La Biserica Sfantului Mormant, de cateva ori pe an

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cineva ,cindva ,a explicat "minunea" coborarii luminii .

O persoana care dupa 30 de ani de studiu biblic(nu doar in biblioteci,ci si pe teren ) a sfirsit printr^o convertire la alta religie si care lucreaza la o carte pe care nu stiu daca o sa o publice careva ,si chiar daca ,nu stiu citi o vor considera mai mult decit S.F. Dan Brown

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

CORTEXIA, am incercat deci, relax. Cu mult timp in urma...

Nu am fost destul de clara, scuze. Voiam sa spun: de ce nu incerci chiar la fatza locului, de Inviere, la Sfintul Mormint, sa te convingi de facatura?

Hannen, poti fi, te rog, mai explicita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui cortexia

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

CORTEXIA, am incercat deci, relax. Cu mult timp in urma...

Nu am fost destul de clara, scuze. Voiam sa spun: de ce nu incerci chiar la fatza locului, de Inviere, la Sfintul Mormint, sa te convingi de facatura?

Hannen, poti fi, te rog, mai explicita?

Nici eu nu cred ca am fost clara...

Nu contestam aici existenta unei lumini ..care apare asa din senin. Nu o contest pentru ca nu cunosc nimic despre asta,habar nu am despre ce vorbiti.(dar citesc si revin)

EU contest veridicitatea ´´luminii de la lumanare care nu te arde´´.
Pentru ca cea ce am vazut in clipul asta, e ceva ce noi, copii fiind, faceam cand aveam 7 anisori.
NICIO lumanarte nu te arde daca treci mana prin flacara, asa cum fac domnii si doamna din clip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ham, scuze ca ma lipesc de subiectu tau da ceea ce voi scrie nu e chiar offtopic fiind vorba tot de popi nastrusnici.

Pe scurt povestea e www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/3330057/Vicar-went-to-hospital-with-potato-stuck-in-bottom.html" target="_blank">aici.

In ceva mai multe detalii un popa s'a prezentat la camera de garda cu un cartof adanc infipt in ... hai sa zicem ... extremitatea mai greu vizibila a tubului digestiv. Atat de adanc incat a fost nevoie de chirurgie pentru a fi scos. Desi exceptionala intamplarea mai ascunde ceva: scuza popii - de'a dreptul fantastica - cica intindea draperiile ... gol pusca si a alunecat cazand fix pe masa de bucatarie fix intr'un cartof (pauza de ras!!!)

Cand tocmai ii pregatisem o scuza mai credibila "Sa vedeti ca ma grabeam la slujba si am inghitit nemestecat" gurile rele spun ca la putin timp s'a prezentata la camera de garda si colegul de altar al individului de mai sus care printr'o coincidenta nefericita tocmai cazuse intr'un ananas.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Ham, scuze ca ma lipesc de subiectu tau da ceea ce voi scrie nu e chiar offtopic fiind vorba tot de popi nastrusnici.

Pe scurt povestea e www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/3330057/Vicar-went-to-hospital-with-potato-stuck-in-bottom.html" target="_blank">aici.

...

Se stie ca protestantii sunt niste stramb-credinciosi de feliu' lor; iata si dovada!

Un ortodox, Doamne-fereste!, n-ar cadea cu dosul intr-un cartof & ananas, nu intinde draperii si mesteca tot ce inghite!

Ca se mai caftesc la Mormantu' Sfant, aia nu se pune, ca-i ocupatie barbateasca, nu ocupatie de femeie- cartofi, draperii, bucatarie, etc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ham

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

...

Se stie ca protestantii sunt niste stramb-credinciosi de feliu' lor; iata si dovada!

Un ortodox, Doamne-fereste!, n-ar cadea cu dosul intr-un cartof & ananas, nu intinde draperii si mesteca tot ce inghite!

Ca se mai caftesc la Mormantu' Sfant, aia nu se pune, ca-i ocupatie barbateasca, nu ocupatie de femeie- cartofi, draperii, bucatarie, etc

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Ham, problema ta cu ortodocsii devine paroxistica. Iti tot citesc postarile si ma intreb: care o fi cauza acestei inversunari?
-te-au invitat la cultul lor?
-te-au obligat sa te inchini la idolii lor?
-nu-ti ofera libertatea de a crede (in) ce doresti tu (sa crezi)?
-sunt intoleranti fata de tine?

Acest popor calcat in picioare de numai-cine-nu-a-vrut secole de-a rindul este tolerant fata de minoritati, oricare ar fi ele. In Iasi, de exemplu, erau, in secolul trecut, cartiere intregi evreiesti si toti, crestini si evrei coabitau in armonie. Nu cunosc alta tara europeana unde sa vezi placute bilingve, ca in vestul tarii noastre (poate in Elvetia, nu stiu, dar acolo e vb de cantoane, e alta chestiune)

Ortodocsii sunt retrograzi, inchistati, se inchina la icoane+cruce+moaste(mortaciuni, zgirciuri & Co.), recte la IDOLI si se bat in biserica. E evident ca toate astea te nemultumesc. Dar ai libertatea de a intra in ce biserica doresti, nu in cea de batausi si idolatri. Sau poate ii critici pentru a-i "indrepta"?...

Cine este fara de pacat sa arunce primul piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Acest popor calcat in picioare de numai-cine-nu-a-vrut secole de-a rindul este tolerant fata de minoritati, oricare ar fi ele.
In Iasi, de exemplu, erau, in secolul trecut, cartiere intregi evreiesti si toti, crestini si evrei coabitau in armonie.

