Sunt curioasa daca e cineva pe forum care lucreaza intr-o editura. Sunt in cautare de un nou loc de munca si m-as redirectiona spre ceva ce imi place si m-ar si ajuta mai apoi sa ma folosesc de cele utilizate acolo spre a-mi deschide o afacere in domeniul cartilor.
Cam cat se castiga intr-o editura, pe parte de vanzari-marketing? Nu cred ca foarte bine, dar macar ar merita sa lucrez acolo catava vreme pentru a capata experienta? Multumesc.
eu am lucrat in edituri vreo 9 ani, insa pe parte de redactie, nu vanzari-marketing
in general, salariile din edituri sunt destul de mici, mai bune decat in invatamant (de unde vin multi dintre angajatii care fac redactie de carte scolara de exemplu), insa fara a fi spectaculoase
depinde si de editura, de volumul de munca, de experienta si de rezultate
din cate am apucat sa aflu, nici partea din vanzari si marketing nu se bucura de venituri extraordinare
parte buna insa... este ca mediul este foarte placut, sunt in general oameni educati si de buna calitate, si nivelul de stres este relativ scazut
daca te mai pot ajuta cu alte informatii, te rog sa-mi spui
Danis, iti multumesc frumos pentru raspuns. Ti-am trimis PM, sper sa imi poti da mai multe detalii.