Azoospermie - cap 25 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am votat si eu pentru draga mea Miki!

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

MIKI,sa va tina DD sanatosi si sa ai nastere usoara si la termen,eu va citesc de mult si tare mult imi placea cum scriai dadeai sfaturi la toate de aici.Am o rugaminte VITEX ANGUS ,este bun si pt. durerile premenstruale de sani?are vreo contraindicatie ?multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor multumesc inca odata pt felicitari si pt voturi m-ati impresionat f mult. Eu in afara de sani putin sensibili la atingere nu am nimic (iar dimineata nici atat). Nu-mi venea sa cred ca are inimioara si ca e viu, credeam ca s-a dus tot. Dar este si ma rog la DD sa ramana 9 luni la mine in burtica . DOAMNE AJUTA!
Ma rog si pt voi sa reusiti cat mai repede pt ca stiu cat de mult v-o doriti .
Acum sa trecem la oile noastre , avem de lucru
Csana Depinde cati gigei aveti, va ajung pt inseminare? Dc da tb sa faci o histerosalpingografie ca sa vezi dc ai trompele bune, dc nu tb sa faceti FIV .
Andra multumesc pt felicitari, sper sa te vad in curand mai optimista si cu un plan pus la punct.
Bubulina1 multumesc inca odata pt felicitari, se pare ca a venit si randul nostru , al vechiturilor
Luk multumesc si tie, tu ce mai faci? Ultima data ti-am spus un tratam naturist, a dat rezultate?
Anita75 Vitex Fruit (vitex agnus castus)este bun si pt PMS , nu are contraindicatii.Scrie pe borcan cum se administreaza, succes!

Acum o sa desc un nou capitol si sper ca voi preda cat de curand stafeta. Hai care o doreste?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Va invit la un nou capitol aici

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput