recomandare logoped

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Betiana, in caz ca mai intri pe aici poti sa-ti activezi mesajele private? M-ar interesa sa fac niste cursuri sau un master in logopedie si as avea nevoie de niste sfaturi. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Buna!
In Galati, cu ce logoped ati obtinut cele mai bune rezultate?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisoara26 spune:

Am o rugaminte: stie cineva un logoped bun in piatra neamt?(adresa,numar de telefon)?
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andusha

colaboram de saptamana trecuta cu o doamna logoped. problema este ca atunci cand am intrebat-o cat costa sedinta, mi-a spus sa ii dau atat cat vreau eu. cum nu eram pregatita pentru abordarea asta, i-am lasat 50 de lei. cam cat costa o sedinta la un logoped?

N-ai mai aflat?
Sedinta cam cit dureaza?
Stati cu copilul ?Mi s-ar parea mai eficient doar el cu logopedul.Il duc si eu dupa paste.Sintem programati intii pentru evaluare.Costul evaluarii e diferit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Durata unei sedinte de logopedie cu prescolarii mari este de 40-45 minute, iar cu scolarii de 50 minute.Preturile variaza de la 40 (minimum) la 80 ( cabinete cu plata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Multumesc Betiana.Problema noastra este ca nu-l pronunta pe R(spune in loc l),pe L cind numai cind este dupa o consoana( de ex blocat il spune bocat).
A facut la camin si parea sa aiba efect ,de ex nu-l spunea pe f(il inlocuia cu p) insa au rarit-o acum si nu stiu daca e bine sa-l las asa.Are 5 ani.

Mergi la inceput

Draga Dulcetica, nu mai amana. Cauta un logoped. Deja se creeaza un reflex de a vorbi defectuos. Pentru grupurile consonantice (ex BL), trebuie sa faci o mica pauza intre prima si a doua consoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Daca se poate, as dori si eu o recomandare de logoped in sectorul 6, Drumul Taberei.
Victor nu pronunta r, din familia sotului se vorbeste graseiat, se grabeste si imbulzeste literele si nu intotdeauna se intelege ce spune. Va face 5 ani in iulie.

Multumesc

Mergi la inceput

Mergeti la Scoala generala 197 ( Drumul Taberei 34)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magellan2k1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui FlorentinaE

Ptr Braila:
dra Taranu Georgela
d-na Purice Luminita

Detalii prin mesaj privat

FlorentinaE

Am incercat sa va dau mesaj privat si nu am reusit. Va rog frumos recomandati-mi si mie un logoped bun la care a-si putea apela cu incredere din Galati sau Braila.

Yahoo ID: Sergiu_magellan

Mergi la inceput