Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 17
Erina spune:
Buna si de la noi. Multumim pentru complimentele adresate Dariei.
Papanash, am pus si eu trei adrese (mi-a picat fisa sa le folosesc si pe ale Dariei si a sotului cind am citit mesajul Roxanei).
Mamici, pina la intilnirea care inteleg ca se va organiza pentru a a savura faimosii papanashi de la Gigi, eu m-am intilnit astazi cu Sabina-san si Erika-chan
.
Fetele au venit in Militari si am petrecut citeva ore foarte placute. Timpul a zburat pur si simplu intre o cafea, luat masa, joaca si desert!
Sabina este foarte frumoasa
si are o personalitate incintatoare iar Erika e o dulcetica absolut delicioasa!!!
Multumesc Sabina si Erika!!!
Edit: pun citeva pozici dupa ce o adorm pe daria.
Nici eu nu am primit inca e-mail.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
moldoveanca spune:
Salutare dragilor eu sunt tare suparata de cateva zile Vladut tuseste foarte tare .Adica ziua nu are nimic iar noaptea tuseste pana se sufoca.Nu stiu ce sa mai cred maine avem vaccin si nu stiu daca sa-l facem sau nu.Febra nu a facut deloc.Sa vad ce imi zice asistenta maine poate reusesc sa fac o programare sa-l vada medicul
teo
Marunzika spune:
papanash am votat si eu de pe 3 adrese, dar nu am primit inca nici o confirmare.
Yaia pupam Tudor si pe mamica lui!
Sanatate tuturor bebicilor bolnaviori.
Puppi doarme, ca azi nopate a avut program distractiv, s-a distrat vazand-o pe mama ei cu ea-n patut pt 2h. Nici acum nu m-am indreptat de tot, am tendinta sa merg si acum cu genunghii indoiti :))
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Am vazut o gramada de bebi frumosi, cred ca toti frumosii sunt in gasca noastra, si nu vorbesc de cei virtuali, care sunt si ei frumosi dar nu ca papansii reali.
Yannisa Milena
24.08.2007
Roxana_G spune:
Erina, ma bucur ca ati petrecut dupa-amiaza cu fetele, sunt sigura ca v-ati simtit bine.
Eu in focurile intalnirilor de birou am uitat sa va povestesc ca m-am vazut pe fuga cu Bernix. Imi pare tare rau ca nu am putut sta mai mult cu ea, era asa draguta si zambitoare. Ne-am socializat pe fuga in librarie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Moldoveanca, sanatate lui Vladutz! Cred ca o sa puteti face vaccin, simpla tuse nu e asa o problema.
Maruntzika,
incearca sa te odihnesti dupa programul de distractie nocturn, cine stie ce urmeaza.
Rox ,
Poze
alina.clau spune:
Multumim tuturor pt aprecieri!
Am cateva emotii pt trecerea la bona.Sper sa fie in regula!Andra nu e prea sociabila cu pers straine,dar prima sapt stau si eu cu ea si bona.
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Roxana_G spune:
Off, vizita s-a terminat, omul e deja pe drum spre aeroport, insa ne-a lasat o super nashpa chestie de rezolvat.
Ma reapuc de munca pana la 5 juma cand merg la vaccinare cu Bubu, ne mai auzim spre seara. Oricum am remarcat ca nu sunteti prea vorbarete.
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
Am ajuns acasa,dupa vaccin...ajungeam mai repede,dar s-a nimerit sa intre un nea agentu peste noi si a inceput sa-i povesteasca dr despre Prevenar,si nu mai termina frate...Miru a fost tare vesela si guraliva,pana s-a apropiat dr de ea sa o consulte...nu se mai oprea din plans deloc.Spre mirarea noastra i-a facut vaccinul in mana,de data asta.
Mai mergem la masurat la 1 an si 3 luni.Pana atunci i s-a parut dr ca fata e cam palida si ne-a dat sa-i facem o leucograma.Adevarul e ca Miru a mancat putina carne sau ficat in ultima vreme,poate asta o fi cauza...
Multumim pt urari si pt raspunsurile cu privire la tetine