LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 7
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Am intrat doar scurt sa multumesc de urari, azi am avut zi de gatit si musafiri. Au venit nasii cu fetita lor de 9 ani si vreau sa va spun ca s-au jucat asa de frumos ca nici n-am stiut ca avem copii in casa... Pare mai simplu cu doi copii... mami de Sophia |
Mihuta, asa e... am o nepotica de 11 ani si Lucas e innebunit cand o vede, se joaca amandoi de parca ar fi de-o seama... in momentele alea nu il mai intereseaza de mine
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Adina, si Lucas la fel ca Jasmina, e cu NU... adica nu-l pronunta, dar da din cap ca nu si mai face si cu degetul ca nu... Si tare greu mai trebuie sa fie cu 2 copii si fara ajutor...
BB, sunt aici...
... e adevarat ca n-am mai intrat de pe 31 oct, dar sunt aici, in spatele ecranului...
... cu Lucas, care se plimba prin toata casa si face nebunii asa ca trebuie sa-l urmaresc...
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui adinag Jasmin, voi cum mai sunteti? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
ADINA, multumim,
, suntem bine: Lucas merge deja foarte bine, se plimba prin toata casa, imi scoate vasele din dulapuri, atunci cand uit sa leg usile, scoate toate jucariile din cutii si le imprastie prin casa, imi scoate cartile din biblioteca (i-am lasat lui cateva neimportante la indemana si tot rupe din ele si le da jos de pe raft de vreo 3-4 ori pe zi), imi face semne cu mainile (parca ar fi dirijor) atunci cand vrea sa-i pun muzica sau filmulete pt copii, zice tetita (tzitzica) si bolboroseste pe limba lui... Cam umblu cu mancarea dupa el in ultima vreme, nu stiu ce are, mananca pana la urma, dar cu insistente. Mananca cam de toate, in limitele bebelusesti, desigur, ii place ciorbita sau supita... in schimb, desi alti copii vad ca mananca cascaval el nu... de fapt nu prea ii plac lactatele, din cate vad... nici iaurtelul cu fructe nu-l agreeaza prea mult...
In rest, il asteptam pe tati, ca se intoarce marti din Spania... ne-a fost tare greu fara el 2 saptamani...
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Fetelor, am un bebe tare sperios de la o vreme: cum striga cineva sau vorbeste mai tare in jurul lui, cum lasa botic... daca-l cert, la fel... sau daca o aude pe Andreea ( a lui Vali) chiunde, cum chiuie bebelusii, el incepe sa urle... probabil crede ca tipa la el... nu stiu ce sa-i mai fac.. hai sa zicem ca nu e ceva anormal sa planga daca tip la el, ceea ce binenteles ca evit cat pot, dar si cand chiuie vreun copil pe langa el...?
. Mai pateste cineva asa?
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adinag spune:
Jasmin, la noi tot asa... cartile vraiste, deschide toate dulapurile si sertarele si scoate totul afara. In bucatarie are zonele lui, cu lucruri permise, si cele nepermise, unde nu ar trebui sa ajunga. Asta intr-o lume ideala
Ca ieri l-am gasit (fusesem numai la baie) la dulapul cu interzisuri nr 1: gunoiul°!!! scosese pampersii lui afara si vroia sa-i roada 
Roade cartoanele, pana le rupe si ies afara spaghetti sau orez sau ce am eu acolo.
Bolboroseste si el tare multe in ultima vreme, mai ales cu motanul nostru, nu stiu ce-o tit spune 
In ce priveste plansul lui cand aude tipete, poate tocmai pentru ca el aduce orice fel de tipat in legatura cu ceva negativ, neputand discerne ce este gluma si ce serios? Zic si eu, ca nu stiu :-)
olim spune:
LA MULTI ANI BOGDAN!

LA MULTI ANI MIKAIL!

mai fetelor eu is disperata ca nu pot face nimic toata ziua, asa cum ziceti si voi tot dupa fundu lui trebe sa stau, si sa am grija de el.Am scos tot de pri dulapuri de la nivelul lui, dar n bucatarie e dezastru cand ajunge, intr-o zi a luat un pachet de orez, alta data macaroane

ce sa faci e varsta asta, plus ca musca tot ce prinde, deja are 7 dinti al 8 lea pe punctul de a iesi.
ma duc ca urla, mai vin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui adinag Jasmin, la noi tot asa... Ca ieri l-am gasit (fusesem numai la baie) la dulapul cu interzisuri nr 1: gunoiul°!!! scosese pampersii lui afara si vroia sa-i roada ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |

si eu am patit-o... cu o coaja de ou din care a muscat si a tot mestecat la ea...
Chiar nu cunosc motivul pt care plange... poate se sperie... desi eu nu l-am invatat ce e aia frica, incerc sa nu-l sperii... si rar tip la el... chiar nu stiu
Jasmin si micutzul
Lala_D spune:
Mda , domnul Goe al meu taman ce mi-a darmat monitorul LSD ...noroc ca nu l-a spart
Si tot el plangea 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ank83 spune:
Am o problema urata.De ieri a inceput sa ma manance rau fofo 
...candidoza.Gynozol nu se gaseste.... cica e retras temporar de pe piata 
.La help net apare in lista ..dar zic ca nu au ..dobitoacele... si alte ovule nu stiu care sa fie ok in sarcina
.ma tot dau cu crema de galbenele ca mai putin si torn inauntru tot tubul
... 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
cataro spune:
Ankule, da un search pe google si gasesti forumuri pe subiectul asta. uite, eu ce am gasit asa la repezeala pentru tine ar fi lomexin-ul, vad ca n-are contraindicatii pt sarcina. dar mai cauta, sa fii sigura ca e bine si nu faci rau bebelusei.