herculane, hotel hercules
stiti ceva despre hotel hercules din baile herculane?
cum este?
cum sint tratamentele care se pot face?
cineva apropiat mie si-a luat bilet si dupa a aflat ca referintele nu sint prea bune.
dar despre hotel minerva? aceasta ar fi fost alternativa la hotel hermes.
va multumesc! 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Raspunsuri
Anuska spune:
Cam toate hotelurile "de stat" din Herculane sunt vechi si cu mobilier antic si de demult.....
La Minerva cica au modernizat, au pus AC facute pe vapor...
Eu n-am fost multumita! Si apoi anul trecut cand am fost eu nu functiona nici piscina hotelului (pt gimnastica acvatica), desi am cerut expres acest lucru la rezervare si asta am aflat abia at cand am ajuns acolo.... 
Daca nu ma insel, Hercules are avantajul de nu mai urca pana la el... ca la Minerva, Diana, de ex.
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
buli spune:
multumesc, dar oare sint indeplinite conditiile basic: de curatenie, apa calda, caldura?
Deianira spune:
Nu stiu nimic despre Hercules, dar la Minerva am stat (in urma cu cativa ani chiar in noiembrie): pana ajungi la el, dai vreo doua kile jos
, caldura - asa si asa, am stat intr-un week-end doar - apa calda deloc, nu-i nimic, asa ne-am calit 
, mobilier vechi si curatenie ok.
Eu personal n-am de gand sa ma intorc repede. Ai mei au fost in vara la Herculane si au zis ca sunt pensiuni faine cu duiumul, si la preturi ok.
Deianira spune:
Am uitat: am stat la etajul 10 sau 11... seara aveam iesiri prin oras, asa am aflat noi ca liftul functioneaza numai pana la ora 22. Pe scari pana la etajul 10 (sau 11) inca doua kile date jos
.
dicirstea spune:
Apa calda e cu program, la toate hotelurile "comuniste" in Herculane. La Minerva am stat si eu la cucurigu, si asa am aflat ca pana sus apa ajunge doar 15' din programul de 2 ore. Iti pot recomanda un hotel vizitat luna trecuta: "Ferdinand", este in centru si e complet renovat, chiar frumos; nu stiu sa-ti zic de tratamente ca am stat 2 zile in interes de servici.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
osna spune:
fetelor cam ce se poate face in herculane in luna decembrie??
mergem acasa in 4 saptamani si ne-am gandit sa mergem cu prichindelul si nasii un week-end pe undeva,iar herculane a fost primul gand ca e destul de aproape.
mamica fluturasului Matei
Mariaa spune:
am fost si la Minerva si la Hermes - nu recent recunosc ci in urma cu mai multi ani - si desi in tinerete faceam cantonamentele acolo si era superb, am decis ca nu mai calc never ever pe acolo...
peisajele sunt grozave insa dupa fiecare cotitura gaseam munti de gunoaie, dezolant, absolut dezolant...specific ca asta era vara in plin sezon, iarna nu stiu cum e.
cladirile, mai ales cele doua hoteluri sunt dezastru...la Hermes am fost acum 9 ani iar la Minerva acum 4 ani (dintr-o gresala si a doua oara...) si fac pariu cu oricine ca arata absolut la fel amandoua si azi! de fapt chiar mai rau!!!
multe cladiri din baza de tratament stateau gata de daramare, mobilier mucegait de vreme, aer conditionat - doar cutia...robineti ruginiti, apa calda nexam...tv numai contra cost (
pe bune!)
ce poti face acolo??? nu prea ai ce face vara...daramite iarna...
alege alta destinatie urgent daca nu vrei sa-ti strici concediul!
looking for my sunshine 
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie 
buli spune:
multumesc tuturor pentru informatii!
nu e vb despre mine am spus ci despre o persoana apropiata care merge (sau nu :)) pentru tratament