PRIETENE FARA TITLU ( 18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Apuc si eu seara sa mai intru, ca ziua Diana tuseste de rupe, tot e bine ca nu are febra. I-am facut si sirop de ceapa, nu mai stiu cine intreba de el, de multe ori i-a trecut tusea datorita lui, acum sa vedem.
Deea, am rams masca, nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca ai aparut la ziar. Foarte frumoasa poza cu voi doua si tu meriti multe flori pentru munca ta! Bravo si tot asa sa o tii in continuare!
De ce n-o filmezi pe Daria cum intra in jocul lui tati? Cred ca ar fi super!
Moni, draguta povestea cu Miau. Si e nostima Diana cum o "bate" pe vrajitoare, adica mama vitrega. Dianei ii place Rapunzel si ea vrea parul tot asa de lung ca al ei. Sa ma fereasca sfantu', ca as avea ce spala.. Ce fel de exercitii ai, ca noi am terminat cartea de matematica, cu tot cu adunari si scaderi. Chiar nu mai stiu ce sa-i dau, a mea a studiat-o azi la greu, a si facut ultimele 3 pagini. E semn ca e pregatita pt ecuatii de gradul intai cu o necunoscuta? Chiar ca ideea cu stelutele e misto, ar merita sa-i decupez cateva si sa o stimulez cu ele. Nu la matematica, pt comportament.
Denisa, unde e linkul cu pozele noi? Alex e mai independent daca nu se agata de tine toata ziua, Diana daca se loveste superficial la mana deja vine maraind la mine: mami, ma doareee!
Anda, sa stii ca si Dianei ii plac masinile, avioanele, Thomas cu sau fara vagoane etc. Iar nepotului meu ii plac papusile ei, dar sora-mea nu-i cumpara, ca e baiat.., of, urasc mentalitatile astea. Cand el vine la Diana, se joaca cu bebele si ii da de mancare, ii face ceaiul...e asa de dragutz..
Zici ca Mark se lasa dus de nas de fetitze? Dar asa fac si vecinii mei cu Diana, am doi care si-ar da toate jucariile ei. In schimb la baieti, iese cu scandal. De mici vor sa impresioneze..
Daniela, iti scriu maine compozitia siropului de ceapa. Promit. Cu idei de jucarii nu te pot ajuta, ca si eu sunt in ceata, habar nu am ce sa-i iau cadou de sarbatori.
Iar dispar langa ea, e asa de roz in obraji cand doarme...mi se strange inima. Bolile la plamani dau culoarea asta...brr.
O noapte linistita sa aveti!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anda-pai cum vrei tu,mp3 e ok, nu prea vreau sa te pun la cheltuiala cu posta.Saru'mina

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID mi-am amintit ca Diana a vazut azi intr-o reclama de la Carrefeour locomotiva Thomas si a inceput sa strige ca o vrea pe-aia!!! I-am zis ca nu am atatia bani, dar insista .Asta numai pentru ca a vazut-o la Diana ta,precis,ca doar si pana acum o fi vazut desene cu ea (mi-a zis azi ca la desene la gradi a vazut-o) dar n-a zis nici pas! Mai niste preturi acolo de tampesti.Eu una nu dau atatia bani,sorry! Pai i-am luat si eu bucataria aia scumpa de Pasti si zace acolo,tot doar numai cu vasele de doi bani din piata se joaca ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, haha, deci ti-a placut surpriza.

Vad ca toate ati apreciat poza. Poi nu la poza am lucrat Am facut si acolo la ziar o poza, dar se pare ca le-a placut mai mult una adusa de mine. Acea poza a fost facuta acum 2 ani, la ziua Anastasiei (fetita Ralucai din Brasov). A fost interesant cum de au ales-o chiar pe aceea, pentru Anastasia am facut si primul tort. Cred ca le-a placut ca eram in haine de petrecere, pictate si cu coif in cap, si se potrivea cu tortul cu spiridusi pe care l-au alaturat.

Nu mi-au venit inca ideile Am bagat-o pe Daria la balaceala, ca floricica s-a culcat, si ea se zbantuita pe aici. Iar am noapte grea cu Daria, ca a dormit azi la pranz, deci nu reusesc sa o culc pana la 2.

blog

Mergi la inceput

Niste video cu instructiuni pentru plastilina cu copii.
http://www.ehow.com/video_4441484_make-tree-from-clay-kids.html

blog

Mergi la inceput

Si asta este pentru Dia de Ingrid, ca ea are tablita alba de desenat cu carioca http://www.youtube.com/watch?v=g85y825DT3o Un pic de inspiratie

blog

Mergi la inceput

Hello,ce-i cu linistea asta?
La noi agitatie cat cuprinde p-aci primprejur,dar io nu-s agitata deloc Eu am facut alta boacana azi
Am auzit telefonul ca suna dimineata,m-am echipat ca de obicei si fuga la serviciu.In tramvai ,suna telefonul.Husbandu' care ma face in fel si chip ca nu m-am uitat la ceas,ca unde merg la ora aia,ca n-am vazut ca e cam intuneric??? La mine pe telefon era 8,10.Acasa la restul ceasurilor 7,10 Asa ca azi mi-am baut in liniste cafeaua si am o ora suplimentara Explicatia e simpla.Ieri mi-am fixat ceasul dupa cel al PC-ului ca erau diferente de vreo 2 minute.Dar PC fiind legat la serverul din Italia e cu o ora in urma,eu am calculat o ora diferenta doar ca am pus-o in sens invers.Numai d-astea nu mai facui ...
Mi-am amintit acum mancand, o poanta de ieri cu Diana.I-am dat paine,aveam doar neagra acasa.Si m-a intrebat: "ASTA E CU CACAO?"
Merg sa imi mai iau o cafea,ca dorm pe mine.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Neata

Si eu vreau cafea

Moni, figura mai esti Era fain sa ajungi la serrvici si sa le tai de la pontaj, ca au intarziat o ora

blog

Mergi la inceput

Si la gradinita ca noutati: luni vor veni iar cei de la Teatrul de papusi ,iar miercuri vor sta acasa,ca au educatoarele nu stiu ce consiliu profesoral.O sa incerc sa o zbughesc si eu mai repede acasa miercurea viitoare.
DEEA ce-ai creat pana la urma?
Io azi noapte m-am culcat pana la urma pe la 1,ca m-a apucat sa ascult pe youtube muzica folk si nu ma mai dezlipeam,una si inca una si tot asa ... Dar parca mi-am recapatat energia cu asa muzica .Se si vazu azi dealtfel Ca norocul ca azi a zis mami ca o tine iar la ei pana diseara pe Diana,asa ca o sa merg direct sa dorm .

Mergi la inceput

DEEA nu mai ca oamenii lucrau de zor deja ei incep de la 7 ,pana la 15,45.Si ei cu pauza aia de 45 de minute.Eu incep la 8,15 si stau pana la 17 ...
Sunt tare distrata ,data trecuta am plecat acasa cu sacoul italiencei - amandoua le aveam negre,foarte asemanatoare.Io intindeam mana spre cuier si nu ma prea uitam ce iau Odata m-a vazut pe cand ma pregateam sa plec cu el pe mine,dar in alta zi deja plecasem cu el Nu stiam de ce am apel de la ea seara,voia sa imi spuna sa nu il uit acasa,ca sa isi poata pregati bagajele,ca trebuia sa se intoarca.Daca nu imi zicea ea,io habar nu aveam,cum l-am luat pe mine asa l-am si dat jos ... nici vorba sa observ ceva

Mergi la inceput