VREAU SA MUNCESC ACASA!
Raspunsuri - Pagina 2
micheline spune:
Katie30 imi pare rau pentru tine. Stiu ca la Targoviste joburile bunicele sunt foarte greu de gasit. Nu stiu cati bani ies din goblen, dar nu cred ca multi avand in vedere cat timp implica coaserea unui astfel de tablou, iar la sfarsit, daca tragi linie, s-ar putea sa nu fie o activitate rentabila. Mai repede cred ca ar iesi din meditatii.
ionica spune:
Poti gasi o firma care face vederi sau carti postale "hand work"
Pentru luna Martie ,martisoare,iunie iar carti postale pt. copii,ziua mamicilor,a tatilor,a bunicilor,a bunicelor.
Cauta sursa de creatvitate, este in tine.
Ai spus ca ai material ,stii sa lucrezi pe un pc, cumpara un program care sa te invete la inceput,pe urma te poti lansa si in invitatii nunti,botezuri,nasteri etc.
Curaj
Sophia 2ani
+23
Burtocika spune:
Ionica, stii cumva o astfel de firma ?? Daca nu vrei sa fie considerata reclama, da-mi detaliile pe PM.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani
ionica spune:
Boghi
Nu am nicio cunostinta de asa firma ,asta mi-a venit in acel moment in cap ,daca ar fi sa lucrez de acasa probabil ca m-asi lansa "free lance" ,mai intai vorbesti in jurul tau,iti faci o carte de vizita ,dar te poti anunta si pe internet.
Asi mai face bijuterii, gen pietre semipretioase,margele,strassuri,cristale.
Este o mare moda,stiu ca exista targuri de unde iti poti procura materia prima,dar aici iti trebuie o mica investitie de inceput.
O idee care mi-a placut mult sunt convinsa ca ti-ar aduce si profit, cupmeri tricouri simpel si scrii cu cristale Svarowsky ,stiu eu , " bebe on bord"pt. gravidute,sau , sunt o stea , idei sunt si te poti inspira din orisice.
Cristale poti cumpara pe net.
Cel mai bine se vede pe tricou negru.
Sophia 2ani
+23