Fecioarele ..... la raport , adunarea !!! (p.12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetilii, asa ma gandesc si eu, ca n-a fost sa fie si ca la cata nepotrivire era intre noi, poate e mai bine ca ne-am despartit acum decat mai incolo cand ne-ar fi legat sentimente mai puternice si mai mult timp petrecut impreuna. Plus ca Vio are dreptate, chiar sunt tanara si am tot timpul sa imi gasesc si alesul; ma gandesc ca fiecare relatie si om la care am tinut ma aduce mai aproape de a realiza cum doresc sa fie barbatul pe care sa-l am alaturi de mine pana la batranete. Asa ca ... totul raul spre bine, nu?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

sa lut fetele ,
azi vine Mos Nicolae ,eu astept sa vad daca nu ma uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

'na ziua, fetelor! Ce mai faceti? Eu iar am tras chiulul, si de data asta motivat, am citit cate ceva pe fuga...

Hazul, tu imi propuneai o consultanta psihologica...Chiar ca as avea nevoie, dar e poveste lunga, trebuie sa o iau de la inceputurile erei noastre, mai bine zis, erei mele ...Viata bate filmul...Aveam o prietena in copilarie (o mai am si acum, de altfel), care, cand ii povesteam pataniile mele si ale familiei mele, spunea ca, desi stie ca e adevarat ce se intampla, avea impresia ca ii povestesc un film de groaza...

MB, ce sa mai, fuse, fuse si se duse. La capitolul sentimente eu am fost intotdeauna deficitara si confuza, asa ca sfaturi nu prea pot da...

Pupici la feciorici si sa va aduca Mos Nicolae multa liniste si pace in suflete!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare feciorici !!!

A venit mosul pe la voi ???
Noi acum ne pregatim sa le dam fetelor cadourile ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Eu sper ca maine dimineata primesc si eu macar o ciocolata, sa ma mai indulceasca un pic, ca m-a surprins si o raceala azi si sunt cam low.

Ana, le dai de azi fetelor cadourile? Nu le pui sa-si lustruiasca ghetutele si sa gaseasca in ele maine cadoul de la Mos?

Adrianka, stai linistita, ca si eu-s imprastiata in 14 cand vine vorba de dragoste. Noroc meu e ca asimilez informatii, le bag la cap si apoi, cand imi expun teoriile, lumea se da un pic in spate cand afla ca am "doar" 22 de ani .

Hazul, mie tare mi-ar prinde bine niste sedinte la psiholog, sa ma descarc si sa ma lamuresc cu niste lucruri, niste treburi. Daca te oferi, te umplu de informatii .

Ah, fetele, voiam sa intreb ceva acum pe final de capitol: nu ar fi haios ca la urmatorul capitol sa facem o lista cu toate fecioarele care activeaza la topicul asta si cu data de nastere? Ca sa ne stim intre noi si cand e ziua de nastere... am vazut la alte topicuri si mi-a placut. Voiam sa va intreb si pe voi, ca mi-e tare mi-ar placea... si ma ofer sa fac eu o lista completa cu fecioarele care au postat de la primul pana la ultimul capitol. CE ZICETI?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hello fecioare!
va pregatiti ghetutele?!
anul trecut fi-meu a sesizat ca nu am fost prea cuminte si mosul nu mi-a adus decat o ciocolata(noroc ca am fost inspirata sa o iau si pe asta!)...asa ca si anul acesta mi-am luat tot o ciocolata
desi eu sunt cuminte

Hazul,sunt optimista...macar incerc asta si chiar de nu-mi reuseste totdeauna ma straduiesc sa fiu
ma inscriu si eu pe lista ta la consiliera psihologica

Adriana,v-ati mutat?
cum e ?

MB,nu e rea ideea cu lista ...eu sunt nascuta pe 17 sept.
ai grija cu sanatatea,ia vit C ca e cea mai buna pana una alta...
eu am fost racita toata saptamana si asa as fi stat sa zac dar nu am putut ca am avut (si inca mai am ) f mult de lucru...
ma nu stiu unde a ajuns criza economica ca la mine e de lucru in draci

uite,si de la mine cadouri luati ce va doriti,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

neata feciorele
Si mie mi-ar place lista, insa nu ma incadrez pe ea ca n-am scris de la inceputDau consilieri gratis sa ma treceti si pe mine
Tetele (cum spune fiica-mea)daca rezistati la diferenta de fus orar, va stau la dispozitie
Ma gandeam ca daca facem o lista pentru prima pagina a fiecarui capitol, am putea avea si un mail comun la care sa stim toate parola si daca avem ceva sa ne transmitem o putem face asa, si nu uitam pe nimeni
Si daca facem email,va dau adresa mea de mess. ca nu vreau sa o expun asa pe forum la toata lumea
I am open to any suggestions.
PS. Adrianka.......am vazut multe si am trecut prin multe la viata mea, crede-ma nimic nu ma mai sperie
PSS. Aici nu se tine MOs Nicolae, dar merg sa-i cumpar ceva la consort ca sa-i dau peste nas
Cupiii.....cred ca cel mare o sa ma intrebe ce e aia, iar mamuta mica nici nu o sa ma bage in seama ca e obisnuita sa primeasca mai toata ziua cate ceva
Sa vedem ce si cum...

Mergi la inceput

Si ideea cu mailul e buna... sa devenim mai unite Ce frumos ar fi!! Eu am ajuns la capitolul 6 cu notatul fecioarelor, dar m-a doborat starea asta de gripa/raceala pe care o am si ma opresc aici pentru seara asta. Sper sa o termin pana terminam pagina a 20a ca sa incepem cu dreptul capitolul 13!! Si vai doamne, tare multe fecioare au fost de la inceput pana acum... am ajuns la 67 si sunt de-abia la jumatatea drumului! O sa fie o lista luuungaaa!! La multe am gasit si data nasterii la primul post asa ca e misto ca putem sa trecem si asta in lista... si un fel de istorie a capitolelor trecute cu linkuri - am salvat tot in word, nimic nu se pierde, totul se castiga .

Hazul, de indata ce ma calmez un pic cu starea asta de gripa, te contactez pentru sedinte de psihoterapie. Macar in noul an sa intru si eu cu lucrurile lamurite

Va pup si fug in pat ca simt ca ma doare tot corpul
Ne auzim maine... va pupacesc mult de tot si va doresc un weekend superb!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
ei? ati primit daruri de la mos?!
eu am primit bomboane,ciocolata si flori

Hazul,nu cred ca e vorba de o lista in care sa apara doar cele care au fost de la inceput,ci sa apara o lista cu toate fecioarele inca de la inceputul subiectului,nu-i asa MB?
asa ca nu fii suparata,vei fi si tu pe lista

poate deschide ana un mail comun sa putem pune acolo ce nu se poate scrie pubilc..sau cine doreste

sa aveti o zi excelenta

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

'neata, fetele, frumoasele! Cum va e in dimineata asta? Eu, ca om muncitor ce ma aflu, sunt la serviciu...Cineva trebuie s-o faca si pe asta, nu?

MB, ceai cu lamaie si miere...face minuni! Si buna idee ai avut cu listutza

Vio, dragut Mos Nicolae asta...Si flori?
Ne-am mutat duminica trecuta si inca n-am despachetat tot, dar e mult mai bine, inca nu am timpul pe care mi-l doresc, dar ajungem si acolo..Siga, siga, cum zic cipriotii, adica incet, incet...

Ana, ce au zis fetele de cadouri?

Hazul, esti o draguta

Miha, tie ce ti-a adus Mosul?

Duchess, sper ca nu te-a uitat Mosul...ca pe mine...

De fapt, ca o mama denaturata ce sunt nu i-am luat nimic special lu' fi-miu deocamdata, dar oricum vine Craciunul si pe 28 decembrie este si ziua lui de nastere (implineste 1 anisor), deci am timp sa-i iau o gramada de lucruri

Pupici la feciorici!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput