Puiuti de Randunici 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
neatza!
sunt chiauna, s-a marait/trezit Mufa din ora-n ora..a fost cam agitat si nu stiu de ce..
cafea aveti?..multa si tare sa fie, cu de toate!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
La multi ani copilasilor aniversati azi, sa cresteti mari si frumosi!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Neata, fetelor!
Saru'mana tuturor de grija, dej'tele mele sunt naspa, mai ales aratatorul
Dar macar nu il mai simt pulsand...aseara cand sa ies din dormitor, mi-am tras cu usa peste aratator, de am dezlipit toata taietura aia si am inceput iar sa sangerez ca porcul
Asa ca i-a facut Radu baie copilului, l-a masat, l-a imbracat, tot tacamul. Ce imi venea sa ii fac observatii tot timpul
, da' mi-am muscat limba
.
Iar peste noapte Sophie m-a chiaunit complet, nici cand avea o luna nu facea asa...Deci Luny, nu esti esti singura. Scartaia, icnea, plangea, insa TOTUL cu ochii inchisi si in patul nostru, la mine in brate. Pat din care era sa cada, pentru ca am lasat-o la margine, sa imi pot tine eu desh'tele protejate, si am prins-o cand mai avea numai umerii si capul pe pat...Iar Radu a plecat azi la Zoze la Craiova, si vine miercuri seara...
Sanatate multa tuturor puiutzilor bolnavi, pofta mare tuturor la papa si...veselie multa! A! Si la multi multi ani, Teo-de-Ariel si Matei-de-Valentina! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!
PS Doinita, imi pare rau si pentru mama ta...a mea a fost in plina criza, a avut dureri cumplite, si ea are un prag al durerii rezonabil, nu se vaita din orice. Trebuie kinetoterapie si fizioterapie, deci nu o lasa, ca e nasol...
PPS Mihutza, nu imi iese din cap cum poate alerga Andra
! Incredibil!!! Sa o dati la atletism, pe bune!!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Olgutza, offfff nu-mi vine sa cred ca ti-ai tras usa peste degetul cu buba! Cred ca a durut rau de tot, fir-ar sa fie! Sophie te-o fi simtit pe tine de a fost si ea scancita...Imi pare rau ca te-a chiaunit..., cand citesc ca vreo randunica a avut o noapte asa, nu-mi vine sa cred de mine ca m-am obisnuit in felul asta si dimpotriva nu stiu cum e sa dormi o noapte...Sunt VARZA, nu?![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
doinita_g spune:
Olgutza ai grija de deshtutzele tale !!! Nu ai protectoare de usi, sertare, etc...sunt bune si pt. noi...
Clau si eu parca incep sa ma obisnuiesc cu starea asta de zombi dar tot ma intreb ...cam peste cati ani mai prind si eu o noapte de somn?
Luny citeam de preferintele lu' Mufa pt. frunze. Eu am patit-o acum o sapt. cu Tzupanica, am ajuns la urgente de la o frunza care i s-a lipit in cerul gurii si nu am putut sa o scot...
. Cand mi-aduc aminte cum facea mititica... Ea plangea, vomita...se agita...si eu m-am pierdut... i-am bagat eu degetul in gura...dar nu prin cerul gurii...asa ca am fugit la spital. I-au bagat un furtunas s-o aspire si i-au deschis guritza mai tare ai atunci a vazut si deshteapta de ma'sa frunza!!! 
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
claudia99 spune:
Stela si eu m-am intors in luna cu marire de salariu dar am luat doar cat s-a dat acum, cand am fost sa discut depsre intoarcerea mea mai devreme din CIC nici nu s-a discutat problema sariului si am crezut ca asta se v-a rezolva de la sine dar se pare ca mi-au pus-o in mana incadrandu-ma cu salariu din februarie, asa ca aviz celor care vor sa se intoarca la servici - aveti grija cum puneti problema - mai am o speranta si sper sa nu se spulbere si aia - saptamana viitoare merg sa-mi depun diploma de licenta si am sa discut cu sefa mea despre acest aspect
mamica de Bogdan Alexandru 8 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
clauclau spune:
Doinita, ce aiurea cu frunza aia! Cred si eu ca ai intrat in panica, la fel as fi procedat si eu. Bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau. Pup Tzupanica. 
Claudia, ce situatie aiurea. Bafta sa rezolvi intr-un fel , nu-i corect asa.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
claudia99 spune:
La noi se fac mariri de salariu uneori pentru toata lumea si alea cica ar fi indexari si separat promovari care chipurile se fac in urma evaluarilor care nu se stie cine si cand le face si eu asta am pierdut - luna iulie 2008 a fost luna cu promovare, si proasta adica eu eram acasa aveam grija de bogdanel in loc sa fiu sa-mi curga transpiratiile de pe frunte pe biroul de la servici si uite asa in loc sa stai acasa 2 ani sa urmaresti progresele copilului tau, te gandesti serios cum sa faci sa te intorci mai repede la servici, ca dupa ce am intampinat o gramada de probleme cu intoarcere deoarece cea care mi-a tinut locul se lipise bine de scaun acum mi-am mai luat o palma si cu salariul ....offf
mamica de Bogdan Alexandru 8 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
Olgutzika spune:
Clau, nu stiu cum rezisti asa senina de atatea luni, pe bune...da, si eu cred ca mi-a simtit agitatia si d-aia a fost si ea agitata...ma calmez, ca nu am rezistenta ta 
Claudia, succes! Pe de o parte a fost corecta incadrarea ta la salariul lasat cand ai plecat in CM, nu aveau cum sa ti-l majoreze cata vreme contractul de munca era suspendat, dar poate reusesc sa ti-l regleze pe parcurs. Nu lucrezi la buticul din coltz, e firma mare si serioasa, te pot ajuta, cu siguranta!
Doinita,
E de rasu'-plansu'....
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
pucca spune:
Neatza randunici!
Mai mai ce de progrese fac puiutii nostri! Care mai de care mai precoce si mai dintos!
Ma duc sa citesc din urma, pana atunci va las ceva sa va descreteasca fruntile de dimineatza:
http://www.youtube.com/watch?v=gtYxPFa9Wnc
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze