banca de ovule

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
kasha,sunt si eu o sapiranta la burtica, am facut FIV 1 la MNL cu prof.Ron-el si a fost reusit insa nu a fost sa fie pana la capat, am facut si FIV 2 tot acolo din pacate nereusit, ma pregatesc de un ET cu embrioni congelati in Ian.-Feb.2009. Ce vroiam eu sa spun este ca acolo sunt donatoare de ovocite atent selectate. Nu se prea vorbeste de acest subiect, insa la o consultatie cu pofesorul, daca el crede cu tarie ca nu exista nici o sansa, recomanda si FIV cu donare de ovocite. Daca sunteti hotarati sa mergeti mai departe, documenteaza-te pe site-ul lor sau chiar programeaza o consultatie la Ron-el, financiar nu este un capat de tara.
Apropos, de varsta cand am facut FIV 2 a fost cu mine o doamna de 43 ani, care a avut 3 ovocite, a obt. 3 embrioni de 2 celule in ziua transferului si a obtinut sarcina, asa ca trebuie sa gandesti pozitiv.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Va multumesc tuturor ptr ajutor!
Many_bani, auzisem eu cum ca la MNL se practica un tarif redus daca donezi ovocite, dar nu eram sigura , plus ca ma gandeam ca le scot din tara, dar sper ca se poate rezolva si ptr mine.
Poti sa-mi zici cat costa fiv la MNL?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kasha da un ochi si aici:www.sanatoriumhelios.cz
...au o foarte mare rata de reusita,au multe donatoare si nu e nici scump...numai bine

Gianni ce mai faci draga mea...ce planuri mai ai,parca asteptai ceva raspunsuri din america....

Kitta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Draga Kasha
La MNL un FIV costa 3000 euro, cost in care este inclusa ICSI si criogenarea, daca este cazul. Alte costuri sunt legate de medicamentele de inhibre si stimulare, pe care poti a le procuri din clinica sau dupa ce primesti schema de tratament sa le cumperi din farmacie(daca se gasesc). Suplimentar se mai platesc monitorizarile din timpul tratamentului, care inseamna cca 400 lei. Daca donezi ovocite am inteles ca FIV-ul costa numai 1700 euro. Insa am intalnit fete la monitorizari care faceau tratament de fertilizare numai ptr. donarea de ovocite contra cost.Nu stiu daca dupa punctie ovocitele donate erau puse la fecundat cu spermatozoizii doritorilor sau se pastreaza in forma de ovocit ( nefertilizat). As vrea sa te ajut insa nu stiu mai multe amanunte. Dar daca suni acolo cere cu Ioana, un fel de asistent de proiect FIV, ea participa si la toate intalnirile cu profu si ajuta cu traducerea, si poate aflii mai multe.
Te pup si sper sa fie si ptr. noi bine

Mergi la inceput

Many_bani, iti tin pumnii sa-ti indeplinesti dorinta.
Multumesc mult ptr info.
LilianaFI, multumesc, e chiar mai ieftin decat la noi vad, singurul inconvenient este ca nu pot sa plec de acasa decat max 48oresi trebuie sa ma limitez la ce gasesc in tara.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kasha

Many_bani, iti tin pumnii sa-ti indeplinesti dorinta.
Multumesc mult ptr info.
LilianaFI, multumesc, e chiar mai ieftin decat la noi vad, singurul inconvenient este ca nu pot sa plec de acasa decat max 48oresi trebuie sa ma limitez la ce gasesc in tara.
Va pup pe toate.
Kasha draga mea si eu sunt una din cele care nu au ovulatie si cred ca urmatorul pas (daca nu va functiona tratamentul homeopat pe care l-am inceput de 1 luna)este fiv cu ovocite donate si nu pt ca vartsa ar fi de vina, am doar 27 de ani si am primit diagnosticul de menopauza precoce. In multele incercari de a gasi un medic bun am ramas fidela lui Tutu (amvazut ca si tu ai facut fiv cu el)insa un alt medic care stiu ca face fiv cu ovocite donate este dr. Cocei de la Giulesti.Daca vrei o poti gasi la Giulesti sau la clinicile particulare Marinescu Medical Center sau Nord medica, parca. Iti doresc numai bine si sa auzim de samburei in burtici.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Gargatita - si eu sunt in aceiasi situatie
Lipsa cm
Lipsa ovulatie

Si eu am fost la Tutu- care m-a trimis la dr.homeopat pt a obtine cm natural (nu indus cu utrogestan)

Am fost la dr.Vladutu- am luat trat. si mi-a venit cm natural dupa 1 luna de trat.homeopat la 60 z

Saptamana aceasta ma voi duce sa vad daca si ovulez- desi nu imi pun mari sperante- sunt sigura ca exista un trat si pt aceasta problema (chiar daca acel "trat" este FIV cu ovocite de la donator).

Si de asemenea- am tot 27 de ani.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Dragele mele, am ajuns in acelasi punct, deci de unde procuram ovocite?
Eu am hotarat sa mai fac din nou hormonalele si in functie de rezultat sa mai incerc o stimulare(sau nu). M-am gandit chiar sa-mi fac progamare la d-na dr Cocei, la ultima punctie dansa era embriolog si mi-a placut de ea.
Dar la gIulesti nu exista banca de ovule, am intrebat, mi-au raspuns fetele ca nimeni nu doneaza(din fetele de la fiv), toata lumea prefera sa puna embrionii la congelat(marturisesc ca le inteleg).
Urmatoare varianta este MNL sper ca acolo gasesc ovocite.(ma sperie putin pretul, dar ......., am zis ca nu ma las pana nu o sa am si eu un copil , macar indiferent cum.
Va pup si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selena_jolie spune:

Buna
Poate pare ciudat ce o sa spun,dar as putea sa te ajut eu cu donarea de ovule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Selena_Jolieda chiar ca pare ciudat! Esti la primul mesaj pe forum si deja iti donezi ovulele? Cata caritate!!!Oricum se pare ca nu prea mai era interesata Kasha de mult!

Mergi la inceput