Fibrom uterin (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Gina39: Eu am facut embolizarea la Spitalul Municipal din Bucuresti, la dr. Rares Nichifor. "Operatia" in sine nu te costa nimic, dar trebuie sa-i dai doctorului ceva. Pe doctor il gasesti dimineata la spital (vine in jurul orei 9). Daca vrei mai multe detalii scrie-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor, am trecut sa va aduc de baut caci azi am implinit 28 de ani!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ninia , LA MULTI ANI !!! sa devii mamica repede repede si copilul sa fie sanatos , tot ce e mai bun , sanatate si bucurii multe !

pe msn nu am mai aparut ca peste ce am de facut la servici , am primit o lucrare in plus si din pacate sunt prinsa rau si acasa nu apuc sa deschid laptopul , dar "pun eu mana pe tine " , nu scapi , parca si vad maine cum ma anunti , Diana , am doua liniutze

te puuuuuup, Diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Multumim [b]NINIA[b] si LA MULTI ANI! Si iti doresc sa ai bebe cat de curand!!!Doamne ajuta!
Azi e randul meu,Azi e ziua mea (ce coincidenta) eu fac 27.
Vroiam sa va spun ca e cea mai fericita aniversare a mea. Ieri am fost la gine si mi-a confirmat ca sunt GEMENI.Mi-a si facut o pozuta (binenteles ca s-a bagat in poza si fibromul). Mi-a zis ca sarcina decurge normal DAR ca sunt considerata o gravida cu risc...Si ca sa fac cat mai putin efort posibil.
Va pup si va doresc la toate sa fiti cel putin asa de fericite cat sunt eu!!!
KIKI Sarbatorita si x2, 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

[quote]citat din mesajul lui kiki_cri

Multumim [b]NINIA[b] si LA MULTI ANI! Si iti doresc sa ai bebe cat de curand!!!Doamne ajuta!
Azi e randul meu,Azi e ziua mea (ce coincidenta) eu fac 27.
Vroiam sa va spun ca e cea mai fericita aniversare a mea. Ieri am fost la gine si mi-a confirmat ca sunt GEMENI.Mi-a si facut o pozuta (binenteles ca s-a bagat in poza si fibromul). Mi-a zis ca sarcina decurge normal DAR ca sunt considerata o gravida cu risc...Si ca sa fac cat mai putin efort posibil.
Va pup si va doresc la toate sa fiti cel putin asa de fericite cat sunt eu!!!
KIKI Sarbatorita si x2, 8 saptamani
[/quo
LA MULTI ANI! kyky,
sa duci cu bine sarcina si gemenii sa stea cuminti pana cand le vine sorocul.
Am inteles ca ai ramas cu fibrom,natural sau prin IA?Cat a avut fibromul cand ai ramas? Unde este pozitionat?Citind mesajul tau, m-ai incurajat in sensul ca, pot ramanesi cu fibrom.
pupici mici pt gemeni si mari pt tine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

LA MULTI ANI, KIKI! SA AI NUMAI BUCURII!CE MA BUCUR PENTRU TINE! SA TE AJUTE DUMNEZEU SA ADUCI CU BINE PE LUME CEI DOI MICUTI SI SA FITI O FAMILIE FERICITA!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Hello hello

LA MULTI ANI fetelor sarbatorite!

Kiki, sa iti si traiasca sambureii gemeni, sa ai grija de ei si sa nu faci efort! Important este sa ai incredere in tine si in doctorul pe care ti l-ai ales si totul va fi bine pana la capat.

Ninia, esti tanara (eu la varsta voastra nici nu ma maritasem, ma rog, abia ma logodeam ), o sa fii o mamica tinerica, asa ca la treaba!

Lily, sintem multe aici care am ramas insarcinate avand firbrom/fibroame, am dus sarcina la capat fara mari probleme, acum avem copii sanatosi si frumosi, asa ca nu dispera, se poate! Daca ma gandesc bine, nici eu si nici mama nu ne mai ne nasteam , ca na , de la bunica citire tot neamul de femei avem fibroame! Si daca atunci era cum era, acum exista atatea solutii pentru cele ca noi. Eu am ramas insarcinata la 34 de ani, cu multiple fibroame, cel mai mare de 4,5 cm, a crescut in sarcina destul de mult (pe la 17 saptamani avea deja 7 cm, dupa am renuntat sa le mai masor ) si totusi nu am avut nici o problema din cauza lor, ci din cauza sotului , care prin luna a opta mi-a dat o viroza nasoala, tuseam pana mi-a dat sangele pe gura (nu puteam sa iau nimic) si uite-ne, nu avem nimic acum, sintem bine si eu si Bubu.

Gina, capul sus, obrazul gros, embolizare, sarcina si gata! Ai incredere!

Nicoleta, ce mai faceti voi doua?

Arinna, ma gandesc mereu la tine!

Multa sanatate si aveti grija de voi!

Mami de Bubu (19.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bluel

Hello hello

LA MULTI ANI fetelor sarbatorite!

Kiki, sa iti si traiasca sambureii gemeni, sa ai grija de ei si sa nu faci efort! Important este sa ai incredere in tine si in doctorul pe care ti l-ai ales si totul va fi bine pana la capat.

Ninia, esti tanara (eu la varsta voastra nici nu ma maritasem, ma rog, abia ma logodeam ), o sa fii o mamica tinerica, asa ca la treaba!

Lily, sintem multe aici care am ramas insarcinate avand firbrom/fibroame, am dus sarcina la capat fara mari probleme, acum avem copii sanatosi si frumosi, asa ca nu dispera, se poate! Daca ma gandesc bine, nici eu si nici mama nu ne mai ne nasteam , ca na , de la bunica citire tot neamul de femei avem fibroame! Si daca atunci era cum era, acum exista atatea solutii pentru cele ca noi. Eu am ramas insarcinata la 34 de ani, cu multiple fibroame, cel mai mare de 4,5 cm, a crescut in sarcina destul de mult (pe la 17 saptamani avea deja 7 cm, dupa am renuntat sa le mai masor ) si totusi nu am avut nici o problema din cauza lor, ci din cauza sotului , care prin luna a opta mi-a dat o viroza nasoala, tuseam pana mi-a dat sangele pe gura (nu puteam sa iau nimic) si uite-ne, nu avem nimic acum, sintem bine si eu si Bubu.

Gina, capul sus, obrazul gros, embolizare, sarcina si gata! Ai incredere!

Nicoleta, ce mai faceti voi doua?

Arinna, ma gandesc mereu la tine!

Multa sanatate si aveti grija de voi!

Mami de Bubu (19.08.2009)

Multumesc Bluel pt incurajari.Cand mai citesc ca se poate sa ramansi cu fibrom, mai prind curaj sa sper pt viitoare IA pt care ma pregatesc,mai ales ca am 39 de ani.
pupici la toata lumea si sa dea DD sa se prinda mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor
mirelac69: Te rog sa-mi spui cum ti-ai facut programarea (telefonic sau ai mers direct cu trimiterea?), Unde este pozitionat fibromul si cati cm are pt. ca mie, 3 doctori cu care am vorbit mi-au spus ca se embolizeaza pana la maxim 5 cm (eu am deja 8,4cm), daca ai vreun nr. de tel. de la Dr. Nichifor, interventia ai facut-o inainte sau dupa CM, si mai spune-mi ce crezi tu ca trebuie sa stiu referitor la interventie. Iti multumesc si astept vesti.
La multi ani celor doua sarbatorite
Ninia sa ne dai vestea cea mare
Kiki tu sa ai grija de minunile din burtica!!
Bluel multumesc de incurajari, cu siguranta am sa fac interventia.
Pupici la toate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

La multi ani Kiki, la multi ani Ninia!!!!
Va doresc sa fiti snatoase, Ninia tie sa ti se imlineasca visul at mai repede! Kiki ce ma bucur pentru gemenuti!

Despre mine nu am noutati nici luna aceasta. Sotul este mai mult plecat in delegatii, asa ca mai sarim o luna. Dar sunt otimiksta si asta e cel mai important.

Va pup fetelor si numai bine,

Tana

Mergi la inceput