tauroaice (31)
Raspunsuri - Pagina 10
mhldvrc spune:

Brr ce frig e-afara, va servesc un ceai fierbinte, sa ne mai incalzim!!!
Vreau sa ninga!!!!
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 neatza. nu ma supar de intrebare.eliza are piciorusele strambe din nastere...credeam ca se rezolva in timp, dar n-a fost asa.asa ca acum trebuie sa faca masaj de 2ori/sapt si sa poarte orteze speciale.asta e.sper sa se rezolve cat mai repede. in rest, n-am noutati.stef se pregateste de serbare... ruxandra - stiu ca ai inceput serviciul, dar chiar asa????nici un semn???? ![]() va pup. gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
Am postat amandoua in acelas timp
Imi pare rau, Gabitz
Elizei si rezolvare grabnica.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
gabitz78 spune:
miha - la noi a nins vre-o 5 min.
oricum e jale mare cu pregatirile astea pt. 1 decembrie!e circulatia deviata si nu pot sa-ti zic ce coada e la mine....vai de cei care sunt in trafic.
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:

si ceai caldut si bun.
Weekend placut, tuturor si pentru ca nu mai intru cateva zile, urez de-pe-acum celor cu numele Andrei/Andreea La multi Ani !!! 
La Multi Ani, Romania !!!
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mihaela, multumesc pentru ceai!
Noi vom avea un week-end plin, maine se organizeaza in Luxemburg un bazar international unde va fi prezenta si Romania cu un stand. Vor avea de vanzare carti, obiecte de artizanat, icoane, vinuri, produse alimentare... Abia astept sa umplem sacosele cu telemea, pliculete de bors, salam de Sibiu, eugenii...
Iar duminica vrem sa mergem la vot, tocmai in Bonn, la 164 de km de casa.
Week-end placut tuturor!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
silar spune:
Miha sar'mana pt ceai.

Lexi ce program super, spor la cumparaturi. Noi in seara asta plecam la Praga, duminica este Tg. Ambasadelor acolo si taty vrea la shoping. Noi nu stiu daca ajungem la vot duminica, doar daca avem noroc si gasim deschis la consulat.
Gabitz
pentru piciorusele Elizei.
Week-end placut si La multi ani!! pentru Andrei/Andreea.
jenn spune:
Buna tuturor!Zilele astea vreau sa cumpar cadouri pt ai mei de pus in ghetute.La vot nu ma duc!Un week end bun tuturor!
anangel_lexi spune:
Silar, pai sigur va fi deschis la consulat ca doar sunt alegeri!
Spor la shopping!![]()

de
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
gabitz78 spune:
neatza.
o sambata placuta tuturor.
eu merg maine la vot, nu de alta dar nu vreau sa-i las sa-mi falsifice votul.
pupici dulci.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anangel_lexi spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Andrei/Andreea! Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!

de
Din ce in ce mai mare