Poftiiiim??????
Nici nu stiu unde sa incadrez randurile tale. La ignoranta, lipsa a decentei, dezinformare sau, pur si simplu, bataie de joc?
Sau poate crezi ca agenturili straine s-au costumat in bravi ortodocsi si au purces la hacuirea evreilor din Iasi?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Problema mea cu preotimea ortodoxa e mai simpla: sunt ortodox, merg la biserica ortodoxa, cum ar veni, mai deranjeaza mai mult ce fac ai mei, fiindca ma afecteaza, decat ce fac anglicanii, de care, sincer, mi se rupe!

Esti cea mai tare din parcare!; aia cu crestinii & evreii care coabitau in armonie la Iasi, m-a dat pe spate; da o cautare pe net cu "pogromul de la Iasi" daca nu crezi; uite cateva poze cu coabitarea in armonie:

http://www.idee.ro/jewish_heritage/pogrom_01.jpg

http://www.idee.ro/jewish_heritage/pogrom_02.jpg

http://www.idee.ro/jewish_heritage/pogrom_03.jpg

http://www.idee.ro/jewish_heritage/pogrom_04.jpg

http://www.idee.ro/jewish_heritage/death_trains_01.jpg

Relatia noastra cu comunitatea evreiasca este mult mai complexa:

http://nucredetzi.ablog.ro/2008-08-07/romanii-si-evreii.html

Uite cat de "primitoare" era intelectualitatea romana, formatorii de opinie:

Vasile Conta
Noi, daca nu vom lupta in contra elementului jidovesc, vom pieri ca natiune.
(Din discursul contra rezivuirii art. 7 din Constitutie, tinut in Camera Deputatilor, sedinta de la 4 Sept. 1879, publicat in Monitorul Oficial nr. 201/1879).

Vasile Alecsandri
"Cine sunt navalitori, de unde vin si ce vreau? Sunt cei mai exclusivisti din toti locuitorii pamantului dorind a face din tara intreaga o proprietate izraelita?"
(Din discursul contra reviziunii art. 7 din Constitutie, rostit in Senatul Romaniei, in sedinta din 10 Oct. 1879, publicat in Mon. Of. nr. 230/1879).

Mihail Kogalniceanu

"In Romania, cestiunea jidovilor nu este religioasa; ea este o cestiune nationala si economica. Toti acei care au vizitat Principatele, si indeosebi Moldova, s-au inspaimantat de aspectul trist ce-l infatiseaza israelitii. De aceea, nu de astazi, ci de pururea, in tot timpul si sub toate regimurile, toti domnii, toti barbatii de stat ai Romaniei s-au preocupat de a opri exploatarea poporului roman prin alt popor strain lui, prin jidovi".
(Din comunicarea lui Kogalniceanu care detinea functia de Ministru de Interne, adresata Ministrului de Externe privitor la chestiunea evreiasca. Publicata de M. Bujoreanu 1873, sub titlul: "Dispozitiuni si circulare" capitolul X pag. 813-816).

Ion Heliade Radulescu

"Nu vedeti Dumneavoastra ca evreii din Englitera si Franta nu cer drepturi de cetateni in Romania, ci privilegii, suprematia..."
(din Echilibru intre anthitese de I. Heliade Radulescu Bucuresti 1859-1869 partea III, titlul "Israelitii si jidanii", cap. X, pag. 380-383).

Costache Negri

"Jidovimea, adica 1/7 parte din poporatiunea noastra totala, este cea mai trista lepra cu care ne-au osandit slabiciunea si venalitatea noastra".
(din Scrisoarea catre Lupascu trimisa in 12 Ianuarie 1869, publicate in volumul C. Negri, de E. Garleanu, Ed. Minerva 1909, pag. 116).

Dr. N. C. Paulescu (savant, descoperitorul insulinei)
"In Talmud se afla legislatia evreiasca, iar Cahalul si Francmasoneria sunt organizatiile de lucru pentru stapanirea omenirii".
"In cuprinsul metodelor lor se gasesc sisteme perfide prin care natiunile sunt puse sa lucreze la propria lor ruina si la propria lor nimicire".

Placute bilingve?
Se vede ca nu iesi din tara!
Vorbind doar de vecinii nostri, Ungaria si Bulgaria au placute bilingve, nu tre' sa te duci pana-n Cantoane ca sa le vezi (sa nu spui de SUA de ex., unde vezi in engleza si spaniola indicatoare, la Walmart angajat cu ecuson- hablo espanol,etc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ham, e deja prea mult. Cred ca e vremea sa apara Cardinal, care sa explice pe laaaaaaarg care-i treaba cu armonia intre evrei, simpatizantii de ieri si azi ai Garzii de Fier si neo-extremismul de dreapta.

Citat:

Cine este fara de pacat sa arunce primul piatra.

Cine n-a pronuntat niciodata cuvantul 'jidan', sa-si permita sa vorbeasca despre coabitarea in armonie .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Acest popor calcat in picioare de numai-cine-nu-a-vrut secole de-a rindul este tolerant fata de minoritati, oricare ar fi ele.
In Iasi, de exemplu, erau, in secolul trecut, cartiere intregi evreiesti si toti, crestini si evrei coabitau in armonie.

Poftiiiim??????
Nici nu stiu unde sa incadrez randurile tale. La ignoranta, lipsa a decentei, dezinformare sau, pur si simplu, bataie de joc?
Sau poate crezi ca agenturili straine s-au costumat in bravi ortodocsi si au purces la hacuirea evreilor din Iasi?

Denizel, ma refeream strict la coabitarea pasnica dintre oameni diferiti intre ei dpdv religios....

Mergi la inceput