Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondi trimis telefonu, maine ajunge trece poku prin luj, mere la bistrita si vienri se intoarce la cluj, ca numa atunci paote mere delia dupa el, ca maine are cursuri tata ziua,a sa ca pe wek poti da o fuga la cluj

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

miha sa inteleg ca o insoteste cineva pe Diana la atatea schimburi.
eu am avut declaratie de la colegu cand am plecat cu alex in romanai, dar am avut copii legalizate dupa cea originala, si mi-au luat copia la vama, cea originala a zis ca e valabila si la anu cand ma duc acasa,a sa ca vezi sa faci copii.
dar de ce nu mergi la un notar sa o faci si te scuteste de un drum la consulat, plus nervii de rigoare

olim, n-am cum sa fac copii legalizate, unde? La ambasada?
Ziceam eu in postare ca am aflat mai tarziu ca se poate face la notar aici, rezervasem deja biletele de avion...

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela, eu cred ca ccc copie legalizata la notar dupa declaratia data de tine.zic si eu.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

miha eu fac la primarie copii legalizate is 60 de centime.Sigur si la voi trebe sa se paota face, te duci cu hartia si sa iti faca ei copia si pun o stampila ca e la fel cu originalulnu trebuie musai facuta la notar.

Mergi la inceput

blondi asa ca ai inteles mesaju sper. amu stiu ca nu vrei sa imparti cola aia buna si rece, da no fiecare cu sticla ei, promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca mi-o face (declaratia) pe perioada mai mare, atunci o sa fac si copii legalizate...
Da, Diana va merge cu insotitor, pleaca de aici la 13 si ajunge in Budapesta la 20. Inapoi pleaca dimineata din Budapesta, la 9 si ajunge aici acasa la 22. O sa cam stea saraca, dar o sa aiba grija de ea...

Bia, nu va fi primul Craciun al Silviei fara Diana, ca si in SM tot asa era, un Craciun cu noi si unul la Zalau. Numai ca ii simte lipsa, nu-i place fara ea...o sa fie singura. Atat doar...

Da, povestim...ultimele povesti cu cumnatul, socru' nu-i prezent, nu-l intereseaza. Asta e...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

MIHA TU CERE-LE SA O FACA FARA LIMITA DE TIMP

Mergi la inceput

fetelor ma duc la ca maine merem la piata, sa papam churoo, neste masline in saramura si poate iau juma de pui la rotisor, ca nu prea am chef de gatait,a sa ca intru mai tarziu.
va pup pe toate sis a aveti o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'Neata! Poftiti la cafeluta, cola, cai, capucino si fursecuri. Avem si tzighi pt fumatoare! Sa vedem, Miha io m-am speriat cand am vazut ruta si ma gandeam ca precis nu tre sa schimbe avionul daca zici ca vine singura. Poate ca erau doar escale, ma rog zisei si io asa ca nu stiu cum e cu zburatoarele astea ca nu am fost niciodata cu avionul. Si cum adica vine cu insotitor? Ai posibilitatea sa cumperi astfel biletul incat cineva din aeroport o ghideaza? Hai ca intreb si eu chiar nu am habar cum functioneaza sistemul.Bia, apoi nu pot sa il las pe Andrei ca si mami e la serviciu, si zau daca nu reusesc sa cumpar de toate in 2 ore Ca stiu exact ce si de unde Da va zic io cand viu poate dati o fuga sa ne vedem undeva asa 10 min HAi sa va povestesc cum era sa fac infarct ieri. Il las pe asta micu in patut. Cel mare se uita la televizor la desene. Si el stie ca daca plange Alex ma cheama. Ce stiu io ce faceam pe la bucatarie, si trece cam mult si nimeni nu zice nika. Mai zic, o fi adormit Alex de nu caraie, ca de obicei Andrei ma striga la 2 min dupa ce ies din camera, fie si daca micul maraie un pic. Vin sa vad ce e, si ce sa vad? Sa mor de inima nu alta. Alex statea in varful patului in balansoar, si Andrei il legana!!! Va dati seama ca l-a luat singur din patut si l-a pus in balansoar! Noa, fara sa il speriu, l-am intrebat daca i-a tinut capul a zis ca da, si l-am rugat frumos sa nu il mai ia din patut singur pana nu a avea Alex 3 luni, si nu si-a tine singur capul. A parut ca intelege, ioi da ce m-am speriat.A vrut saracul sa fie si el de ajutor si sa nu ma strige, mi-a replicat ca plangea foarte tare si asa l-a calmat. Uf, ca nu mai indraznesc sa ii las singuri de acum incolo nici 2 minute.Ieri am iesit la plimbare in oras, numai el a impins carutul. Da sa vedeti cum imi impingea mana de pe carut daca cumva voiam sa il ajut. II e drag, desi cateodata e gelos, m-a intrebat de ce nu ii spun si lui cuvinte de alint, ca si la Alex, amu ma execut ce sa fac. A am uitat sa va zic, l-am cantarit aseara pe asta micu, are 4,220 g! Deci io zic ca bine e. a luat 200g intr-o saptamana, ceea ce e ok, e in grafic. Asa a zis dr. ca tre sa ia 200-250 g pe saptamana. Sapatamana trecuta miercuri avea 4 kg fix.Hai ca m-am intins cat o placinta, va astept la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Peseu: Olimpia, spor la cumparaturi si la churro!

Mergi la inceput