
...felicitari pt. primi pasi si lui Raul...
iasmin012,
pt. Lucas...ce perseverent !bravooo
adinag, ce scump e Floris...sunt niste scumpi , asa cum se joaca ei doi...
...si Ana e fascinata de mingi si baloane...e casa plina...ca de sarbatoare
pussi, vad ca si voi aveti probleme cu somnu...si mai multi dintre pitici se incapataneaza...oare ce sa fie...
A mea dormea de la 22,30-10, apoi la 12, 13 se culca pana pe la 15...si mai avea o tura de 1 ora de la 17,30-18,30, 19...acuuum insa domnisoara s-a plictisit si vrea alt program(pe care eu inca nu l-am asimilat)adica...se trezeste pe la 8,30, 9 o iau cu mine in pat si mai doarme pana la 10, 10,30....apoi de la 14- 16, 17....si seara la 22 inca nu vrea sa se culce,asa cum zici si tu...cum o asez in pat 

...(numai daca stau cu ea se linisteste...)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
iar m-apuca ora 2 ...
dar trebuia sa ajung la zi...![]()
LA MULTI AAAANI !!!pt. Rares ...laura1713, Briana ...maraD precum si celor care vin din spate...Andrei, Tudor Matei, Tobia
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
Neata
Pussi eu i-am facut Mariei prima doza de Prevenar la 9 luni si acum odata cu vaccinul de un an facem doza 2,l-am facut ptr ca ea sta f mult cu alti copilasi si la 2 ani o ia soacra mea la gradinita.Da,fiecare doza este 300 ron
.
Pup fetele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
anacami spune:
hello!
Adina,ai doi copii de revista,ti-am mai spus!!!
Anca, mie dr. noastra ne-a recomandat in locul Prevenarului sa ii facem Pneumo23; dansa considera ca sunt la fel de bune, pretul fiind dat doar de "firma" producatoare.Cred ca pe asta o sa il facem, mai ales ca ii trebuie si lui Sebastian.
Priorixul l-am cumparat la Sebastian (era optional), acum ni l-a adus doctora gratuit (primit de la Sanepid), se face la toti copilasii
Adina,am acces gratuit o saptamana la un club f. bun-WorldClass (fitness,aerobic,piscina,sauna,etc) si nu stiu cum sa fac/cand sa ma duc - as vrea si in cursul saptamanii. Este mai complicat programul meu, dupa servici trebuie sa ma duc direct acasa, sa il iau pe Sebi de la gradinita, apoi s-a cam rupt filmul- nu pot sa o las pe mamaia singura cu doi "balauri"
pana vine sotzul meu..Cu transportul in Bucuresti este groaznic (atat cel comun, cat si cel cu masina personala), pierzi cel putin o ora pe drum (am colege care se duc seara si stau 3 ore numai la club-fac de toate..).Mi-ar prinde tare bine si mie, nu prea am mai facut miscare fizica "sustinuta" de vreo 2 ani (nu ma refer la frecusul cu cei mici),simt ca tonusul meu muscular tinde catre zero..si nu numai (si cel psihic..)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Vasari spune:
Buna dimineata!
Cami, suna asa bine ce povestesti tu ! Eu cred ca mi-as lua cateva zile de concediu (medical, de oricare
) numai ca sa pot profita si ar fi si relaxarea completa. Succes !
Adina, am vazut si eu de dimineata clipurile impreuna cu Maria. Chiar sunt frumosi impreuna si jucausi copiii tai !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 Neata.. LA MULTI ANISORI! lui MIHAI RARES , sa fie sanatos!LA MULTE LUNITE lui ANDREI si lui TUDOR MATEI, SANATATE... ![]() Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Neata...
LA fel si de la noi!!! Multa sanatate si bucurii!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

ca is tare obosita, alex nu o dormit dupa amsa si se simte si la mine
Lucas Daniel (28.11.2007)