LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Buna

Fetelor,am urgent nevoie de sfatul vostru.De ceva timp ne confruntam cu repetate accese de furie din partea lui Iustin.
In momentul in care-si doreste ceva si nu obtine,in momentul in care (considera el) ca nu-i acordam atentia dorita...incepe calvarul...se loveste cu capul de spatarul scaunului(dc e in el)foarte tare,dc e pe jos sau in pat se tavaleste,tipa,se smiorcaie(fara lacrimi desigur),in clipa in care-l iau in brate incepe sa dea din manutze si sa ma zgarie...intr-un final il linistesc,il mangai,incerc sa-i explic ca nu e voie,nush cat intelege....se uita la mine serios,dupa care incepe sa rada ca si cum nimik nu s-ar fi intamplat.ma ingrijoreaza mult comportamentul lui.E foarte nervos,ii place sa loveasca,sa arunce pe jos tot ce prinde in mana doar pentru placerea de-a auzi zgomotul produs.
Mi se pare ca e prea mic sa apeleze la astfel de gesturi(care-i fac rau de altfel) sa ne santajeze intr-un fel pentru a-i face pe plac
Ce sa fac?
Se mai confrunta cineva cu astfel de situatii?
Ma gandesc,dc acum face asa ....mai tarziu cum va fii?
Astept sfaturile voastre.Multumesc!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

Am intrat repede sa pun pozele de la petrecere daca doriti sa le vedeti aici

Pupici...si iertare ca nu pot sta sa citesc...sper zilele urmatoare sa am mai mult timp.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

superbe pozele,asta mi-a placut cel mai mult http://picasaweb.google.com/ecaterinatotolan/AmImplinit1AN#5267900317031884514,Maria e frumoasa precum mamica ei

Ce a ales de pe tavita?
Noi am luat pixul,aurul si papiota(Botezatu` al doilea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Amy,Maria cand mai are crize dastea de personalitate o las sa se calmeze,efectiv nu o bag in seama si nu incerc sa o calmez.Vad ca inca tine faza

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Amy,Maria cand mai are crize dastea de personalitate o las sa se calmeze,efectiv nu o bag in seama si nu incerc sa o calmez.Vad ca inca tine faza

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

mai rau face daca il las,am incercat si eu si tati sa-l lasam in pace,sa ne prefacem ca nu obs.figurile lui...dar nu tine,cand se tranteste ma doare inima sa-l vad ca-si face rau
Multumesc Anca pt.raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu zic sa insisti ca o sa fie din ce in ce mai rau

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Ecaterina, foarte frumoase pozele, si mie tot asta http://picasaweb.google.com/ecaterinatotolan/AmImplinit1AN#5267900317031884514 imi place cel mai mult...

Amy, si eu ii dau dreptate Ancai, sa nu-l bagi in seama. Cel mai rau faci daca nu-l bagi in seama cateva minute, dar apoi cedezi, atunci el invata ca dac nu obtine rezultatele dorite, atunci trebuie sa continuie ca tot tu cedezi candva... In plus, i-as spune ce-l iubesti si ca nu-ti place ce face, si-l lasi in pace.
Insa cand e cuminte, "normal", i-as acorda fff multa atentie, ca sa vada ca este "rasplatit" comportamentul bun.

Lavi, Jasmina a avut din aia. Daca e la fel, ciocul este destul de greu de apasat, adica ea nu reusea in nici un caz sa scoata sunetele alea. Este haioasa, dar sa nu crezi ca va face mai usor la ea din cauza asta

La noi iarasi stau prost lucrurile, acuma are Jasmina o infectie la burtica, cred ca tot un virus, nu stiu daca acelasi. Ea spune ca a si vomat noaptea, nu stiu :-(( Si are muuuulta diaree, deja de vreo 8 ori in ultimele 3 ore. Asa ca... vreau si eu la relaxare :-))

Andreea, sa stii ca Floris nici el pana acuma nu a avut decat o singura noapte dormita cap-coada. Depinde de cum pui tu problema si care sunt asteptarile tale, cu cat esti mai fixata pe ideea odihnei, cu atat mai obosita vei fi. Ti-am zis, cand are asemenea nopti, il iau lanoi in pat, ca macar nu ma scol mereu si fac naveta. Iti doresc odihna multa si sa fie cat mai bine, stiu ce inseamna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Hello!
Am trimis "Totul se intampla inainte de 6 ani" pe mailul comun

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

interesanta cartea,diseara ma pun pe citit
Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Buna

Fetelor,am urgent nevoie de sfatul vostru.De ceva timp ne confruntam cu repetate accese de furie din partea lui Iustin.
In momentul in care-si doreste ceva si nu obtine,in momentul in care (considera el) ca nu-i acordam atentia dorita...incepe calvarul...se loveste cu capul de spatarul scaunului(dc e in el)foarte tare,dc e pe jos sau in pat se tavaleste,tipa,se smiorcaie(fara lacrimi desigur),in clipa in care-l iau in brate incepe sa dea din manutze si sa ma zgarie...intr-un final il linistesc,il mangai,incerc sa-i explic ca nu e voie,nush cat intelege....se uita la mine serios,dupa care incepe sa rada ca si cum nimik nu s-ar fi intamplat.ma ingrijoreaza mult comportamentul lui.E foarte nervos,ii place sa loveasca,sa arunce pe jos tot ce prinde in mana doar pentru placerea de-a auzi zgomotul produs.
Mi se pare ca e prea mic sa apeleze la astfel de gesturi(care-i fac rau de altfel) sa ne santajeze intr-un fel pentru a-i face pe plac
Ce sa fac?
Se mai confrunta cineva cu astfel de situatii?
Ma gandesc,dc acum face asa ....mai tarziu cum va fii?
Astept sfaturile voastre.Multumesc!

Amy ce am ingrosat este un comportament extrem de normal pentru un bebe, mai precis este o modalitate de dezvoltare si nu trebuie sa o stopezi ci chiar sa o incurajezi.
Despre restul :
-este si asta normal. Bebe creste, nu stie sa verbalizeze dorintele, acumuleaza frustrari si le exprima in moduri accesibile lui .
La lovit, zgariat trebuie cu blandete sa ii prinzi manutele, sa il mangai si in timp va renunta.
La urlat si tavalit ori luat in brate si vorbit ori stat langa el si vorbit ori incercari de distragere a atentiei catre altceva.

Sunt bebelusi cu personalitate puternica care vor sa atraga atentia prin orice metoda.
La majoritatea nu functioneaza ignoratul la varste atat de mici deoarece ei vor acum atentie si o vor cere neintelegand de ce nu o acorzi. Deci ignorat poate face chiar mai rau.
Nu este necesar sa ii dai ce vroia el dar este necesar sa te cobori la nivelul lui si sa ii vorbesti sau sa ii distragi atentia.

Pup

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Shery, tin pumnii cat pot de strans, iti doresc din toata inima bb in burtica, fetita sau baietel, sanatos sa fie!

Mergi la inceput

Amy, m-am gandit mai bine si zic ca are dreptate Lala, nu m-am gandit la varsta copilasilornostri, obsinuita fiind cu crizele celor mai mari. La ei e valabila parerea mea, insa la astia micuti, chiar ca e un comportament normal, mai ales aruncatul pe jos cu lucruri (la asta nici nu ma referisem a ficeva rau).

Mergi la inceput