Casnicute sexy (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La multi ani, Maia!!!

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI MAIA!...sa-ti traiasca fetita CAMI!

si duminica placuta la toata gasca!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MAIA! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!

Cami,ati facut petrecere mare la fata,ca doar a schimbat prefixul?!
Hai si ne incanta privirile cu bunatatile tale.

Monica,Mirela...multumesc!

Cuscra,multumesc de comentariile la poze. Esti o draguta!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI MAIA!!!Sa cresti mare, sa fii sanatoasa!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Liano sa bagi si la mine sa te vad si eu
nu primiram nimik de beut
somnic usor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Foarte tare!
Si eu sunt fan Nirvana!

Azi am lipsit motivat! Am fost la petrecere la Vladut,nanul cel mic al Amirei.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Sa-ti fie de bine petrecerea, am vazut pozicile si mi-au placut.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR

MIHAELA ,hihihi,sotul tau intradevar seamana cu Pitis,dar cea de care ziceam eu este cea cu Covaci...si ma gandeam,wauuuuuuu,daca e sotul tau e tare...eu sunt innebunita dupa Pheonix,am fost si eu la concertul lor acum vreo 10 ani cand mai erau cei vechi impreuna,a fost minunat...ce vremuri!!!...oricum foarte frumoasa familia

MIHA sa-ti fie de bine rachiul...frumoasa petrecere

la toata gasca de sexoase!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mi-am dat seama, ca n-ai vazut decat cover-ul, doar dupa ce am recitit , pozele cu sotul meu erau in cel intitulat Family(in casuta din dreapta ), deaceea am revenit cu explicatia .

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Buna dimineata!!
Am calda si buna, eu ma chinui cu ceaiuri , imi vine sa-mi , iar mi-am facut-o cu mana mea , sper sa n-ajung iarasi la spital .

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata, eu sint zombi . M-a trezit Isabella asta noapte pe la ora 2.30, cica vrea sa doarma cu mama, plingea si tusea . Am stat vreo jumatate de ora cu ea in pat, ma rog atit cit incapeam linga ea, i-am spus sa faca nanita sa nu fie obosita cind merge la gradinita. A miriit, s-a bagat sub plapuma, iar dupa vreo doua minute m-a chemat din nou , cica vrea sa faca pipi si sa doarma cu mami. Am luat-o linga noi in pat, s-a foit de m-a terminat, iar pe la ora 4.30, am adormit amindoua, ma rog, eu am dormit tot pe o coasta, ca avea grija sa-mi dea cite un sut in spate . Am trezit-o dimineata, era cu fundu'n sus, a inceput, mami spala dintii lu'Isabella, eu ma spalam in timpul asta si a inceput sa tipe si sa ma loveasca, ca nu o spal pe ea . Am certat-o, dupa care tot eu i-am spalat dintisorii, ca m-am gindit ca are crize de nervi de la oboseala. Ufff, a trebuit sa ma cert cu ea sa manince, dupa care a trebuit sa o echipez eu la urgente ca deja era tirziu pentru gradinita . Nu stiu ce a avut asta noapte, dar de aseara incepuse, ca nu se duce in camera ei, ca-i este frica de intuneric , asta tot de la gradinita a aflat. Gata, m-am racorit, ma duc sa dau cu var la intrare, ma rog afara la intrare, ca cica de miine ninge
Va doresc o zi minunata la toate si o saptamina cit mai linistita.

Mihaela multumesc de cafea. -ici sa-ti treaca si sa nu ajungi la spital . Dar nu ne povestesti cu ce te-ai indeletnicit si ce-ai patit ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Mihaela,multumesc de cafeluta.Dar o Inka n-ai?
Ce-ai patit?Sper ca esti bine.

Cami,ce faci?Ne lasi cu gaturile uscate?

Eu ma'c sa ma apuc de prajiturit.

Mergi la inceput