Colita

Colita | Autor: silvana75

Link direct la acest mesaj

Ce regim alimentar ar trebui sa urmez in colita? Ma chinuie de ceva timp o colita urata si as vrea sa incep un regim alimentar dar nu prea stiu ce alimente am voie si ce nu.

Multumesc,

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

Ce regim alimentar ar trebui sa urmez in colita? Ma chinuie de ceva timp o colita urata si as vrea sa incep un regim alimentar dar nu prea stiu ce alimente am voie si ce nu.

Multumesc,

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

pai in primul rand ai observat de la ce alimente se declanseaza? in general, carnea de porc, mai ales cea tocata, usturoiul, laptele, anumite fructe, rosiile, fasolea boabe....declanseaza criza.

incearca supe de pui sau vitel cu legume , carne fiarta sa gratar, tot de pui, curcan, vitel. peste facut la aburi cu legume. cartofi natur...fara sosuri. iaurtul...????nu prea sunt sigura...poti incerca cate putin.
in general, urmareste ce anume iti face rau si fereste-te de alimentele respective.
dar sa stii ca se trateaza. cu forever, gel si niste pastile "probiotic" se numesc. stiu de la cateva persoane care s-au vindecat cu produse de la forever.

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput