Puiuti de Randunici 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Fetelor, voi dati la puiutzi Zymaflor??? Stomatologul mi-a recomandat de la cateva sapt., pediatru mi-a spus sa mai astept...sunt total confuzata

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Si eu am studiat problema cu Zymaflor si la sfatul nasilor nostri care sunt stomatologi si a unui pediatru al unei preitene de a mea concluzia este NU(eu asa o sa fac, voi faceti cum credeti)........explicatia:nu se stie cat flor isi ia copilul din apa si alimente la care se adaugansi pastila si un surplus in organism nu este bun......asta asa in mare explicand.Se dadea inainte la copii, acum s-a renuntat....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nici eu NU o sa-i dau Zymaflor.

Luny, imi pare rau de noaptea grea! Si zi asa, ne urmareste cineva din umbra??? Cine este personajul care s-a oripilat de noi? Nu am timp sa intru si la alte subiecte...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

gata cu rapoartele mele pe luna asta !

Clau, e vorba de Amina, de la care citez :"Xio, da, asa e. Cei alimentati artificial la 5 luni. La 4 luni in niciun caz, dar, vezi, tu, ca depinde si tara. In Romania observ ca de la 4 luni, chiar si la 3 am citit.In America la 6 luni indiferent ca -i artificial sau natural. Si, cu mancarea la fel, n-ai cum sa-i spui unei mamici , sa-i dea copilului ei mai putin ca te uraste toata viata ei. Eu, cind citesc la Clubul Scutecelor in ce fel ii diversifica si cit le da sa manance am impresia ca am de-a face cu lumea a treia. Nu am judeacat , nu am dat sfaturi , e doar o parere. Nu trebuie sa fii nutritionist ca sa stii cit de cit, putina nutritie."

Mimo, vezi ca esti din lumea a treia ca i-ai dat Vladutzului ardei umplut .

Hai ca imi mut rautatea si ranchiuna de aici ! Ne revedem !

PS Ieri a halit plodul meu pentru prima oara ficatzel de pui! Mi-a zis soacra-mea ca aproape ca musca din lingurita, de placere . Si io care aveam dubii....

PPS Bitza, te rog io din sufletul meu de copil, nu ii mai da sare!!!! Promit ca e ultima observatie pe care eu o fac cuiva despre diversificare, nu vreau nici sa fac pe desteapta cu mii de linkuri, nici sa supar , doar sa te rog frumos, pentru binele Antoniei si al rinichilor ei, sa nu ii mai pui sare pana la un anishor

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olga

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

fac capitol

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olga, bine fac cum zici tu!!!!nu ii mai pun sare .....stiu ca nu se da sare la copii pana la un an, dar... daca ai stii cat de putina puneam aproape insesizabil, cateva fire.

gata, am fugit in poata dupa legume,Antonia a adormit in carutintr-o pozitie...am facut poza, o pun mai tarziu

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

135

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gata, am revenit, scurt, ca la si juma' plec acasa.

Kya, fetelor, eu sunt pentru intalnire. Mi-e absolut egal unde! Macu' lu' Ariel ar fi bun ca se pot juca Alexutza si Ili la bile ( parca era in Unirii tobogan cu bile, nu? o mai fi ?!!? ) Asta daca ramane sa venim cu cupiii. Din nou, ora mi-e indiferenta, ca nu va fi cu nUaptea in cap.

Bitzule , stiam eu ca nu te superi! Mai, nu e nici o tragedie, ca mi-am inchipuit ca nu i-ai pus o lingura, dar un pic azi, un pic maine, se face de un "mare" minunat. Sa nu devina obicei, ai inteles tu Pana la urma am vazut ca si mazarea cu curcan de la Nestle are sare, si e pentru etapa 2 a diversificarii, se vand fara sa fi carait vreo autoritate...de ma intreb daca nu-s io mai catolica decat papa

Luny Am vazut ca ai avut fluvii pe pereti. Ce mumos ! Si bine ca mananci tu baclava, sa balesc io .

Pup stolul, plec acasa fericita ca am scapaaaaaaat de rapoaaarteee ! Gudindeeeee?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput