LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Referitor la olita, eu stiu (de fapt am citit in cateva carti de crestere a copilului) ca pana pe la 18 luni ei chiar nu sunt pregatiti. Si eu intentionez sa incep operatiunea pe la 1 an si jumatate si sper din tot sufletul ca pe la 2 ani sa fim victoriosi |
Eu cu Robert am inceput operatiunea la 1 an jumate. In cateva saptamani am scapat si de pampersul de noapte.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
nici eu nu ii mai dau danonino.... sunt un pic anti danone... si am cateva cazuri de enterocolita in jurul meu de la danonino... La inceput ii dadeam si chiar mult...pana a tras vreo 3 scaune moi pe cinste ![]() |
La Robert s-au diminuat considerabil crizele de alergie de cand am renuntat la Danonino,ca si lui tare ii mai placea....
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui pussi miha locomotiva Thomas vom primi de la fratele lor.. crezi ca vor fi incantate? |
Garantat.
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Iti recomand sa citesti cartile despre cresterea copilului (de la o zi la 6 ani) de Anne Bacus.Vei gasi multe sfaturi bune. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Miha,
unde gasesc cartea respectiva? oare cea scrisa de Irina Petrea e ok? S_o iau?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI PATRICIA
LA MULTI ANI IULIA
Roxxy80 spune:
Ce norocoasa!!!! Poate am si eu norocul asta
.
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu cu Robert am inceput operatiunea la 1 an jumate. In cateva saptamani am scapat si de pampersul de noapte. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Miha,unde gasesc cartea respectiva? oare cea scrisa de Irina Petrea e ok? S_o iau? |
La Diverta sau in Selgros am mai vazut.
E buna si cea a Irinei Petrea,dar dupa ce trec crizele de colici,dinti... si vin cele de personalitate de la 2 ani.
eladea2005 spune:
neata fetelor!
de aseara am venit la ai mei, am zis sa mai iau si io o pauza si sa ma relaxez... cica...![]()
vineri eu plec inapoi la CLuj si il las pe el pana duminica aici...sa dorm si eu macar 2 nopti linistite... sa mai prind puteri si rabdare... ca altfel ajung la nebuni...![]()
imi pare rau sa aud ca si alti copilasi sunt in aceeasi situatie... 
ofofof...sper sa apuc ziua in care sa va scriu ca dormim bine, pana dimineata...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bb_yasmi spune:
ce liniste epe aici....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
Andreea,incearca sa le comanzi pe dol.ro ![]()