Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 20
ioanaradu spune:
buna fetele!
vesti n-am bune, am la fel. adica muci, tuse si voma.
de ieri am mai luat inca o batista bebelusului, ca pe prima o ajustasem eu ca sa trag cu gura. l-am pus iar la aspirator si scoatem mai bine mucii, parca se mai imputineaza, dar nu ma mai pronunt, ca acum e bine si peste jumatate de ora vomita. tusea ... este.
de ieri ii dam: ospamox, sinupret, panadol/nurofen si azi i-am luat mucosin cu miere.
am trecut si la babesti: sare calda, aburit in baie cu ceai de musetel si sare si acum ii fac ceai de nuci cu coaja si ceapa. 
azi a fost tati dadaca, mami a dat o fuga la serviciu.
va pupam!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
gabi78 spune:
ioana ma bucur ca mergeti spre bine. Sanatate maxima!
eu am fost azi la baby expo si mi-am rupt picioarele pe acolo vreo 3 ore jumate, dar am reusit sa cumparam cam tot ce era pe lista. Este prima data cand merg si am ramas cu o impresie chiar fosrte buna. Preturile nu sunt mai mici decat in magazin dar gasind tot ce vrei sub acelasi acoperis faci economie de timp.
Am plecat de acasa inante sa se trezeasca Tudor si a venit mama si a ramas cu el la noi toata ziua. Am sunat-o pe la 10 sa vedem ce fac si am primit o super veste: Tudor a facut pipi la olita! Cica dupa ce s-a trezit l-a intrebat daca face pipi, el a zis da, si i-a spus sa stea pe olita. L-a dezbracat de panataloni si scutec, l-a pus, a facut si gata.
Cu mine nu sta decat imbracat pe olita si cu mama a si facut pipi?????
Morala: sa vina mama dimineata si sa se ocupe de problema ![]()
Va pup.
O seara buna!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
tzuna spune:
Si noi pe aici cu vesti nu prea bune.
Diagnostic:viroza si otita ca am fost si la ORL (mi-a zis Maria ca o doare urechea dimineata si la cum a plans azi sigur era ceva) asa ca n-am scapat de antibiotic.Cica otita a facut-o din cauza nasului ca nu am reusit sa o curatam bine. Sunt asa suparata... Nu a mancat deloc, e obosita, mataita.... mi-e frica sa nu se deshidrateze iar.. .Antibioticul e Klacid si e oribil la gust. L-a vomitat desi nu mancase nimic.... i-am dat din nou si nu a mai vomitat dar nu stiu cum i-l dau dimineata...
Tratament: Klacid 3 ml/12 h
Sinupret -10 pic/3 pe zi
Picaturi de urechi
picaturi de nas pivalone si ophtamesone sau cum s-o scrie
aerius sirop la culcare
eurespal 2,5 ml /2 pe zi
la care se adauga si bioticsul dar asta macar i-l pun in lapte. cand nu stiu dar sper sa manance la un moment dat.
madybulancea spune:
Tzuna imi pare tare rau ca sunteti asa bolnaviori,si razvi de cand am facut vaccinul tuseste in somn,nu inteleg de ce,azi a mai tusit si ziua si haraie dimineata...nu stiu ce e cu el ii dau niste eurespal,tantum verde si flonidan astea mi-a zis pediatra prin tel,k nu e aici...
ioana sanatate lui matei!
raluaxeandra multa sanatate si voua!k sunteti bolnaviori in grup!
gabi o amica de-a mea a fost la baby expo si mi-a zis k a fost f dezamagita de expo data asta in comparatie cu celelalte,ma mir ca tu ai gasit!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan