EU SANT COPILUL CARE NU POATE SA MEARGA

EU SANT COPILUL CARE NU POATE SA MEARGA | Autor: isi

Link direct la acest mesaj

EU SANT COPILUL CARE NU POATE SA MEARGA.UNEORI LUMEA PARE SA NU MA OBSERVE .VEZI IN OCHII MEI DORINTA DE A PARASI ACEST SCAUN ,SA ALERG SI SA MA JOC CA SI CEILALTI COPII.SUNT MULTE LUCRURI PE CARE LE IEI DE LA SINE INTELES .VREAU JUCARIA DE PE RAFT ,TREBUIE SA MA DUC LA TOALETA ;OH,IAR MI-AM SCAPAT FURCULITA.ASTFEL DEPIND DE TINE IN ACESTE FELURI .DARUL MEU PENTRU TINE ESTE DE A TE FACE CONSTIENTA DE MARELE TAU NOROC ,DE SPATELE SI PICIOARELE TALE SANATOASE ,ACEASTA CAPABILITATE DE A FACE SINGURA LUCRURI .UNEORI OAMENII PAR SA NICI NU MA OBSERVE ;EU INTODEAUNA II OBSERV .NU SIMT ATIT DE MULT INVIDIE ,CI MAI DEGRABA DORINTA ;DORINTA DE A STA DREPT ,DE A MA RIDICA IN PICIOARE,DE A PUNE UN PICIOR IN FATA CELUILALT,DE A FI INDEPENDENT.EU SANT COPILUL CARE NU POATE SA MEARGA. text preluat dedicat tuturor parintilor a caror copil nu poate sa mearga

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moshtoma spune:

"..eu sunt copilul care POATE ORICE.... descoperiti-ma .... si veti vedea ca EU POT !...da, eu sunt poate sansa ... CRUCEA.. voastra.. purtati-ma asa cum sunt...cand mai usoara, cand mai grea.... BUCURATI- VA !!!" - din "CREZUL" meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

frumos raspuns moshtoma ai reusit sa cuprinzi totul in 3 randuri multumesc. ...........Eu sant copilul ranit ,redus la incapacitate ,eu sant invatatorul tau.Daca imi permiti ,te voi invata despre ceea ce este important in viata .Iti voi oferi si te voi invata dragostea neconditionata .Iti daruiesc increderea mea inocenta ,dependenta mea de tine ,te ivat respectul fata de ceilalti .Te invat despre cat de pretioasa este aceasta viata si despre a nu lua lucrurile ca de la sine intelese .Te invat sa daruiesti . Mai presus de toate ,te invat ce este SPERANTA SI CREDINTA. Eu sant copilul ranit ,redus la incapacitate.

Mergi la inceput