Puiuti de Randunici 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Ce nasica frumoasa am vazut! Sa va traiasca finutul si sa creasca mare si sanatos!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Multumesc mult!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubu !!!

Claudia, dar au majorat la tot poporul? Cu acelasi procent/suma? Sau cum se face la voi?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fataaaaaaaaa, Bubulinaaa..ati fost niste nasi frumosi foc, mi-a placut llaaaaaaaaaau de tot paltonul tau!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ati fost f f f frumosi Bubulino

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Saru'manaaa!

Luny, paltonul e de la House of Art . Mie nu-mi plac ce haine au aia acolo, dat paltonul asta e suuuper. L-am luat anul trecut pt. revelion, are guler de blanita si mansete de blanita, dar le-am dat jos, ca nu era ger . Si cand l-am luat eram cu burtica, l-am luat mai mic sa-mi vina acum si la Revelion am stat cu burta pe-afara, ca nu ma cuprindea in talie

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mai Bubule ce frumusica esti!!!

Hai ca daca n-a mers filmuletul macar o pozica cu Tzupanica dormind ...A adormit-o Jinksy ca noi n-am dovedit...aici.

Dupa faza cu frunza ucigasa numai pericole potentiale vad in jurul ei...Oricum ce ma enerveaza e ca dupa ce se intampla ceva iau si eu masuri . De ex.dupa ce a cazut din leagan am asezat o mocheta mai groasa sub el dar Tzupanica mi-a demonstrat ca poate si pe mocheta ...si a mai cazut o data si atunci a inteles si ma'sa ca nu-i trebuie leagan fetei...ca ea bate orice sist. de siguranta ...si multe alte faze si eu ma consider cea mai tampita mama .
Acum i-am luat un tarc gonflabil... dar sa stau eu in el ca Tzupanica sade doar 2-3 min.

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput