tauroaice (31)
Raspunsuri - Pagina 12
mhldvrc spune:
Aici sunt, buna fetelor!!
Scuzati-ma, am fost
, tezele
. La romana are 8-ul asigurat, la gramatica excelent, cu literatura nu stiu cum s-a descurcat, el zice c-a facut ambele subiecte. Mai am un hop de trecut pe 11 dec.
la mate si gata
. Aseara l-am
si felicitat pentru teza si testul de la scoala de engleza 86%, B la compunere, A/B gramatica si teste si-n rest numai A.![]()
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mhldvrc spune:

calda, pentru toate. Mos Niculae sa vina cu multe dulciuri si daruri frumoase.
La multi ani, sanatate si multe cadouri, celor ce-si serbeaza ziua maine
!!!
Weekend placut!!
Maine este si ziua lui, La multi ani!!!
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
anangel_lexi spune:
Sa va povestesc de petrecerea de Craciun de la mine de la servici, care a fost aseara. Evident fii-mea a fost cea mai nazdravana dintre toti copiii prezenti. Desi nu a fost cea mai mica, a fost singura care s-a speriat de Mos, a inceput sa planga si sa ma bata (asa face cand se sperie, isi infige degetele in ochii mei dupa care ma trage de par), asa ca Mosul s-a executat rapid si a scos cadoul din sac numai sa ma lase fii-mea in pace. Cadoul a constat intr-o punguta cu dulciuri si un ren de plus, foarte haios. Dupa ce s-a linistit a inceput sa se joace cu renul si atata l-a fatait si la dat "uta-uta" ca pana sa plecam de acolo deja i se descususe putin una din coarne si pana sa ajungem acasa, a rupt-o de tot. Ca sa nu mai spun ca m-a facut de ras de-mi venea sa intru in pamant. 4 colegi de-ai nostri au pregatit un program de colinde si cantau de zor (foarte frumos, de altfel). In pauza dintre doua colinde, cand era o liniste de mormant, o aud deodata pe fii-mea zicand tare "shit", astfel ca cel putin jumatate din cei prezenti au auzit-o sigur. Recunosc ca eu zic "shit" cand ma enervez ca nu-mi iese ceva si de la un timp fii-mea cam foloseste cuvantul asta
. Fix in spatele fiica-mi statea seful meu, care mai e si englez pe deasupra. Nici nu vreau sa stiu ce impresie si-o fi facut de noi.
![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
gabitz78 spune:
lexi - eu rad...dar tie sigur nu prea ti-a ars de ras la faza aia!![]()
las ca-i copil....nu cred ca sefu s-a suparat prea tare.
eu sunt in cautare de bona pentru eliza...si nu va zic peste ce poame am dat!

sa fiti cuminti, sa va faceti ghetutzele si mosul sa va aduca numai bunatati!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
jenn spune:
La noi a venit mosul,sper ca si la voi!Ella a desfacut tot ce a gasit,chit ca nu erau toate pt ea...
Gabitz,bafta la gasit bona!Lexi,sper ca pina luni uita seful tau.Ce, crezi ca in alti ani a fost perfect?Acolo unde s multi copii,sunt si boacane,sper ca nu e scortos!Mihaela,felicitari pt notele copiilor tai,sa o tina tot asa!Tuturor un week end placut va doresc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Jenn, nu, din fericire n-am un sef scortos.![]()
La mine n-a venit Mosul dar in schimb a venit la fii-mea cu o multime de cadouri. La inceput nici n-a avut curaj sa se atinga de ele, parca nu-i venea sa creada ca-s pentru ea. S-o fi simtit cu musca pe caciula pentru cat ne-a suparat in timpul anului?![]()
Gabitz, ce poame de bone ai gasit? M-ai facut curioasa!
de
Din ce in ce mai mare
gabitz78 spune:
seara buna.eu sunt varza...racita cobza!
lexi - problema e ca vor o poala de bani, si sa stea si degeaba, daca se poate!ca sunt obosite!
mhldvrc spune:
, va invit la 
!
Multa, multa sanatate, Gabitz , ai grija de tine si vezi sa nu le dai gripa copilasilor !!
Dar de ce cauti bona, nu se mai sta 2ani acasa ??
Fetelor,
numai bine si o zi excelenta.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
anangel_lexi spune:
Gabitz, da, am auzit si eu ca cer niste salarii...
Spor la gasit bona potrivita!
De Ruxandra nu mai stii nimic? vad ca ne-a uitat de tot...
Mihaela, se sta in continuare 2 ani acasa cu bebe, dar poate gabitz vrea sa se intoarca la lucru.![]()
Eu aseara am avut o tentativa de a spala geamurile, dar cum fii-mea misuna intruna printre picioarele mele, pana la urma am renuntat. Sper sa reusesc sa fac si asta pana plec...
de
Din ce in ce mai mare
gabitz78 spune:
neatza.
am o amigdalita de toata frumusetea.de aseara am trecut pe antibiotic ca nu se mai putea.cel mai fericit e sotzu' ca nu mai vorbesc asa mult.![]()
mihaela - se stau 2 ani acasa, dar eu mi-am gasit un job fain la care as vrea sa ma duc...sa vad daca o sa reusesc....
de ruxandra stiu ca a inceput munca...vad ca nici la alte subiecte n-a prea mai scris.poate nu mai are timp.