Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
moni am gasit ceva ..
Profesor doctor Constantin Dumitrache de la Institutul de Endocrinologie "C.I. Parhon" arata ca 70% dintre obezi au hipertensiune arteriala. Totodata, burtosii prezinta modificari ale structurii si dinamicii cordului. Ei au inima crescuta in volum, dispusa mai mult pe orizontala decat pe verticala; (cum ar fi normal), ceea ce duce la hipertrofie ventriculara si in timp la insuficienta cardiaca
bine nu e cazul de obezitate la mami tau dar scrie ce complicatii da inima dispusa ma mult pe orizonatala.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
cu intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata
:

LA MULTI ANI ADELA BUBURUZA!!!! 

sa fii sanatoasa si cuminte!!!!
Roxanici, unde esti ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
rroxette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris cu intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI ADELA BUBURUZA!!!! ![]() ![]() sa fii sanatoasa si cuminte!!!! Roxanici, unde esti ???? Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
aici; am pus poze - am anuntat intr-un post anterior; sunt in albume la "11 luni de Buburuza"
stoisor spune:
UFFF m-am mai eliberat si eu umpic,hranit bebelusa si expediat o jum de ora la plimbare,poate le permite vremea mai mult,ma dispera vantul asta care are deja obicei de a incepe pe la 14 sa bata ca nebunu
Laura multumesc,il am de mult luat si doc mia zis ca i pot da ,tot asa 10 zile dar nu mai retineam eu exact ,nu i-am dat atunci ca sa suprapus cu o raceala si Sara nu mai deschidea gura nici la o pic de vigantol se lasa cu scarba si greata si evident vomat asa ca am tot amanat....
Moni imi pare rau pt mama ta,poate daca face ceva investigatii mai amanuntite va gasi un trat care sa o ajute,nu stiu ce sa iti zic ,sper sa fie bine sa dea de un doc BUN care sa o ajute
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ellenuta spune:
eu am fugit .. ma duc sa cumpar cadouri pentru maine seara!
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ioanact spune:
ANA MARIA
SA FII SANATOASA, CUMINTE SI FERICITA.
Buna Zuzici.
ramonab am inteles. E bine ca i-a de acum in greutate, multa sanatate ii doresc.
Foarte frumos ca v-ati hot sa fiti si voi singuri.
laura dimistris ce frumos, ati fost la Sinaia
si noi am fost anul acesta in August. A fost super.
Ioana nu a mai facut febra, zilele trecute a avut 37,5-37,6, dar de ieri a scazut la 36,5. Azi mergem la Dr, k mai tuseste si ii mai curg si mucisorii, sa vdm ce imi spune sa ii dau k sa-i treaca tusea si mucisorii. Multumesc ca te-ai gandit la Ioana.
roli 25 uite aici un site cu calculul greutatii :http://reclama/0-12.html?id=158. Eu asa zic ca se calculeaza (asa ne-a calculat si noua Dr, Ioana are 8,500 iar in grafic 8,400 deci 100 de g in plus). Pt Razvi uite cum calcuzez eu (gasesti si pe site) : (750 g x 4 luni)+(500 g x 4 luni)+(250 x 2 luni) + 3,200 (greutatea la nastere) = 8,700 .Nu am zis k nu e bine dak e sanatos e cel m important lucru si mai ales a zis k recupereaza (luna asta a luat 800 g). Sper ca nu v-ati suparat.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ginnette spune:
Hai ca sunt ametita rau
; m-am logat cu alt user (rroxette) si am pus poze, da' nu m-am uitat ca n-am semnatura.
Ce mai aiurita!
Pozele sunt in albumul "11 luni de buburuza"
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
zeririlouiza spune:
Buna fetelor, de azi dimineata ma chinui sa va salut si nimic nici o pauza si pentru mine of nu mai pot simt ca inebunesc mereu duc lipsa de timp.
Pupati piticii din partea mea si va pup si pe voi
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 9 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ceska777 spune:
Hello, hello!
...ce bine e sa mai ai cu cine schimba o vorba in cursul zilei. Mama e de sambata la noi si nu se dezlipeste de Benjamin: ea sa il schimbe, sa ii dea sa pape, sa il imbrace etc. Ne-a lasat pe noi parintii sa ii facem aseara baie... si pe mine sa il mai linistesc cand il ia cu plans. I-am trimis afara desi lui Benji nu i-au trecut mucii inca dar nu a mai iesit din casa de o saptamana la plimbare, doar la dr. Cum spuneam muci cam vascosi si tuse iar noaptea doarme cam agitat, respira greu, tuseste. Am sunat la dr dar probabil ma suna inapoi in pauza de masa... UF! Cand s-a dezlipit de nepot a facut mama sarmale si o ciorbita de legume...yammy! Mama nu ma credea ca e f sensibil la capitolul hrana dar s-a convins: din tuse a vomat cerealele cu lapte, iar cu mar dupa ce a inghitit cateva bucatele a vomat tot.Azi dimineata s-a innecat cu coaja de paine! Aseara insa a supt zeama dintr-o mandarina! Yuhu! Cat e normal sa se tot innece asa?????
Azi am putut face curatenie maine termin sper.
Tot maine dam raspunsul proprietarului locuintei pe care am vazut-o ieri dupa masa: DA (sper sa nu se razgandeasca sotul?!). E destul de mare 90mp, wc separat de baia cu cada (aici aveam doar dus), bucatarie, living separat de zona de servit masa (in afara bucatariei), dormitor, camera pt copil plus inca o incapere gen debara doar mai mare. Nu destul de mare sa facem camera de oaspeti dar indeajuns pt amenajat birou. Mai avem si un balcon maricel, et. 1. In curte pot pune o nisiparnita pt Benjamin, e putin gazon. Eu abia astept sa incep sa decorez, amenajez etc. Vor costa o caruta de bani chiria, garantia, mutatul, ceva mobila, perdele, corpuri de iluminat, accesorii etc dar eu deja visez....
Am vazut poze cu Eleni si se pare ca ii va calca pe urme fratiorului dansator!!!!!!! Spui ca aerul de munte a facut minuni, i-au disparut mucii? Mie dr nici nu mi-a zis sa ii aspir, de aerosloi nici nu a pomenit- doar sa ii pun solutie salina.
Am vazut si o buburuza mai mare ca piticul din gradina! 
Mai am de vazut poze puse la favorite.
Monicaa,
dupa primul mesaj aveam inima mica sa nu fie vorba de scumpa Clara! Stiu ca si cu mama e greu si mama mea are acelasi diagnostic. Nu stie insa termenul stiintific al bolii. Azi dimineata mi-a marturisit ca a refuzat acum o luna internarea la cardiologie: tensiunea mica mare, puls neregulat etc. Sigúr ca m-am ratoit la ea ca e inconstienta, ca vrea nepotul sa o mai vada cand termina facultatea peste 20 de ani!!!!!! Sper ca mama ta sa se lasa tratata ca lumea, trebuie sa se menajeze, fara efort, regim daca e supraponderala, si medicamentatie clar! Doamne-ajuta!
Am citit ca s-a lasat cu petreceri si chefuri in week end! F fain de voi! Mamici libere cu bebelusi cuminti in deplasare!!! Bravo lor!!!!
Inca o intreare de la noi, mereu in contratimp si mai tarziu! CAT FIERBETI CARNEA DE VITEL PT CLOPOTEI? Pana acuma a papat numai din borcanel in meniu: morcov+porumb+vitel sau alte combinatii!
Asa! Ramonab,
nu cred ca Razvi e prea mic pt varsta lui!!Si la cat a recuperat luna trecuta va fi bine! Mama l-a vazut pe Benji inainte de baie dezbracat si a zis si ea ca e slab, ca nu au mai ramas nimic din pulpite, pepenasul de el din vara s-a lungit rau!!
Eu incep sa imi fac griji: Benji inca nu a luat fier deloc, iar Ca...aici e o poveste: Dr ne-a dat un preparat homeopat pe care insa scrie ca nu e recomandat copiilor sub 12 ani (!!!!!) iar eu nu i l-am dat lui Benji. Si zuza de mine nici nu am intrebat ce altceva sa ii dau.... Cred ca l-au cam terminat atatea ture de muci si raceli pana acuma....ce ziceti sa fac? Pe 5dec avem iar control periodic si vreau analize complete!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra