LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

voi ati dat cascaval puiutilor? de care si cum?

Eu ii mai dau Amirei din cand in cand,dar nu-l papa tot timpul,depinde de toane. Ii dau o fasie pe care o tine ea in manuta si papa.Noi mancam Hochland de obicei si asta ii dau si ei.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi
inca din cana tot nu beau ... o s-o intreb si pe pediatra ce sa fac cu ele, la Elena as putea folosi cana cu cioc, dar Ana nu stie sa traga din ea... am lasat-o o zi doar cu cana cu cioc pana am sezizat ca pampersul nu e deloc plin... asa ca merg pe biberon ... sincer nu stiu cum sa procedez...nu pot s-o oblig ca mi-e frica sa n-o deshidradez. Am impresia ca Ana nu stie sa traga(suga) decat din biberon si asta printr-o miscare a buzelor...

Eu i-am luat Amirei cana cu pai.A stiut din prima cum trebuie procedat. Bea foarte bine din ea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami
Umidificator nu am avut nevoie,la noi in casa temp. nu este prea mare.Poti folosi si un vas (special sau nu,pus pe calorifer, umplut cu apa sau ceai de musetel).Cred ca Primii Pasi sunt produse bunicele, mai ales daca facem comparatie din punct de vedere al raportului calitate pret..Tot asa,le poti vedea si compara la BabyExpo pe toate

Noua ne-a zis pediatra ca putem folosi ca umidificator si o fantana arteziana,de aia artizanala...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Adina, iau un pahar cu pepsi la drum, azi suntem plecati.
bb, pupam vorbareata dulce! Si Maria l-a luat pe DA in brate de cateva saptamani, dar cateodata in timp ce zice da mai da energic din cap in semn ca nu. Iar cand zice nu, chiar pare sa vorbeasca serios. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna dimineata!
Adina, iau un pahar cu pepsi la drum, azi suntem plecati.
bb, pupam vorbareata dulce! Si Maria l-a luat pe DA in brate de cateva saptamani, dar cateodata in timp ce zice da mai da energic din cap in semn ca nu. Iar cand zice nu, chiar pare sa vorbeasca serios. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

pai vezi, ai o fata hotarata! Jasmina spunea numai NU, si asta muuuult timp :-))

Ce ine de voi ca sunteti azi pe drumuri, eu sunt singura acasa, cu copiii, si e uraaaat afara, nici nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!!!
Urez si eu, cu putinma intarziere, un LA MULTI ANI tuturor fetelor mele dragi de aici care si-au serbat ieri ziua de nume. Un La MULTI ANI urez si frumoasei Bea!!! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si voioasa!

Fetelor, Matei tot nu merge singurel in casa. in schimb afara face din ce in ce mai multi pasi singurel. Oare copilul asta confunda parcul cu casa? Cred ca el acolo se simte cel mai bine, la cate ore am petrecut pe aleile parcului ala.
In casa merge doar de-a busilea. L-am tinut de manute si am vrut sa-i dau drumu dar s-a pus in 4 labe si nu vreau sa-l fortez.

Si noi am mancat cascaval. Nu mai stiu cum se numea, dar stiu sigur ca nu era afumat si nici f sarat. Am mancat la bunica doar de 2 ori pana acum. I-a placut la nebunie. De fapt, lui Matei ii cam place orice in ultima vreme. trecem printr-o perioada perfecta din punct de vedere al mancarii. Sper sa-l tina asa mai multi ani .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ank-ule, felicitari pt dolofana de Ceci. Mi-aduc aminte cum monitorizam si eu greutatea lui Matei in burtica. Controlam pe toaste site-urile sa vad ca e in grafic . De abia astept sa bata iar o inimioara la mine in burta. Ar fi frumos sa fie o inimioara de fetita .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare si de la noi!!!

si noi dam de baut si de mancat...azi am mai implinit o lunita... asa ca sarbatorim!!!!!!!!!!!!

mergem la shopping sa cumparam la puiut jucarii..

vorbim mai tarziu!

pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput