Fibrom uterin (21)
Raspunsuri - Pagina 20
lyly_mar spune:
jenn,eu iau tot 10 zile (zilele 15-25 a CM).Dar sa stii ca nu poti sa iei perioade foarte lungi,pt ca in timp fibromul,chiar daca nu creste ,se "intareste","pietrifica"( asa mi-a zis dr meu).In perioada asta eu am incercat sa obtin o sarcina (nu am reusit)si m-a programat la operatie.
Eu nu am avut niciun efect advers cat am luat duphastonul. Tie ce analize ti-au iesit proaste?![]()
Gina36 spune:
Buna fetelor!! 
carm3nchiar mi-ai dat o idee buna. Am sa-l caut pe Dr. Bogdan Dorobat pe Dr. Iana si-mi voi rezolva problema indiferent de obstacole. Multumesc pentru interventie! 
kiki crieu sunt pregatita atat emotional cat si financiar, important e sa scap odata de stresul asta, ca nu mai pot dormi noaptea. Doamne ! dar si cand voi scapa, ma apuc de treaba cu chef si patima
si nu ma las pana nu reusesc!! 
Ai grija de minunile din burtica!!!!!!!
Va pup pe toate! 
arinna spune:
Buna fetelor,
Kiki
, imi pare foarte rau pentru bunica ta, e foarte greu sa pierzi pe cineva apropiat,condoleante. Ma bucur insa ca sunteti bine, tu si bebelusii
Ninia
, iti doresc sa alegi cea mai buna solutie...
Lyly, Gina,
va doresc mult succes la embolizare.
Bluel, imi inchipui ce dragutz e bb, cred ca nu te mai dezlipesti de el...
Eu sunt racita f tare, ma simt cumplit, iau Claritin si aspirina si parca mai pot trai..Cum racelile si gripele au la baza virusi, nu prea ma ce sa fac decat sa astept... In plus dupa ultima analiza de sange, cand credeam ca am scapat,dupa 2 luni de verificari,m-au sunat de la cabinet sa merg din nou pe 17 martie. Din cate imi spusese medicul data trecuta , vrea sa vada nivelul HCG la 0 iar eu eram spre 0...din moment ce m-au sunat( asta se face numai daca ceva nu e in regula) banuiesc ca tot nu a iesit cum trebuie, asta insemnand ca au ramas resturi/celule din tesutul de sarcina Am citit si pe net si am vazut ca este posibil ca dupa operatie sa ramana resturi, cum imi spusese si medicul, ( sau dupa ce iei medicamente sa opresti evolutia poti sa ajungi la operatie) si ca s-ar impune sa iau niste medicamente care opresc dezvoltarea( care se iau si daca o descoperi, extrauterina, in stadiu incipient)dar nu inteleg cum s-ar elimina de acolo ce a mai ramas din moment ce trompa e afectata dupa operatie si poate chiar sa nu mai fie permeabila. Am fost foarte suparata initial dar cum nu am ce sa fac , merg mai departe. Bine ca nu a fost si mai rau, sa fi fost sarcina in ovar sau abdomen, se poate si asa ceva.
Se pare ca trebuie a incepe un capitol nou...Sincera sa fiu am si uitat cum se face
dar ma uit imediat
Va doresc numai bine tuturor 
arinna spune:
capitol nou, Fibrom uterin 22
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134320
Nu mai gasesc optiunea de editare raspuns pentru mesajele mele de la capitolul anterior, asta insemnand ca ca nu mai pot sa copiez lista si sa aiba si linkurile catre celalate capitole functionale...oricum ele pot fi accesate de pe prima pagina a acestui capitol.