sarcina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mehesdana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lunna27

probabil ca i-a spus sa faca tratamentul de 2 ori consecutiv,timp de 2 luni cand are menstruatie...zic si eu...

Da asa mi-a spus medicul....dar eu nu inteleg...ar putea fi o sarcina?Ar fi minunat...Saptamana care vine trebuie sa merg a medic, dar nu stiu daca rezist atata timp...:D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teodraghici

Dana, deci iei Indometacin sup si zanocin (denumirea comuna internationala e Ofloxacin= antibiotic din fam chinolonelor).
Nici unul dintre ele nu contin hormoni, am presupus gresit, deci nu ai avea motive sa te ingrasi....
Acum, ce nu inteleg eu, cum adica sa faci tratamentul 'doua menstruatii'? Un antibiotic se ia minim 5 zile, dar in nici un caz doua luni zi de zi...(doua menstruatii...).
Dg de anexita nu se poate combate pe forum , asta este!
Testul de sarcina se poate face oricand, de preferat cu prima urina de dimineata.
Oricum, sarcina e contraindica administrarea antibioticuli....deci nu esti insarcinata.....deduc eu de aici, ...sau ar fi nasol daca ai fi insarcinata si ai lua antibioticul asta...cu alte cuvinte
Multa sanatate.

Teo

Acest tratament l-am primit acum 2 luni....si trebuia sa il iau in fiecare luna dar numai pe perioada menstruatiei (adica 6 zile/luna)...eu cand am inceput sa simt anumite simptome nu am mai luat tratamentul de frica sa nu cumva sa fiu insarcinata.Eu nu eram insarcinata cand doctorul mi-a dat tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

incearca sa faci un test de sarcina,ca sa te linistesti!

cel mai bine e sa faci cu prima urina de dimineata,chiar daca esti la menstruatie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Nu ai facut inca testul de sarcina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

da chiar, ca asteptam........

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teodraghici

Nu ai facut inca testul de sarcina???

Teo

Am facu testul....am fost si la medic...si nu sunt :(...dar stiu ca e totul in regula si pot sa apuc de "treaba" ...va multumesc oricum pt sfaturi si pt ajutor...tzinem legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

succes dana!sa ne dai si noua vestea!

Mergi la inceput