tauroaice (31)
Raspunsuri - Pagina 19
silar spune:
Buna dimineata si o cafeluta.
La multi ani cu impliniri tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor de azi 

gabitz78 spune:
multumim silvia!
si noi uram multa sanatate, viata imbelsugata si fericire tuturor sarbatoritilor de azi!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
unde sunteti fetelor?
carmen????ruxandra????
novus - cum mai esti?cat mai ai?
va pup.
Eftimie C. spune:
Buna seara!
Din nou va spun LA MULTI ANI si sa aveti parte de multe bucurii!
Scuzati absenta.Pe langa programul de la servici cu reglari de stocuri si finalizare e inventar
, timpul mi-e limitat cu soferitul si invatatul pentru scoala de soferi, una bucata copil neastamparat pe care abia de luni il duc la gradinita, unde este/a fost epidemie de varicela
....astea sunt cele mai importante.
Avem, din pacate si vesti proaste, care ne-au dat peste cap.Dupa Craciun pe cand se intorceau la Bucuresti, sora, cumnatul si nepotelul au avut accident cu masina si s-au rasturnat (noroc cu airbag-urile si centurile), din cauza unei curbe prost semnalizate, a ghetusului si bineinteles a vitezei.Sunt ok.Au facut analize, tomograf...Baiatul a scapat cu o zgarietura/lovitura la cap, dar in urma investigatiilor a iesit ca n-ar fi probleme.Cumnatul are dureri de spate si umar...Mai rau e cu sora-mea care are fisura de clavicula pe parea dreapta si un "destept" de dr. a scris pe foaie ca e la stanga si a stat saraca o saptamana bandajata unde nu trebuia si culcata pe partea bolnava.Acum si-a mai revenit, i-au trecut durerile de cap si a inceput sa se ridice din pat, dar o ingrijoreaza peioada mare in care a fost inconstienta, desi la analize i-au spus ca e din cauza socului.
Noroc cu mama care s-a dus imediat la Bucuresti si-i ajuta.Pacat pentru sora din Italia care venise acasa sa stea cu familia si nu prea a aut parte...sambata pleaca fara sa fi schimbat cateva vorbe cu mama...
In rest suntem bine si speram sa nu fie un an atat de dur.Eu urmeaza sa dau examenul pentru scoala de soferi si am mari emotii cu testul pe calculator, dar asta e ...daca nu-i din prima, sigur va fi din a doua ![]()
sa iasa!
.Sper sa fim sanatosi si sa incepem casa mult visata si in acest sens sotul deja a inceput sa umble cu actele pe la Primarie si Notariat.
P.S. Am uitat sa va spun ca la noi la servici s-a luat decizia ca angajatii care au mai putin de 9 luni de la angajare sa nu primeasca premii.
si no comment.
Scuzati paranteza, dar imi prinde bine sa ma descarc unor prietene.
Promit sa
tot din urma (am mai tras cu ochiul de la servici, dar nu pot sa scriu...la naiba cu cei de la IT).
Ne mai auzim!Noapte buna!
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Yuppyyy, ZAPADA mult visata, afara-i o lume de basm, hei bucurestencelor nu fiti rele, de-o luna astept asta si abia astept ziua de maine sa merg in parc la o bulgareala si-o partida de patinaj cu copiii.
Carmen, sincer imi pare rau pentru necazul surorii tale
sa fie sanatoasa si sa va vedeti toate cat de curand. Multa bafta cu soferia
.
si

de
si
silar spune:
Carmen multa sanatate surorii tale si familiei, iar tie multa bafta la ex pt scoala de soferi. In ce priveste prima nu te supara ca stiu eu pe cineva care a fost sarita de la prima de craciun pt ca intrase in prenatal cu cateva zile in urma (am suferit atunci pe moment, dar mi-a trecut). Aveti grija de voi si sanatosi sa fim ca le trecem pe toate.
Miha si noi speram sa ne luam patine week-end-ul asta ca sa iesim la patinoar.

danat spune:
Silvia daca iesiti in week-end la patinoar (adica daca reusiti sa le si cumparati si sa va si mobilizati
) da-ne si noua un semn ca si sotul meu zicea ca vrea in we sa mearga cu Raducu la patinaj din nou. Sa mai progreseze baiatu'...
Carmen imi pare rau despre ce povestesti cu sora ta...sanatate multa si...Doamne fereste!
Pup restul fetelor!
Dana
mama lu'
Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
gabitz78 spune:
buna tuturor.
mie imi face figuri netul.
carmen - insanatosire grabnica surorii tale si tie bafta la examen!
si eu m-am bucurat ieri ca a nins...am iesit seara cu stef nitel afara.
in rest, n-avem noutati....toate sunt cum le stiti.![]()
va pup dulce.
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Am pregatit 
si fresh-ul Gabitzei, iar pentru mine si cine mai vrea un ceai cald.
Va doresc o saptamana cat mai buna.
si

de
si
jenn spune:
Neata la pranz
!Carmen,sanatate alor tai si bafta la examen!Vad ca la voi sunt amatori de patinaj,aici s- a putut patina o saptamana pe gheata naturala,ceea ce nu mai fusese posibil de 12 ani!Noi mergem miercuri la stomatolog cu Ella,la un control,sunt tare curioasa daca colaboreaza!Lexi nu s-a intors din tara?Parca nu am vazut-o demult!Va pupam,sanatate!