Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety buna cafeluta!Da' de ce-ti place ca-i miercuri?

Ioana,Flori bine ati venit si sedere cat mai placuta la Cluj rulz!

Ioana multumim de contributie si sanatate multa lui Tudor.Te mai asteptam la povesti.

Simona multumesc si pupa zanul din partea mea.

Roxana cred ca te supui unor riscuri inutile daca umblii cu masina aia fara sa fii sigura.Pentru un dram de comoditate nu merita sa-ti risti viata.

Cristiana ce de activitati au gagicile.Unde o duci pe Thea la judo?Cred ca ma intereseaza si pe mine pentru anul viitor.

Raluca mai rezista putin ca trece anul asta si trec si toate problemele.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

cu va zic ca ma numar si eu printre "vizitatorii" topicului...mai putin cu mesajele ...roxana am citit incidentul cu franele masinii tale...doamne m-au trecut niste fiori, ma gandesc ca nu stiu cum as fi reactionat in locul tau. adevarul e ca nu am mai condus de un an aproape si am impresia ca incep sa-mi pierd din aptitudini. trebuie sa fac ceva in sensul asta neaparat. bine ca s-a terminat totul cu bine. ai reusit sa ajungi la service cu masina?

stanca inca o data pt. initiatitiva. eu nu am participat la actiunile voastre dar asa cum de doi ani incoace am contribuit cu banuti cu siguranta si anul asta o voi face. deocamdata vor fi 50 ron si tot asa o sa ti-i trimit tie pe card (trimite-mi te rog PM numarul tau de cont ca sa-l am)...poate pana la sfarsit vor fi mai multi...nu promit, o sa vad ce pot face

va pup si va doresc o zi usoara si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor.

Azi a fost Victor cu masina in service si nu i-au gast nimic, nimeni nu-si explica ce s-a intamplat. In fine, i-au schimbat de control placutele au verificat lichidul etc...sper ca asa ceva n-o sa mai patesc vreodata.

Va si sa aveti o seara faina!
Roxa

Mergi la inceput

'neatza! Buey, ce facem aici? M-ati pus de serviciu? io inkid, io deskid?

Trezirea!

Sa aveti o zi faina! Io nu divulg nimic acum, revin deseara .... in and out of loove...away, away (Svety, la tine ma gandesc keep keep running... uuuuuuuuuuuuuuuu away, away, away...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

...Away, let it fade away .. Deci Roxa, imi place tot asa de mult, dar nu mi s-a mai intamplat sa cant in statie.

Stanca, aveam la facultate un prof care ne spunea ca miercur e aproapte gata saptamana, ca a trecu luni si marti.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Eu tot caut butoiul de pink dar vin sa zic ca ii voi lasa lui Roxa 50 de ron pentru campanie...
Va pup cu drag

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety bun profu!Imi place modul de gandire.

Roxa cineva trebuie sa fie de serviciu.

Manu iti dau eu putin pink ,cu albastrul tau iese o culoare minunata.

Sa va zic.... sa nu va zic......incep sa am emotii...si mari nu gluma.Ma duc la prietena mea farmacista sa-mi dea niste Xanax.Azi am montat scaunul de masa..ioi

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am gatat
Is rupta.
am facut niste anchete, cu toate cele necesare si 2 rapoarte de consiliere pentru adoptie si is foarte obosita.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Ciao dragelor! Am vrut sa intru aseara dar ajunsesem mult prea tarziu acasa, s-a decalat ora de si cam asta a fost. M-am, dus repede la culcarica, pe langa fatul ca mi-era foame si as fi inghitit 2 paini, am bagat niste prune, suc si .

Stanca

Manu, ai gruja ca Stanca strange banutii de campanie, dar daca vrei sa mi-i dai mie, ii pot da eu ei, nici o pb .

Dragelor, Soro, Simo, Oana, Cristiana, Ralu, Rolo, haideti la raport, ce mai faceti?

Svety ...away ... away....away....

Va doresc o zi minunata! Fetelor, azi e o zi faina pentru mine, merg sa-mi cumpar schiurile minunate pe care mi le-am pus deoparte acum mai mult de 2 saptamani! Sunt frumoase, asa cum le vrea piticu' de pe creier, cu roz, visiniu, alb si gri, abia astept sa le platesc k sa stiu ca sunt ale mele, ale meleee!!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata dragelor!! haideti repejor la , azi o dau eu, dar e fara lapte

Stanca, e normal sa ai emotii nu te stresa, ca tot ce vei face va fi asa cum simti, si simti bine Razvan o asteapta pe printesa? si pe mine ma iau emotiile cand incerc sa-mi imaginez ce zice, ce face... Ma gandesc intens la tine, cu mult drag!

Svety, mare dreptate ai cu zilele sapt... asa simt si eu... astept cu o nerabdare ziua de vineri...

Roxa, am sosit! cata tenacitate ai tu fato cu piticii tai bravooo!!

va pup si va doresc un sf. de sapt. frumos!!

pa-pa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput